Udsalgstips: Mine egne garderobefavoritter på tilbud #2

Mit øje fangede lige at der er midseason sale i øjeblikket. Er det bare mig, eller er der udsalg hele tiden? Nå, men det fik mig til at tænke på, at mange af jer var så glade for et tidligere indlæg med mine egne garderobefavoritter på bud. Jeg kan huske at flere fik købt noget, som de længe havde sendt lange øjne til. Jeg har derfor igen fundet noget af det, som jeg selv har i mit klædeskab og som nu altså kan købes på bud. Man behøver jo ikke at købe det, men måske indlægget også bare kan inspirere i forhold til farver eller til at finde noget lignende frem der allerede ligger allerbagerst i skabet.

I forhold til størrelser så har jeg korte ben og en lang overkrop. Jeg er 168 høj. Jeg er som oftest en small forneden og en medium foroven. Så har I lidt at gå ud fra. Spørg endelig hvis det er.

Jakke//bukser

Det meget smukke lilla suit, som jeg simpelthen er så vild med. Det kan bruges sammen som et sæt, men jeg bruger det nok endnu oftere hver for sig. Der er ikke mange størrelser tilbage, så hvis ikke man kan leve uden, så er det med at rubbe neglene.

Buksedragt

Gul buskedragt i 100% bomuld. Den har korte ærmer, er sådan let i kvaliteten og elastikken i taljen gør at den sidder ret godt. Den gør i hvert fald, at man får en ret fin facon. Den er perfekt lige nu med bare arme, men er også fin med noget under eller over.

Blomstret slå-om kjole

Så fine farver sammen fra Vila. Selvom den har lange ærmer og er lang, så er den luftig og flot nu med bare ben og sandaler. Jeg elsker ærmedetaljen med flæs.

Lang silke nederdel

Så pæn lang nederdel med slids i den ene side. Sådan en der både er god til hverdag og til fest. Den findes også i farven mustard.

Skjortebluse med flæser

Den gav jeg til mig selv efter jeg havde holdt loppemarked. Jeg er vild med farven rød og flæserne får mig til at smile. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af flæser.

Nederdel 

Jeg synes det er sejt at den har knapper hele vejen ned, sådan lidt skjorte agtigt. Den har også lommer og så er printet mega fint.

Bluse

Sød bluse med peplum forneden. Jeg har bukserne til, men dem kan jeg desværre ikke finde nogen steder. Jeg tror faktisk de er udsolgt. Men blusen er jo fin sammen med alt muligt andet også.

Striber

Jeg kan ikke finde lige den der. Men striberne fra Nué Notes er overdrevet behagelige. Og altid i gode farvekombinationer. Der er flere på bud hos Adélie.

Nederdel

Jeg har godt nok lige solgt min videre, men det var fordi den har for stor til mig. Jeg er vild med at den har sådan lidt hippie vibe over sig, samtidig med at den er plisseret. Jeg har den i en 38 og den er altså lidt til den store side.

Kjole

Den har sådan et fint print og halsen kan knappes helt op, men også være mere loose som på mit billede. Den har bindebånd i taljen, som jeg faktisk bare lader være åben, men det kan bindes ind også.

Det var udsalgsordene fra mig. Jeg har aldrig lært at bruge de der fancy affiliate links (som betyder at jeg ville kunne tjene en lille bitte del, hvis I køber noget af det jeg linker til). Så der er ikke noget reklame over det her indlæg. Burde nu alligevel få lært at bruge dem, men måske jeg er for gammel. Ha!

Og så håber, som altid, at I kan bruge det til noget.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej ved godt jeg har spurgt en del og du er altid så fantstisk til at svare sætter jeg så stor pris på 🙂 din villa kjole hvad str har du den i ?:)

 • Må jeg spørge, hvor dine hvide strømpebukser med blomster-broderi samt de sorte med hvide prikker er fra? 🙂

 • Årh den der Stine Goya flæse bluse er såååå pæn! Hvordan er pasformen? Er den sådan kort i den? Og hvilken str. har du den i? Kunne være man skulle slå til, nu da den de sat lidt ned☺️

  • Ja, den er nemlig så pæn. Jeg har den i en small, da den er lidt til den store side. Den er ikke lang, men heller ikke sådan kort kort. Hvis det overhovedet giver mening. Jeg har både brugt den nede i noget, men også løst udover bukser 🙂

 • Du er så inspirerende 👌tak fordi du linker🥳👏🏻Hvilket mærke er den koralfarvede nederdel (det billede hvor du har prikkede strømpebukser på) ? Den er nemlig udsolgt via dit link, og det bliver derfor ikke synligt, hvilket mærke den er. Måske den kan findes andet sted 😊 på forhånd tak for dit svar, dejligt du altid er så imødekommende med dine svar til os følgere 🙏

  • Ihhh mange tak altså. Det var den ikke, da jeg lagde den op. Den er fra Minus. Mon ikke den kan findes et andet sted ❤️

 • Så mange smukke sager. Jeg overvejer kraftigt kjolen fra Birgitte Herskind, men svinger altid mellem 36 og 38. Må jeg spørge, hvad størrelse du har den i?

 • Hej Trine.
  For lang tid siden, tror det var et billed Cruise indlæg, der mener jeg, du havde en brunlig klassisk Mads Nørgaard bluse på. Jeg husker den som “brændt brun/orange” måske bare brun. Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde billedet igennog nu bliver jeg helt i tvivl om den overhovedet eksisterer eller om det bare er i mit hoved;) har du mon sådan én og hvilken farve er den så?
  Håber du kan svare på mit rodede spørgsmål!

 • Hej Trine! LÆKKER buksedragt – og den er stadig på udsalg. YES! Hvad størrelse har du den mon i? Den ser nemlig lidt oversize ud til dig, og det ser super ud! TAK for dit svar! C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *