Mayland kalender #5

Hjemme igen efter den lidt skæve start og tre dage i Amsterdam. Jeg havde min computer med og havde ærlig talt regnet med, at jeg havde haft tid til at få arbejdet lidt. Tid til at få skrevet dette indlæg og svare på forskellige mails. Sådan blev det ikke, det er også okay – omend jeg er en smule presset nu. Men mon ikke det løser sig.

Så det her mandagsindlæg kommer altså alt for sent, men skidt pyt.

UGE 45

MANDAG + TIRSDAG + ONSDAG

Min første pressetur (reklame). En tur som var arrangeret af Rituals under hashtagget #slowdownrituals, fordi det gik ud på at komme ned i gear, være i nuet og slappe af. Det var en rigtig fin tur, som både bød på yoga, virkelig god sund mad, meditation, nogle overdrevet smukke locations, lækre produkter fra Rituals og det fineste hotel. Men der er ingen tvivl om, at sådan en tur er ret hårdt arbejde. Der har været et stramt program fra tidlig morgen til sen aften og jeg er fuldstændigt træt i hovedet nu. Træt af at være på, af at være social og på udebane, men også glad for at jeg var med. Jeg fik lært en del, også i forhold til hvad jeg skal være opmærksom på, hvis jeg en anden gang vælger at takke ja til sådan en pressetur ud af landet over flere dage. Det lyder måske forkælet og I må heller ikke misforstå mig, jeg føler mig yderst priviligeret over at blive inviteret med, men det er vigtigt at huske at, selvom det er en rejse, så er det stadig arbejde – bare rykket ind i andre rammer.

De næste to timer bliver tilbragt her foran min computer. Og i det øjeblik klokken rammer fire, så styrter jeg afsted efter mine børn, som jeg savner helt overdrevet. Fuck mand, hvor jeg savner dem!

TORSDAG

I morgen har jeg et møde min revisor. Vi har indtil nu kørt møder over skype, men i morgen bliver det et møde ude i virkeligheden. Vi skal lige have styr på et par ting vedrørenede min virksomhed, noget tal værk (sjovt nok), som han har helt styr på og som jeg på ingen måde har.

Resten af dagen bliver sammen med min mailbox og så har jeg en del afrapportering til kunderne, jeg skal have sendt afsted. Når jeg har en kampagne med diverse kunder, skal en del af dem efter kampagnen er slut, have statistikker på hvordan kampagnen har performet på både blog og Instagram. Altså hvor mange der har set og læst mine post. Hvor mange der har klikket på mine links osv. Det er aldrig den sjove del af arbejdet, men den hører bare ligesom med til samarbejdet.

Jeg skal hente Alfred tidligt, fordi vi endelig har fået ham overtalt til at blive klippet. Han kan slet ikke se ud af øjenene.

FREDAG

Har jeg to møder inde i byen med to forskellige potentielle kunder. Det bliver spændende. Det er fra morgenstunden, så jeg har heldigvis resten af dagen til kontortid. Jeg tager min computer med og finder et sted, hvor jeg kan få arbejdet inden jeg henter børn og holder weekend.

LØRDAG & SØNDAG

Lørdag skal vi desværre til begravelse, da min mands storebror er gået bort efter lang tids sygdom. Det bliver en hård dag. Derfor skal vi heller ikke andet end at være sammen søndag. Lave noget hyggeligt, noget spontant uden planer på forhånd.

Og så er jeg kommet ind i en god stime, hvor jeg søndag aften får bestilt dagligvare til ugen, sådan så vi i hvert fald ved, hvad vi skal spise to til tre dage og det er altså bare en kæmpe hjælp i en pakket hverdag.

Hold Danmark med Danica og Michelle i Amsterdam. Dejligt at lære gode kollegaer endnu bedre at kende.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *