Vintergarderobe fra Molo, minder og om at være på forkant

Annonce Molo

Den tiende september siger datoen. Det er sensommer og efteråret er indtruffet. Jeg elsker det ret meget og det er som om min hjerne, er klar til at jeg snart skal iklæde mig tykke lag. Strik, frakker og støvler. Det er helt okay med mig, også selvom jeg godt ved, at jeg i januar allerede er klar til sommer igen.

Jeg er ikke selv helt klar med hverken efterårs eller -vintergarderobe, men det er mine børn. Alle tre har det vigtigste klar, til når temperatuen for alvor daler. De mangler dog stadig vinterstøvler, huer, halsedisser, elefanthuer og titusind par vanter – da vanter altid formår at forsvinde på ugentligt basis.

Da danske Molo rakte ud og spurgte om jeg var interesset i et samarbejde omkring deres altid gode og pæne overtøj, tøvede jeg ikke et sekund med at sige ja tak. Selvfølgelig efter, jeg lige havde konfereret med mine to store børn. Jeg forsøger altid at balancere deres tilstedeværelse her på bloggen og på Instagram og har i takt med at de er blevet ældre, trukket dem mere og mere ud. Især når der er tale om et samarbejde, men med det her føltes det helt rigtigt i maven. Og børnene ville gerne være med og fik selv lov at bestemme deres overtøj. Og så tog vi ellers lige ud i vores hood en lille times tid og tog billeder med det varme overtøj på. Lige nu er det alt for varmt, men pludselig kommer kulden og så føles det altså rigtig rart, at have deres vinterklæder klar.

Vi bor få meter fra nogle gamle bunkere og om vinteren agerer de simpelthen vores lille lokale kælkebakke. Det er i det hele taget et sted, som altid er så pænt med træerne i forskellige årstidfarver og den fine bygning i baggrunden.

Molo certificeringer og signatur

Jeg har kendt til og brugt Molo siden Alfred var en baby. Så det er altså et mærke, som har været her i husstanden de sidste ti år og jeg vild med den høje kvalitet. Jeg tror mange kender til Molo for deres finurlige print og farverige styles, det var også sådan jeg lærte det at kende. Molo har både certifikatet Oeko-Tex og GOTS (økologi). De har i det hele taget stor fokus på deres produktion og følger godt med den globale udvikling. Og med disse fine certificeringer, er man garanteret at tøjet ikke indeholder skadelige og allergifremkaldende kemikalier.

Vi har haft forskelligt overtøj derfra gennem årene og det er altid, noget af det som er let at sælge eller give videre efterfølgende, fordi det selv efter brug, stadig er i en rigtig god stand.

Vintertøjet fra Molo er selvfølgelig vind og vandtæt og imprægneringen er fri for det hormonforstyrende stof PFC. Det er først noget jeg er begyndt at kigge efter de seneste år, så herhjemme er jeg torvholder på de forskellige features og så står ungerne for at vælge det de kan lide. Med lidt guide fra mig selvfølgelig. Jeg tror mange af os, er inde i en forandring i forhold til måden vi forbruger på. Før tænkte jeg i hvert fald mest over, om noget var pænt eller grimt. Nu er der en del flere overvejelser, inden jeg som forbruger går ud og køber nyt. Jeg tror det er sundt for os, at begynde at tænke mere i de baner. Det er det i hvert fald for vores klima! For en ting er at mange producenter er begyndt at tænke over måden de producerer på, noget andet er, at vi også selv tager et ansvar. Er det noget I tænker over? Jeg er slet ikke hellig, men jeg forsøger at have det med mig i baghovedet.

Derudover er overtøjet lavet i et åndbart materiale, der er reflekser på og så vejer overtøjet et minimum, sådan så børnene stadig kan bevæge sig frit. På flyverdragten er lynlåsen beskyttet, sådan så man ikke kan lyne den ind i huden på halsen. Super godt tænkt.

Molo overtøj

Alfred er kommet i en alder, hvor det fungerer bedst for ham, at hans tøj ikke har for mange farver og print, så kan gik efter en klassisk blå vinterjakke “Parker – Ocean Blue” med aftagelig hætte. Han har hætten på her, men har taget pelsen af. Derudover har ærmerne vindfang, som især er godt til en god sneboldkamp. Inde i jakken er der det blødeste fleece og udenpå nogle gode lommer. Og så er jeg også fan af, at den lige går ekstra ned bagpå. Han havde ikke lyst til at have skibukser på her, men de er klar til når vinteren kommer. Han har dem her.

Selmas flyverdragt “Polaris Peacock” har det smukkeste print med påfugle, hvor fint er det lige. Jeg synes pasformen er god og så har denne dragt vundet “Bedst i Test” for sine gode egenskaber. Så altså ikke blot en fryd for øjet, men også god og praktisk som en flyverdragt skal være det.

Et andet yndlingsprint på “Polaris Fur”. Små ræve i deres dejlige brændte farver. Ha, og her må jeg gerne bestemme at pelsen må blive siddende på hætten. Og denne flyverdragt er også en vinder i “Bedst i Test”. Det er da ret sejt.

Jeg synes Molo har en ret god balance mellem deres print og de mere rolige nuancer. Jeg ved at der er mange forældre, måske især her i København (og på Instagram), som gerne ser deres børn i noget af alt det helt dusede, hvilket jeg også synes er rigtig pænt. Jeg kan dog bedst lide et miks og når det er børn må det gerne larme lidt, både med farver og print. Jeg larmer jo også selv lidt med mit eget tøj, så for mig elsker jeg bare når der er knald på farverne.

Fleecejakken

Alle mine børn har ejet flere af Molo’s ikoniske fleecejakker, som bare er så super gode til alt. God som overgangsjakke, kørejakke og jakke som er gode under for eksempel regntøj, de er også gode som en ekstra varm trøje og de er virkelig bare sådan en perfekt brugbar basis style i ungernes garderobe. Jeg har faktisk også selv en fleecetrøje og overvejer sågar en vest.

Verdens bedste Kalle i fleece. Som lige nu er god her i overgangen. Jeg har de sødeste billeder af lille Alfred også i fleece fra Molo, en som Selma senere arvede og som siden blev solgt på loppemarked. Så det er altså en super god investering i børnenes garderobe.

Find nemt det du søger i kategorien overtøj

Der er findes meget forskelligt overtøj hos Molo, jeg vil faktisk vove at påstå, at der findes noget til hver en smag og behov. Fælles for det hele, er den gode kvalitet, Molos signatur print sammen med ensfarvede styles.

Du kan finde alt overtøj, hvis du bruger linket her og det er nemt at søge på fx alder og forskellige typer af overtøj. 

Nu kan vinteren i hvert fald komme an og det føles godt at være på forkant med vintertøjet til vores tre børn.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *