Ting Dating Apps (gamet) har lært mig

Da jeg sidst var single var jeg i tyverne og der fandtes slet ingen dating apps, det gør der nu og jeg har gjort mig en smule observationer derinde. Nedenstående bygger mest på dem og måske på et par live observationer også…

1. At utrolig mange mænd cykler og meget gerne lægger billeder ud enten af dem selv på cyklen i trikot, men gud hjælpe mig også bare af deres cykel. En cykel!? Hvad søren, skal jeg vurdere udfra den?

2. Hvis man skriver ONS i sin tekst, så betyder det one night stand. Jeg troede først det var noget med onsdag? #blondine

3. At mænd gerne poserer med deres hund eller med en de har lånt. Er det mon fordi de gerne vil se nuttede ud? Eller bare vise, at de er gode mod dyr? Skulle man måske lige knipse et billede af mig og fuglen til Tinder?

4. De har også tit billeder med deres børn på. Eller børn de har lånt. Seriøst. Det forstår jeg ikke helt. Måske gør kvinder det samme? Det skal jeg af gode grunde ikke kunne sige. Men jeg synes alligevel det er lidt vildt at have børnene med på en dating profil.

5. Landskabsbilleder? Flot.

6. At der findes en del billeder derude, som har liiiidt for mange år på bagen.

7. At man meget hurtigt skriver om deleordninger. Man kan nok også nærmest godt give op på forhånd, hvis man kører modsat.

8. At en bar mave uden hovede på, ofte er en som er gift og søger noget sjovt. Evt noget ONS. Eller en som ikke er gift, som udelukkende søger ONS.

9. At højde er en (vigtig) ting på Tinder. At dem der ikke skriver højde i teksten, nok ofte er under 180.

10. Hvem der skriver først er også en yderst vigtig del af “dating gamet”.

11. Sorte masker betyder dominans og et par som holder i hånd, betyder de søger en udefra til en trekant.

12. At det slet ikke er så farligt. Det er jo bare mennesker, ligesom dem man møder på en bar, i Rema 1000, på gaden eller på arbejdspladsen. Det er ikke ubetinget nemt, at møde mennesker ude i den ægte verden og på mit arbejde er der meget få mænd, så hvis jeg på et tidspunkt skal finde en at dele noget med – måske noget kærlighed eller et flygtigt kys, så må jeg nok sande at datingapps kan være vejen frem. Og det ene udelukker jo heldigvis ikke det andet.

13. At Happn måske er lidt mere sofistikeret end Tinder.

14. At det bliver pointeret i teksten hvis børnene har samme mor. #tillykkemeddet

15. At Mofibo og Tinder Appen minder meget om hinanden i udseende.

16. Man bliver ofte spurgt hvad man hedder på Instagram. Ikke skide smart når ens halve liv ligger online. Det kan jeg faktisk ikke helt overskue. Heller ikke at fortælle hvad jeg arbejder med.

17. At der er overraskende mange ganske unge mænd (drenge), der snyder sig ind i fx min alders søgegrænse. De skriver at de er 40 år, men nede i teksten skriver de så at de i virkeligheden er 17 (!) og søger en moden kvinde. Friske typer alligevel.

18. Det første billede på dating profilen kan være ret pænt og så ligner personen en helt anden på det næste. Hvem er du? Tænker det kan hænge sammen med, at det første var fra 2014? Altså fra den gang der var hår på hovedet og far dunken ikke helt havde foldet sig ud. Man bliver sgu nok bare nødt til at stå ved det fra start, ellers er det også ret svært at finde hinanden på første date jo.

19. At det i virkeligheden er skide svært at vurdere noget som helst udfra et par billeder og få ord. Kemi er ALT, når det kommer til stykket. Det vidste jeg faktisk godt i forvejen.

20. Det er som sagt ret vildt, hvor mange mænd der snyder med deres alder. Men også den anden vej. Der står at de fx er 35 og så skriver de nede i teksten at de er 46, men ikke kan rette det? Hvem tror de lige at de snyder? Tænker det handler om de gerne vil falde ind i et yngre søgekriterie og det gør de på den måde.

21. Ghosting. Et lidt nyt fænomen for mig. Ikke at jeg er hellig, men på Tinder er det helt almindeligt at man bare ghoster folk, selvom man har haft en korrespondence.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Ai så sant så sant! Visste dog ikke at happn er mer sofistikert enn tinder – må kanskje prøve det ut etter et halvt tiår på tinder uten (videre) hell. Gud jeg blir litt trett! Men plutselig står der en i Rema – krysser fingrene!

  • Det ved jeg heller ikke helt om det er, men sat lidt på spidsen så er det altså lidt. Ja, lige pludselig står der en en sød en i Rema. Eller på Tinder❤️.

 • Det er så sygt sjovt det med cyklen, for i Aarhus hvor jeg og min Tinderprofil har huseret i en del år, har jeg vist endnu ALDRIG set en på eller med cykel (eller kun cykel?!???‍♀️?). Til gengæld er der temmelig mange billeder af mænd i deres bil MED sele på?

  • Ha ha ha, dør af grin. Det er altså ret fantastisk. Der er sikkert flere tendenser, som kun gør sig gældende i visse landsdele. Det kunne være sjovt at høre dem. Elsker de har sele på!

   • For nogle år siden, da jeg var på Tinder var det tigere det var in. Cyklen må være den nye Tiger???? måske tigerbillederne røg ud i svinget da Tiger King kom ind i billedet.

  • Tænker det med cykler har noget med aldersgruppe at gøre? +40 og sund økonomi betyder tid og råd til cykling (en sportsgren man kan kaste uendeligt med penge efter). Jeg cykler selv, kan afsløre det er populært på tinder… (Eller også ser jeg bare afsindig godt ud med hjelm – hvem ved?) Men altså. Der er simpelthen så mange cykelfællesskaber, og så få kvinder der cykler, så ingen brug for tinder, hvis man gerne vil have en cykel-mand 😉

 • Hold nu op hvor har du bare ret. Den med cyklen har jeg dog ikke lagt mærke til i min alders kategori men til gengæld, er der utrolig mange mænd som har et billede med deres kat eller hvor de ligger i deres seng (hvorfor)? ?

 • Åh hvor har jeg grinet og krummet tæer og følt mig som soulmate med dig i dette tilfælde. Det vrimler også med cykler og hunde i Nordjylland ? Til gengæld kan jeg anbefale at tage med kombardofærgen mellem Jylland og Sjælland så dukker der søde typer op midt i landet på dine apps ???
  Har datet 4 typer på 1 1/2 år – fotomodel, håndværker, lystløgner og professionel håndboldtræner og jeg røber ikke om det var ons eller længerevarende dates, men man kan trænge til orlov selv efter 4 dates med de typer. Jeg overvejer faktisk om JEG skal købe mig en fugl nu i stedet ??? Good luck ??

  • Cykler og hunde er åbenbart the shit, når mænd tænker de skal score. Men altså der er jo heller ikke noget dårligt at sige om at de motionerer og er glade for deres (eller deres venners) hund?.
   Uhhh, det lyder sjovt – ligemeget om det var over længere tid eller bare onsdag?

   Køb du dig en fugl, de er skide søde❤️

 • Haha! Alt er sandt?. Var af Tinder en del år da jeg faktisk fandt en kæreste på tinder.. men well, nu er jeg tilbage. Og der er folk der stadig har de samme billeder som for 5 år siden! Derudover er det for strange dem der bare har et random billede. Ja men hvad siger det? Eller dem der bare skriver “Hej” … Jamen hej, hej. Du må give mig lidt at arbejde med her!
  Jeg bor i Roskilde og det er åbenbart det samme som at sige at jeg bor på den anden side af kloden. Jeg både KAN og MÅ fysisk godt komme ind til KBH. Men nej …ikke til kaffe. For guds skyld ikke flere kaffe dates ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *