Vores sommerhus er solgt og stor tak til bloggen

Vi har simpelthen solgt vores lille sommerhus. Fra vi tog beslutningen og jeg skrev det her indlæg, gik der lige præcis en måned. Efter jeg skrev indlægget og spurgte om nogle af jer, måske var interesseret i at købe, så fik jeg så mange e-mails og beskeder, at jeg helt mistede overblikket. Jeg nåede ikke at svare så mange af jer, for ret hurtigt stod det klart at særligt et par, gerne ville overtage vores hus. Vi fik hurtigt fat i to forskellige ejendomsmæglere, for vi havde brug for lige at kende til en pris, inden vi kunne gå videre i processen. Inden der var gået en uge, fik vi vurderede huset og det søde par og deres to små børn kom og så det. De ville gerne købe det. Shit mand!

Vi valgte at sælge udenom mægler, for at spare tid, besvær og penge. Det er dog ikke verdens nemmeste proces og jeg er glad for, at vi ikke helt kendte til den, inden vi startede, men nu hvor huset er solgt og det har taget så kort tid, så var det helt sikkert det hele værd. Det har sparet os for en masse tid, bekymringer, fremvisninger og ejendomsmæglersalær. Og så er der også noget ret dejligt i at have muligheden for, at sælge til nogen, som kender til huset gennem mine billeder.

Vi har det lidt blandet med salget lige nu, men mest godt. Det var den rigtige beslutning, det kan vi begge mærke helt nede i maven. Vi føler lettelse. Det har været en beslutning som i princippet nok har været nogle år undervejs. Sådan lidt on and off. Vi har været i huset i dag og allerede nu, føles det lidt anderledes. For alle de planer og idéer vi løbende har haft i tankerne, de er pist væk og pludselig kan vi blot være der, uden at skulle tænke på andet end nuet. Det er faktisk rart…men også lidt trist. Jeg er evig taknemmelig over de otte og et halvt år vi fik i det hus. Det har været fantastisk og jeg har især nydt, at kunne give mine børn den ekstra gode i livet. Sommerhusland, som kan noget helt særligt. Sommerhusland, som har været massevis af weekender og små ferier på græs og ved hav. Sommerhusland, som giver feriefølelse i maven, så snart man træder ind på matriklen. Det siger vi farvel til og det niver sgu alligevel lidt nede i maven – men på en eller anden måde, så giver det mig også sommerfugle i maven, for er der ikke noget med at “når en dør lukkes, åbnes der en ny”? Sådan har jeg det lidt.

Min mand som er jurist, er en ørn til dokumenter og juridiske anliggender har haft nok at se til i forbindelse med salget. Han er skide dygtig. Men ved I hvad, jeg er altså på en eller anden måde, også lidt stolt over, at min blog kunne sælge vores sommerhus. Det er da ret sejt! Og så til én, som har fulgt med i flere år. En som kender til lidt af husets sjæl, en som forstår alt det fine og særlige ved det. Det er jeg simpelthen så glad for. Jeg ved de vil passe på det og mange af vores møbler og ting, kommer til at leve videre sammen med dem og det vil få en masse nye minder. Nye historier.

Vi har stadig et par weekender og lidt ferie deroppe, inden vi overdrager det i august. Jeg glæder mig til de nye eventyr, der ligger derude og venter på os. Men altså vi slipper slet ikke det fine sommerhusliv helt. Vi har jo Bornholm (svigermors sommerhus).

Nu vil jeg hoppe ind på Kiin Kiin’s hjemmeside og bestille bord til Søren og jeg. Det lovede vi hinanden, at vi ville hvis vi solgte. Ud at spise på en af de bedste restauranter i København og så lige her i vores eget bedste Nørrebro Hood.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *