Trinesblend – en forklaring på mit blognavn

Det er ikke sjældent, at jeg bliver spurgt ind til mit navn her på bloggen og selvom jeg tidligere har givet en forklaring på mit lidt mærkelige navn, så gør jeg det hjertens gerne igen – om ikke andet, så for alle de nye der løbende kommer til.

Da jeg for to et halvt år siden, startede med at skrive her på domænet, havde jeg i forvejen en profil på Instagram. Den hed mit lidt lange kedelige navn “Trine Staberg Petersen” og inden da hed den faktisk noget så originalt som “Trinesbilledebog”. Helt ærligt, så lagde jeg ikke de helt store tanker i blognavnet, da jeg ikke rigtig regnede med den ville blive læst af mange flere end min far og lillebror. Men alligevel gav navnet Trinesblend bare virkelig god mening og faktisk er jeg super glad for at det var det navn, der poppede op i mit hovede, da jeg skulle finde på noget.

Inden bloggen, havde jeg været på tre barsler og jeg var lige kommet tilbage på arbejde efter den sidste. På alle tre barsler, har jeg drukket uendelig mange iceblends. Som i mange mange hundrede. Dem fra Baresso og med smagen vanilje. Altid. De findes desværre ikke længere. Jeg drak ikke kaffe den gang og de iceblends var mit krudt, min daglige motivation for alle de lange gåture, alene med barnevognen (e). Inden jeg fik børn gik jeg også rigtig meget og ofte rundt om alle søerne sammen med veninder og iceblends. Jeg har drukket litervis af den drik. Og da jeg sad der, tilbage fra barsel med iceblend i blodet og skulle finde et blognavn til min nyoprettede blog, så var det altså soleklart for mig, at selvfølgelig skulle den hedde Trinesblend. For jeg havde en masse blandende tanker og idéer for hvad bloggen skulle indeholde og jeg var vild med iceblends. Og det var åbenbart helt logisk for mig.

Jeg havde jo ingen idé om, at navnet senere skulle momsregistreres og oprettes som virksomhed, så er det muligt, jeg havde lagt flere tanker i det blognavn og måske også mere end de tre minutter det tog at finde på det. Men jeg er som sagt stadig glad ved det, selvom det er lidt skørt og jeg tror egentlig ikke, at jeg kunne komme op med noget bedre. Jeg er også rigtig glad for, at min blog og også min Instagram, som også skiftede navn til Trinesblend, hedder noget andet end mig. Det gør, at jeg på en måde bedre kan adskille min forretning og mig selv fra hinanden.

Der er mig Trine og så er der Trinesblend. Næsten den samme, men så alligevel slet ikke. Det giver mig en form for professional distance. Ligesom da jeg var patientvejleder eller helt tilbage til da jeg var sygeplejerske. Det er sgu meget godt, at man kan trække sig lidt og nogengange gemme sig bag en slags titel. Men på den anden side, så er det også muligt at bloggen havde heddet mit rigtige navn, hvis jeg havde haft et flot eksotisk navn. Det har jeg så ikke.

Det var vidst egentlig bare lige det. Intet særlig dybt, bare et spontant blognavn som jeg synes passede godt på mig.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Trine

  Sjovt at det er historien bag dit bloggenavn. For mig giver navnet mening fordi bloggen har glimt fra hverdagslivet, mode, mad, børn osv alt «blender» ind i det univers som du viser dine følgerne.
  Klem Lone🤩

 • Hvor er det et hyggeligt indlæg – vores blog hedder venterpaavin.dk, efter en efterhånden halvgammel Balstyrko sang 😅 Det var også bare fordi den var god og sjov, og fordi vi altid siger ja tak til et glas rød, rosé eller bobler – det var sgu også bare tilfældigt, og dengang for 10+ år siden, var blogland jo også minimalt😄

  • Hvor er det bare sjovt. Jeg elsker Balstyrko! Og vin, siger jeg heller ikke nej tak til. Glæder mig til i aften, hvor jeg skal have et glas eller fire 🙂
   Kh

 • Jeg SAVNER de iceblends fra Baresso. De var min favorit. Og kan slet ikke sammenlignes med dem, der nu er på Espresso House. Kan faktisk slet ikke finde nogen, der er lige så gode, øv.

 • Ej hvor er det sjovt.. Troede faktisk at det var fordi din blog bare indeholdte en blanding af det hele ❤️
  Btw – min dør i entreen skal nu være lilla – din ‘nye’ entré er SÅ fin.
  Du er så fin farverig – det er skønt at følge med.

  De bedste hilsner
  /Kira

  PS. Begge mine børn er brygget (både under graviditeten og amning) på Baressos Chai latté ❤️

  • Ha ha, det tror mange og det passer jo også godt – for det er jo noget af en blanding her hos mig.

   Åh wauw, det bliver helt sikkert flot! Du bliver så glad for den farve. Den er rar.

   Ha ha, fedt. De smagte også SÅ godt jo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *