Underholdning – Det skal du se og høre ( evt. i sygesengen)

Okay efter sidste uge med dårligdom og hjemmetid i stride strømme, så har min høre og synssans simpelthen være på overarbejde. For noget skulle tiden gå med, og så er det heldigt at der er virkelig meget god underholdning at give sig i kast med i disse tider. Jeg fornemmer at der er en del vinter sygdom at spotte rundt omkring i de små danske hjem og jeg tænkte derfor jeg ville dele lidt ud af det, som har hjulpet mig igennem dagene på langs. Og skulle man være frisk som en havørn, så er underholdningen præcis lige så god alligevel.

“Mere voksen end Bjerrehus” En dokumentar i 4 afsnit. Den handler om Oscar Bjerrehus, som er søn af Oliver Bjerrehus og Anna von Lindholm. Han er vokset op med et sæt forældre, som måske nok har nogle grænser som ligger et lidt andet sted end hos mange andre forældre. Der er ingen tvivl om at hans far er en kæmpe drengerøv, men det jeg især hæftede mig ved i serien, det er den altoverskyggende kærlighed som flyder mellem dem.  Se den på online hos DR, den er fin!

“Once upon a holiday” – julefilm, når det er bedst. Masser af kærlighed, prinsesser, eventyr og drama. En af de film som bare er hyggelig her i julemåneden. Den ligger hos Netflix, hvor jeg har set den.

Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig. Jeg har lyttet til bogen hos Mofibo, men den kan selvfølgelig også læses i almindelig bogform. Det er en bog om Nedim Yassar, som kommer til Danmark som 4-årig. Man følger hans liv i betonghettoen, hvor han ret hurtigt bevæger sig ind i den kriminelle verden. Han vil være gangster og ender også som bandeleder. Efter over ti år i bandemiljøet, beslutter han sig for at sadle om og kommer ud ved hjælp af et exitprogram. Desværre bliver Nedim skudt her i november måned (2018), på den dag hans fine bog bliver lanceret. Det er forfatteren der læser bogen op og hun er dybt berørt af sagen. Hun havde kun fået indlæst halvdelen af bogen, da han blev skudt – men får den altså gjort færdig, så hans vigtige bog kan udkomme på lyd. Lyt eller læs, den har mange gode budskaber.

“Sex & the city 2” – virkelig ringe, men hvis man som jeg holder meget af karakterende i serien af samme navn, så er den alligevel helt perfekt når man ligger syg, eller blot skal underholdes. Jeg har set serien et hav af gange og den bliver faktisk ofte vist her i juledagene. Men altså filmen er altså også værd at stene til, jeg fandt den på Netflix.

Kommer Sigmund i helvede?” En serie i 2 afsnit. Sigmund blev kendt som deltager i X-factor. Han er vokset op i en kristen familie, hvor man aldrig har italesat at han er homoseksuel. Nu er han bange for Gud og føler en skam over sin egen seksualitet. Jeg ved ikke med jer, men jeg så ham i X-factor og elskede hans meget entusiastiske far, som virkelig levede sig ind i programmet. Derfor blev jeg helt overrasket over, at de ikke havde fået talt om at Sigmund (ret tydeligt) er homo. Den kan ses på DRTV.

“Mørkeland” en true crime Podcast, med nye episoder hver mandag. De to kvindelige værter skiftes til at fortælle om hver deres mordsag. Jeg binge lyttede til de første 25 afsnit og var hooked fra første lyt. Den er mega spændende, skræmmende og helt forfærdelig på samme tid. Jeg har faktisk tænkt rigtig meget over, hvorfor det dog er at vi er så mange som drages imod sådanne gyseligheder. Jeg kan dog ikke rigtig finde svaret?  Jeg lytter via Itunes på min telefon. Lyt hvis du tør.

“Skøjteskandalen – Tonja & Nancy”. En dokumentar omkring to skøjteprinsesser i USA, hvor begge piger blev spået en stor fremid som stjerner. Det hele ender dog i en kæmpe skandale. Og det går knapt så godt for især den ene af pigerne. Der er masser af intriger og måske man også efterlades med en lille tvivl?? Jeg gjorde i hvert fald. Den kan ses hos DRTV.

Jeg håber I kan finde lidt som kan underholde jer derude. Og skriv gerne, hvis I har andre gode forslag til juleferien, både noget for voksne – men også gerne noget for hele familien.

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvis du er hooked på mørkeland, så må jeg anbefale dens amerikanske pendant My favorite murder. Det er en podcast af 2 kvindelige amerikanske komikere, og den er lige dele forfærdelig og hylende morsom.
    Håber at december bringer lidt mere julehygge og knap så meget sygdom til dig og din fine familie.
    Julekram fra Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *