Vær sød og lidt om små forkælelser i den travle hverdag

Annonce BE-KIND

Mit i de her valgtider, ja eller egentlig bare sådan altid – så er en af de vigtigste værdier, jeg prøver at opdrage mine børn i. Nemlig den, at vi sådan helt grundlæggende skal være søde ved hinanden. Både overfor dem vi kender og dem vi ikke kender. Hvis bare vi er søde mod hinanden, så kommer vi langt. Er det ikke sandt?

Noget af det som kommer mig ganske let (selvfølgelig), det er at være sød overfor mine børn. Hvis man spørger min mand, så kan jeg godt være for sød – for god af mig. Jeg har ikke noget imod at servicere dem og gør det nok også lidt for meget. De er bare små i så kort tid og ofte tænker jeg slet ikke over, at jeg gør det meste for dem. Men altså, selvfølgelig skal de også være selvhjulpne og selvstændige individer – den del står Søren så for. Ha ha, nej når det kommer til stykket, er vi vidst lige gode om begge dele. Næsten i hvert fald.

Her i Danmark og nok også i mange andre dele af verden, så hygger vi os ofte bedst mens vi putter noget i munden. Det er i hvert fald en god måde at gøre andre glade på. Altså gennem noget spiseligt. Mad, søde sager, en snack, frugt eller noget flydende. Vi er ikke hysteriske hjemme hos os, når det kommer sig til søde sager og børn, men vi forsøger dog i grove træk, at holde os til at fredag er den ugentlige slikdag, de andre dage består eftermiddagene ofte af en mere nærende snack.

BE-KIND er en nøddebar med masser af smag og næring. Det er barer der udelukkende er lavet af gode og letgenkendelige ingredienser. De smager af det som de er, for der er ikke tilsat noget som helst andet end ægte råvarer. Lige præcis sådan en snack er perfekt som eftermiddagsmad. Til børnene og til mig – de er geniale at have med på farten, foran computeren, i tasken og så er de endelig kommet hele vejen fra USA til Danmark.

Jeg kan godt lide at man kan se gennem emballagen, det stemmer meget godt overens med værdierne hos BE-KIND, nemlig at de er transparante i forhold til deres ingredienser. What you see is what you get.

Jeg er igennem de sidste mange år som mor, blevet ret god til lige at stikke en snack i dametasken, inden jeg skal ud af døren. Så har jeg den klar ved hånden, både til hvis jeg selv bliver sulten på farten (og det gør jeg) og til jeg skal hente mine børn. For hvis der er noget, der er sikkert, så er det at de er sultne når de kommer hjem. Lige der i (ulve) timerne inden aftensmad. Lige der, hvor det er for meget med et måltid, men perfekt med et mellemmåltid. Og med BE-KIND sikrer jeg mig, at de faktisk føler mæthed, uden det er for meget – samtidig med at de får noget ordentligt, som er nærende for dem. Og de elsker dem! Jeg kan ikke helt lure deres favoritter endnu, for de kan lide dem allesammen. Jeg elsker bare, når noget er nemt – når det er let, at gøre andre glade og det er altså bare super nemt, på den her måde. Jeg er ikke mor-typen, som lige smækker en grovbolle dej sammen, men jeg kan hurtigt snuppe en BE-KIND bar med på vejen og det gør dem lige glade i øjnene hver gang jeg rækker dem én. På vej i sommerhuset på bagsædet, i små stykker på deres yoghurt om morgenen, i deres medbragte 10-mad på skolen og på vej hjem om eftermiddagen. Nemt med nemt på. Lige noget for mig!

Derudover, er jeg glad for at fylde lidt energi på mig selv i min til tider hektiske hverdag. Hvis jeg cykler eller går rundt til forskellige møder i løbet af dagen, er det godt for min krop lige at blive tanket op på smag og energi der på farten. Jeg hader at være sulten og det gør mig ærlig talt også lidt gnaven, så den der fine sag, den kan altså godt redde situationen. Jeg har forøvrigt selv fundet min egen favorit, jeg elsker alt med peanuts og derfor er den med mørk chokolade og peanuts min yndlings – den smager virkelig godt, den er dog skarpt efterfulgt af den med de honningristende nødder og havsalt. Jeg kendte ikke selv til BE-KIND tidligere, men jeg er lige så begejstret som jeg lyder, især over at snacken er så nærende og mættende som den er.

Lidt mere fakta om BE-KIND:

  • BE-KIND er en nøddebar
  • Lige nu kan man blandt andet købe dem i 7Eleven, Kvickly, Super Brugsen, Irma, Dagli’ Brugsen, Circle K, Q8 og flere kommer til.
  • BE-KIND er god ved kroppen, da nøddebaren er lavet af ægte mad og er uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer. De er desuden alle sammen gluten frie.
  • De er nærende og giver en god mæthed på grund af fiberrige ingredienserne, såsom nødder og plantebaseret protein.
  • Fulde af smag på grund af deres naturlige ingredienser. De smager af det, som de indeholder og alle råvarer er af høj kvalitet.
  • Derudover, vil BE-KIND med deres dejlige navn gerne være med til at gøre verden opmærksom på, at vi skal være gode ved hinanden og gode ved vores verden.

 

Hvis I har lyst til at læse lidt mere en snacken der ikke er gået på kompromis eller blot se nærmere på de forskellige smage og varianter, så kan det gøres lige her.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *