Udsalgstips: Mine egne garderobefavoritter på bud

Jeg er desværre ingen stor udsalgs haj og falder ofte for noget af alt det nye i butikkerne, med mindre jeg går helt specifikt efter noget jeg har sukket længe efter. Jeg tænkte dog at der måske sidder andre derude som er. Derfor vil jeg da lige dele nogle udsalgstips med jer, på noget af det tøj som allerede hænger hos mig i mit skab. Det er noget af det som jeg ofte er blevet spurgt ind til og som altså nu kan købes til en langt bedre pris. Jeg har samlet dem herunder med link ind til udsalget. I spørger mig også ofte, hvilken størrelse jeg har mit tøj i, så det noterer jeg under hvert billede. Til info kan nævnes at jeg har korte ben og en lang overkrop.

Jeg har faktisk så alligevel selv været på udsalg, for jeg fik et gavekort til Magasin i julegave og det skulle jo bruges og selvom jeg stærkt overvejede at købe praktiske håndklæder eller andet som vi sådan helt ægte manglede, så købte jeg istedet den smukkeste jakke med peplum, som jeg har sværmet om siden den kom frem. Nu hang den så der nedsat og med mit gavekort i hånden nuppede jeg den med hjem. Jeg elsker snittet og alsidigheden i den. Den er jo sådan en, der er god til alt. Jeg elsker den!

Det er denne lyserøde peplum jakke fra Stine Goya. Jeg har ikke lige noget andet billede med den på, men jeg lover jer for at den er smuk. Helt tyk i kvaliteten. Jeg har den i en medium. Og den fine plakat jeg står med, er fordi jeg skal ind og se forestillingen SARAH på tirsdag. Du kan vinde billetter henne på min Insta, hvis du er hurtig. Det foregår på Zangenberg Teater.

Så er der det her fantastiske print fra Ganni. Noget af det fineste print jeg længe har set. Jeg har brugt det vildt meget, både sammen og hver for sig. Bukserne er med elastik i taljen og er derfor mega behagelige. Jeg har blusen i en medium og bukserne i en small.

Jeg har åbenbart noget med elastik i taljen, fordi jeg er simpelthen også så glad for dem her med blåt glimmer. Jogging når det er allerbedst. De er fra Stella Nova. og jeg har dem i en small. Jeg har længe holdt pause fra at gå med skjorte, men lige præcis den her, den har jeg brugt rigtig meget. Farven er så fin og de puffede skuldre. Faktisk kommer den med skulderpudder i, dem har jeg dog taget væk, men den feminine effekt med pufærmer er der stadig. Skjorten er i silke og fra Birgitte Herskind.  (Tøjet er modtaget i gave).

Et af de sæt som mange har spurgt ind til og som jeg har haft på i forskellige kombinationer. Jeg har især  brugt slå-om-blusen rigtig meget. Elsker farven og prikkerne. Og jeg er slet ikke træt af slå om, det  gør noget godt for langt de fleste kroppe. Det er fra Modström og er sat ned til halv pris. Jeg har blusen i en medium og nederdelen også i en medium – den er for stor, men jeg bukker den bare lidt om.

Så er der det her flotte sæt i smalriflet fløjl. Vildt behageligt, flot farve og så er jakken med lynlås ret sej synes jeg. Jeg har bukserne i en 36, og jakken i en 38. Sættet er fra danske Schulz by Crowd. Bukserne findes her, og jakken her.

Gennemsigtig bluse med polkaprikker, fungerer godt med en top under – med mindre man selvfølgelig gerne vil vise bh eller babser. Den er også god under en t-shirt eller strik, hvor ærmerne lige kigger ud. Jeg har den i en 38. Den er fra Object.

Endu en slåommer sag. Og så i den fineste lyslilla farve. Tænk at jeg ikke kunne fordrage den farve for ikke så længe siden. Den er i en medium og er fra Envii.

Og så var der også lige nederdelen igen. som jeg tippede om den anden dag. I får den lige igen. Jeg har den i en xs, skulle sgu nok have valgt en small – men det går lige. Den er fra Gestuz.

Mit mest repostede billede på Instagram (tror jeg). Alle mulige Ganni forretninger har snuppet det fra min profil, ja faktisk helt uden at spørge, men så er det jo heldigt at min fjæs ikke er med. Hesteprintet er desværre ikke på bud som bukserne er. Men jeg er selv vild med kombinationen.

Jeg håber I har haft en dejlig weekend og måske følte jer inspireret af mine udsalgstips. Nu vil jeg finde Bedrag III frem på DR appen og lande helt blødt ned i sofaen. God aften fra mig.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Virkelig en dejlig post. Tak! Så skønt med link og så til udsalg. Jeg må spørge til de brune bukser med bølget kant. Hvor er de FINE! Hvor er de fra? 🙂

    • Jubiii. Tusind tak. Så utrolig glad for at du kan lide det. De er fra hm, ledte faktisk efter dem online, men de var der ikke. De er ca et halvt år gamle. Kh T

    • Kære Maja,
      Kæmpe tak :). Undertrøjen er af mærket Maude Privé. Du kan finde mærket hos Adélie. Kh fra Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *