Underholdning med C More: Det skal du se og det skal du se sammen med dine børn

Annonce C More

Jeg plejer at lave et indlæg med tips til noget af det du kan læse, se og lytte til. Dette indlæg bliver dog et rent se-indlæg. Ikke fordi jeg ikke lytter og læser, men fordi jeg selv synes, at jeg har nogle virkelig gode serier og film på hånden. Jeg elsker at føle mig draget, draget mod en god fortælling og den måde, man kan føle sig helt opslugt og glemme alt andet omkring sig. Sådan har jeg det, hvis noget virkelig fanger mig. Det er en god måde, at gå lidt i hi på og en måde jeg ofte bruger, når jeg trænger til at blive tanket lidt op.

Jeg samarbejder med C More, som er en ret fantastisk streamingstjeneste. Der er nemlig, udover et rigtig godt voksenudvalg, også et enormt hyggeligt børneudvalg. I de her skærmtider, så synes jeg det er så rart, når underholdning på den måde, også kan samle hele flokken, selv på tværs af alder og interesser.

I kan via dette link få 5 ugers gratis streaming hos C More

Jeg må dog sige, at jeg ofte bruger streaming til, når jeg har brug for lidt mig-tid. Så kravler jeg ind i soveværelset og streamer underholdningen ned på min computer eller på Ipad’en direkte i sengen. I stuen, har vi et TV og der streamer vi via Chromecast. Og så er der ikke noget bedre, end en fredag aften med fuld sofa og fredagsfilm på skærmen. Selvfølgelig sammen med en stor skål slik

Det skal du se

“Mr. Mercedes – af Stephen King”

Okay, det her er en af de bedre serier jeg længe har set. Jeg har lige binget første sæson og der er hele tre at gå i krig med. Det er faktisk en gyser, men uden at være sådan helt gyser-agtig. Jeg er slet ikke til gysere, så hvis du heller ikke er til de helt uhyggelige af slagsen, så giv den her en chance. Den er ikke ulækker på den måde, men meget mere psykologisk uhyggelig. Virkelig! Den handler blandt andet om det menneskelige sind – for er vi mon født onde?

En Mercedes brager ind i en menneskemængde og dræber 16 mennesker. To år efter er sagen stadig uopklaret og serien tager herefter udgangspunkt i en pensioneret kriminalkommisær, som pludselig modtager videoklip omkring massakren. Muligvis fra gerningsmanden selv…

Se den, den er afsindig god! Det kribler i mig for at komme igang med den næste sæson.

“Peaky Blinders”

Jeg har tidligere slugt de første fire sæsoner og har stadig den femte sæson tilgode. Den ligger klar på C More og jeg kan ikke vente. Hvis ikke du allerede har set serien, så kan jeg kun anbefale dig at komme igang, alle sæsoner ligger på C More nu. Om ikke andet, så fordi hovedrollen spilles af en utrolig pæn skuespiller. Manner, han er en lækkerhaps. Cillian Murphy spiller bandelederen Tommy Shelby. Serien foregår lige efter 1. Verdenskrig og dengang var moden simpelthen fantastisk. Jeg er især vild med mandemoden. Uh! Serien er baseret på en bande der huserede i England og den tager udgangspunkt i deres kriminelle adfærd og forskellige måder at leve og overleve på. Den er barsk og grå, men indimellem alt det barske, findes der så meget mere. Også af det gode.

“BH 90210”

Beverly Hills 90210 sluttede for NITTEN år siden. 19! Jeg var bidt af den og har set alle afsnit på mit teenageværelse nede i Vordingborg. Nu er skuespillerne tilbage, men i en noget anden setting. Den er mærkelig og speciel, men jeg var vild med den. Jeg synes instruktøren har løst opgaven perfekt. En opgave, som vel nærmest var umulig. For den oprindelige serie kunne jo ikke bare fortsætte hvor den slap. Jeg har faktisk lavet en lidt længere anmeldelse af serien i et tidligere indlæg lige her.

“Sweetbitter” 

Jeg har læst bogen, som jeg synes var rigtig fin og nu har jeg fået set et par afsnit af serien på C More. Der ligger 2 sæsoner. Afsnittene er lidt korte, det gør faktisk bare at man gerne vil have lidt mere. Men jeg synes det fungerer helt okay, lidt ligesom i Sex and The City, hvor afsnittene også er korte. Serien handler om en ung kvinde, der ankommer til New York. Lidt naiv og uden nogen plan. Hun får job på en fancy restaurant, hvor hun hurtigt bliver en del af det hurtige miljø. Under overfladen er der dog en masse intriger og hemmeligheder. Tess drages af en mystisk medarbejder med en barsk fortid og måske har ikke alle lige gode intentioner…

En spændende nem serie, med et hurtigt gribende tempo.

“Batman Beginns”

Jeg er en af dem, der aldrig har fået set Batman filmene. Og efter den nye film om Jokeren har haft premiere, så har jeg virkelig fået lyst til at se dem. Selvom alle siger, jeg godt kan Joker, uden at have set Batman først, så kan jeg godt lidt at kende baggrundshistorien. Derfor har jeg besluttet at starte med den første og så ellers få set dem alle, inden jeg springer ud i Jokeren. Jeg ved egentlig ikke om det er noget for mig, men jeg glæder mig lidt til at komme i gang. De er alle tilgængelige.

Det skal børnene se (alene eller sammen med en voksen)

Først vil jeg lige sige, at jeg simpelthen elsker udvalget af børneunderholdning hos C More. Måske især fordi der er mange af de gode gamle klassikere fra min egen barndom. Klassikere som mine egne børn heldigvis også værdsætter. Jeg nævner et par stykker herunder, men der er mange flere. Såsom Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter og Madicken. Derudover er der også nyere tegnefilm lavet over de gamle film som Otto er et næsehorn og Orla Frøsnapper.

“Brødrene Løvehjerte efter Astrid Lindgren”

Åhh Nangijala. Kan I huske det? Det der tildels rare sted, man kommer hen når man dør. Det er en sørgelig historie, men også en historie med håb og eventyr. Lille Tvebak er syg og hans søde storebror fortæller ham om, hvordan man efter døden genopstår i fine Nagijala. I en ildebrænd dør storebroeren, da han hopper ud af vinduet med lille Tvebak på ryggen. Kort tid derefter dør Tvebak også og de genforenes i Kirsebærdalen i Nagijala. Derefter udfolder der sig noget af et fortælling. Børene sad musestille, mens de så den og vi har talt meget om den efterfølgende.

“Alle vi børn i Bulderby efter Astrid Lindgren”

En hyggelig familefilm som udspiller sig i fine småland i Sverige. Man følger familier fra tre forskellige gårde og deres spændende eventyr.

“Frost”

Frost 2 er lige udkommet og vi skal faktisk ind og se den i dag. Derfor har ungerne også lige fået opfrisket 1’eren. Kalle havde ikke set den før og han elsker den især for alle de gode sange. Der er både prinsesser med magiske kræfter, et sneuhyre, trolde og forbandelser. Jeg synes simpelthen den er så fin. Både for drenge og piger.

Og så tog gensynet med filmen mig med tilbage til da Selma var tre år og sprang rundt i stuen på små tykke ben og Elsa kjole, mens hun skrålede “lad det skeeeeeeee” . Faktisk så blander hun stadig My Little Pony og Frost lidt sammen, sådan så hun siger “let it Pony” ( en blanding af sangen Let it go og My Little Pony). Ha, jeg elsker det.

“Kasper og Sofies vidunderlige jul”

Den er nok mest til de mindste i familien. Selma og Kalle er opslugte af den og elsker juletemaet. Hvis ikke I kender den, så kan i nok kende den på titelmelodien, som er noget af en belastende sang (en ørehænger om man vil). Den handler om de to børnehavevenner Kasper og Sofie og deres levende sovedyr. Og denne her udgave er længere end de normal korte afsnit. En hyggelig julefilm med sne, gran og julemagi.

“Halvdan Viking”

En rigtig spændende familiefilm. Den handler om venskab, selvtillid og om at være anderledes. Hovedpersonerne er 11 år og den henvender sig derfor til de lidt halvstore børn, men altså vores Kalle så med og han elsker alt med rigtige mennesker. Og sådan er det nok er være den mindste, han er jo med til det meste. Alfred er ni år og han var nok den der fik mest ud af sammenhængen, men Selma på syv år var også ganske godt med.

Husk at I kan smutte ind og få 5 ugers gratis streaming hos C More her

Ps. Det er altså mega tjekket at se sit blognavn og billede inde hos C More. Så smut lige ind og kig.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *