Mayland kalender #10

 

Endnu en grå mandag morgen er startet og jeg har sat mig med lidt sen morgenmad, store hjemmesko og computer. Jeg er lidt træt i hovedet, men på den gode måde. Jeg var nemlig længe oppe i går og det krydret med en smule vin og en drink. Jeg kan ikke tåle noget som helst og kan nærmest mærke det i min krop efter en lille bitte tår af noget med alkohol i.

(reklame)Alfred og jeg var i teatret i går og se musicalen Tarzan og hvilken oplevelse det var. Wauw må være ordet. Det var en smuk opsætning af den gamle Disney klassikker. Den er opsat af Fredericia Teater, men spiller lige nu i København i Falkoner Salen på Scandic Hotel. Kæmpe stor anbefaling fra mig (og Alfred på ni år). Tænker det ville være en perfekt oplevelsesgave at give i julegave. Det er en fantastisk måde at være sammen på, når man kan dele sådanne oplevelser. Det er et stykke man både kan se med børn, men bestemt også uden. Det henvender sig til alle aldre.

Alfred i morges: “Mor, i går bliver sådan en oplevelse vi to vil huske for evigt”

Mig: (smiley med mange tårer ud af øjnene – de glade slags)

Nå, men ugen er gået og en ny er startet og det byder som vanligt på et kig ned i min store fede analoge kalender.

UGE 50

MANDAG

Apropos teater, så var Kalle også meget glad i morges, for han skulle i teater med børnehaven. Jule-ater, som han sagde det. T’et forsvandt, men pyt med det, for han kunne flyve med alle de sommerfugle han havde i maven, da jeg vinkede til ham i bussen.

Jeg har startet mandagen med at skyde en lynkonkurrence i gang ovre på min Instagram. Derudover har jeg fået faktureret lidt kunder.

Om lidt skal jeg bruge tid på at redigere billeder og video, som skal afsted til godkendelse. Og så skal jeg også optage en anden video for en anden kunde.

Det er lidt skægt, da jeg sad i november og kiggede på min december, så tænkte jeg at det passede mig fint, hvis den kunne blive lidt rolig. Den så rimelig rolig ud på det tidspunkt, men her to uger inde i måneden, så er den faktisk alt andet. Der er dog stadig lidt huller og de skal ikke udfyldes med arbejde, men mere bare lidt pleje af bloggen og mig selv.

TIRSDAG

Starter dagen med et event med Rituals, som var det brand jeg var i Amsterdam med. Derefter står den på kontorarbejde med mails, skriverier og værk. Det bliver dog primært til min indbakke, da jeg er lidt bagud på at få svaret folk. Så den skal i bund.

Jeg har også et spændende møde omkring endnu et samarbejde i 2020. Jubiii.

Og så vil jeg også forsøge at nå de sidste julegaver.

ONSDAG

Ihh glæder mig til onsdag, for der skal Selma gå Lucia i den kirke hun synger kor i. Der er om eftermiddagen og der er efterfølgende æbleskiver.

Inden dagen kommer dertil, skal jeg til et event omkring noget makeup. Lige bagefter skal jeg spise frokost til Danica og Michelle (mine to Amsterdam makkere)

TORSDAG

Jeg har et møde med en fra branchen. Der er ret perfekt en gang imellem at mødes og udveksle erfaringer. Især for sådan en som mig, som ikke er med i noget netværk. Jeg har simpelthen brug for at vende stort og småt med andre, som også kender branchen og nogengange fra en anden side, end jeg selv gør. Det glæder jeg mig til.

Jeg har et samarbejde der skal postes på Instagram.

FREDAG

Hjemmearbejdsdag med lidt bedre tid til både arbejde, men også til et hjem som lige skal gøres weekend klar. Jeg ved ikke, hvorfor jeg altid forsøger at gøre det, for fem minutter efter ungerne er kommet hjem, så er der igen alt muligt legetøj nede på gulvet. Men det må være noget med, at det føles rart at der trods alt er et rent lærred inden det går løs.

LØRDAG & SØNDAG

Der er noget julefrokost på programmet og så kommer min bror hjem efter at have været i Brasilien.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *