Vores måltider + rabatkode til Nemlig.com

Annonce

Måltidet. Noget vi alle sammen har brug for og noget som rigtig mange forbinder med noget rart og noget hyggeligt. Noget vi kan være sammen om som mennesker. Jeg elsker mad og det gør min familie heldigvis også. Der var en gang – helt tilbage i fordums tid, hvor jeg brugte lang tid på at stå ude i køkkenet og kokkerere, det var også i den tid, hvor jeg elskede at handle ind ude i butikkerne, fordi jeg egentlig ser bedst med mine hænder. Det var nok også den gang at jeg havde en del mere tid mellem mine små hænder og nok heller ikke var så rig på børn. Det er som om jeg hellere vil bruge tiden på noget andet nu, samtidig med at jeg stadig gerne vil have god og lækker mad.

Jeg deler en rabatkode til Nemlig.com længere nede i indlægget.

Jeg ville så gerne være madplanstypen, men det kommer simpelthen aldrig til at ske for mig. Jeg er slet ikke struktureret på den måde som menneske. Derfor er måltidskasser nok det tætteste jeg kommer på sådan en form for struktur. Det er perfekt for mig at sidde hjemme i sofaen og handle dagligvarer samtidig med at jeg udvælger en måltidskasse, hvor der er en ret til to, tre eller fire dage. Så ved jeg præcis hvad vi skal spise de dage og jeg ved, at jeg har det hele samlet på køl og i skabene til ugen. Og så elsker jeg, at jeg i samme moment også får styr på praktiske indkøb som fx toiletpapir og vaskepulver.

Vi har den sidste måneds tid benyttet os af måltidskasserne hos Nemlig.com, hvor der er flere forskellige valgmuligheder i forhold til diverse retter. Man kan sige, at der er noget at finde for hver en smag og behov. Vi har gennem et halvt år haft faste kødfrie dage, uden at være vegetarer – så synes jeg bare det er en god måde at få flere grønsager ind i madlavningen på, samtidig med at det er godt for vores verden at spise mindre kød. Mine børn kan som udgangspunkt godt lide en del grøntsager, men jeg snyder dem, for jeg river ofte grønsagerne ned i retten og på den måde glider langt det meste ned. Lidt ligesom når jeg laver smoothies, så pytter jeg altid avocado i. Avocado som de ikke kan lide, men når den er usynlig så kan de godt. Så jeg afviger altså en smule fra opskrifterne, ved at rive istedet for at skære grøntsagerne ned i retten.

Det er som om at hele min familie lige har skulle op i gear igen her i det nye år. Hele hverdagsbutikken skal stadig lige finde sit rette hak igen og det var derfor også rart, at starte hverdagen med et kæmpe indkøb af dagligvare, bagepair, panodil, frostvare til fryseren og andet forråd. For at være klar på madpakker, morgenmad – ja og så måltidkasserne til nogle af aftenerne om ugen. Vi har børn der skal hentes tre forskellige steder om eftermiddagen, så det kan for at være ærlig være lidt presset i forvejen. Jeg læste at man ved at handle dagligvarer online sparer op til tre timer om ugen. Shit mand det er altså vigtige timer synes jeg. Børnene er allerede ret længe i skole, så den tid vi har sammen med dem i hverdagen, den vil jeg helst tilbringe med dem uden at styrte rundt i et supermarked. Vi prioritere så vidt som det er muligt, at vi alle sammen spiser sammen rundt om vores runde spisebord. Og gerne omkring klokken halv seks …senest (livet med små børn). Retterne i måltidkasserne tager omkring en halv time at tilberede, så det går heldigvis nemt og ofte med små hjælpende hænder ved køkkenbordet.

For mig og min familie giver det bare så meget mere fleksibilitet at handle på den måde og jeg synes virkelig udvalget er stort. Det er godt nok også vokset siden vi startede med at bruge Nemlig.com for snart en del år siden. Man kan få levering for helt ned til 9 kroner og maden bliver leveret indenfor et tidsrum på en time. Varerne har samme priser som Nettos faste discountsortiment og der er over 1500 økologiske varer at vælge iblandt. Derudover er jeg fan af at man kan få friskt brød med fra Lagkagehuset.

Opskrifterne på de retter man har bestilt findes under “Mit Nemlig”.

Måltidkasserne varieres fra uge til uge og indholdet af ingredienser gør derfor også at priserne varierer en smule, der er dog altid et loft på prisen pr. kuvert. Der findes seks forskellige måltidskasser – “Livretter øko”, “Familie”, “Hurtig”, “Verden”, “Slank øko” og “Vegetar øko”. Derudover findes der en “Byg-selv” kasse, hvor du selv kan mikse retter fra de andre kasser, sådan så det bliver med indhold fra to eller flere kasser. Den er vi glade for. Vi blander primært fra Livretter øko og Vegetar øko – super lækre retter og så kan man let sidde og udvælge dem, som man bare ved at ungerne kan lide. Den del er nemlig også god at have styr på midt i hverdagen.

Retterne i måltidkasserne kommer med afmålte ingredienser

Det er muligt at få rigtig meget økologi, når man handler hos Nemlig.com og det prøver vi at benytte os af i vores dagligvarer indkøb. Der er dog varer, hvor vi går på kompromis og køber noget ikke økologisk. “Familie måltidskassen” er ikke økologisk og der har været et par retter, som simpelthen var spot on hos os, så jeg valgte at bestille dem alligevel. Det kan man heldigvis helt selv bestemme. Retterne fra “Livretter øko”, henvender sig i den grad også til børnefamilier, med gode klassikere. Hvordan har I det egentlig med det? Skal ALT være økologisk hjemme hos jer, eller hvordan? Vi har længe kørt med at alt mejeri skulle være øko, så blev det til at alt frugt og grønt også helst skulle være øko og så kød – og langsomt er det blevet mere og mere. Og nu altså også et fast repertoire af kødfrie dage. Det er noget med vaner det hele. Lidt ligesom at handle dagligvarer online, det skulle jeg også lige vænne mig til – men da først jeg kom i gang med det, så var jeg hooked. Jeg nyder simplethen at få det leveret og så nyder jeg at andre har udtænkt lækre opskrifter, som jeg let kan benytte mig af at bruge nogle dage om ugen.

Hvis I som jeg også er glade for at handle hos Nemlig.com eller hvis I har lyst til at prøve det for første gang, så får i lige en fin rabatkode her. Hvis I skriver “TRINESBLEND” får i 50 kr. i rabat.  Koden gælder til den 14. Feb 2019  

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Trine.
  Jeg er kæmpe fan af at handle mine dagligvarer på nemlig og har gjort det længe. Vi spiser primært vegetarisk herhjemme og jeg ville derfor prøve deres vegetarkasser af. Men Gud hvor blev vi skuffede. Synes retterne var SÅ kedelige i smagen og virkelig intetsigende. De sidste par retter droppede vi simpelthen at lave fordi vi ikke orkede flere kedelige måltider. Sjovt hvordan man kan have så forskellige opfattelser af måltider. 🙂

  • Hej Christina,

   Simpelthen også bare så dejligt at få bragt maden lige til døren af Nemlig. Jeg har indtil videre kun valgt vegetarretter via “Byg-selv” og har valgt retter, som jeg på forhold vidste ville være et hit. Såsom kartoffel pizza og sådan. Jeg er da ked af at du ikke synes at smagene var stærke nok, så må du bruge koden på dine dagligvarer istedet.
   Til gengæld så ved jeg at Nemlig fra uge 10, får en ny opskriftsudvikler. Måske du kender Stephanie Bang fra afoodaffair?
   Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *