Tanker om vintertøj og dyre årstider.

Indlægget indeholder reklame.

Så har mine børn har iført sig deres vinterklæder. De to små er hoppet i heldragter og den store er for første gang ikke hoppet i en flyverdragt, men ned i en vinterjakke og når det bliver koldere, så er der skibukser til. Sidste år blev det jo faktisk ikke særlig koldt og når man er skolebarn, er det ikke helt så nødvendigt at være dækket ind på understellet, som det er for børne og vuggestue børnene.

Jeg sagde for lang tid siden ja til at teste overtøj fra danske Name It , et mærke jeg har kendt siden Alfred var baby og jeg synes de har udviklet sig meget igennem årene der er gået. Jeg husker det som ret spraglet og sådan lidt kedelig formet, men også med få pæne styles. Jeg synes dog de har oppet sig gevaldigt de sidste mange år. Der er stadig lidt spragl og heldigvis for det, for vi har jo alle forskellig smag. Der er dog også en del mere roligt tøj og man vil. Strik i afdæmpede farver og gode basisvarer. Alle mine børn har tøj fra Name It og især deres lækre uld strømpebukser bor i flere farver her hos os. Vi har aldrig brugt deres overtøj før nu. Jeg oplever lidt at især et par mærker på markedet, har en stor indflydelse på valg af overtøj for mange familier. I hvert fald her i København. Vi har også været der, jeg vil slet ikke sige noget dårligt om det – blot konstatere at det er ret så dyrt, hvis ikke man finder det på tilbud. Her synes jeg Name It har nogle ret gode priser. Nu har mine unger jo ikke brugt tøjet så længe, men kvaliteten er virkelig lækker. Tøjet er selvfølgelig vind og vandtæt. Stroppe og hætter er aftagelige og alt overtøj er åndbart. MIne børn elsker når der er sådan en dimmer til tommelfingeren i ærmet. Jeg har ladet mig fortælle det hedder et snefang. Og så er der reflekser på tøjet også. Jeg er vild med det og synes det hele klæder dem super godt.

Faktisk var jeg først lidt skeptisk i forhold til Kalles dragt, da jeg ikke er så meget for print på overtøjet. Men han ser så kær ud i den og den sidder rigtig godt på ham. Jeg synes ellers hurtigt flyverdragter gør de små til sådan nogle kuglerunde bolde. Det gør den her ikke. Og så synes jeg faktisk at isbjørnene er rigtig fine. Selma var helt misundelig på den.

Kalles vinresæt til vuggestuen.

Flyverdragt Name It her // Angulus støvler her // Elefant hue Selana her (på tilbud).

Jeg synes storedrengsjakken, som vi kalder den herhjemme er sej. Den en enkel, men med en lækker hætte, rigtig gode lommer både i siden og oppe på brystet. Og de gode snefanger dimser i ærmerne. Bukserne sidde ret højt, sådan så man ikke skiller på maven.

Alfreds vintersæt til skolen.

Bukser og jakke fra Name it her og her // Halsedisse fra FUB her // Vinterstøvler fra Superfit Tedd her // Hue fra Carhartt her .

Selmas dragt er enkel og fin. Og en flyverdragt er stadig perfekt, når hun går i en børnehave, hvor hun er en uge her i byen og to uger på landet ude ved vandet. Jeg ved hun er varm over det hele. Varm og tør. Både Selmas og Kalle flyverdragt lynes et stykke ned over benet. Det gør det super nemt at hoppe i dragten og få den hurtigt på. Og det tæller stort, især når man går i skolegruppen i børneren.

Selmas vintergarderobe til børnehavelivet. Vanter bliver der købt sådan ca. 1000 af, da de på forunderlig vis har det med at forsvinde.

Flyverdragt Name It her // Støvler fra Angulus her // Hue fra MP her // Fingervanter fra HM her .

Det er jo ikke raketvidenskab, men så alligevel. Der findes så utrolig meget på markedet til vores små. Og jeg er sikker på at langt det meste er super godt. Med det her overtøj synes jeg man får pænt design og kvalitet for en rimelig pris. Vinterens komme er simpelthen sådan en dyr årstid, når man har børn. De vokser jo og ofte skal alt skiftes til en størrelse eller to større. Jeg er sikker på mine tre er ret godt dækket ind, så er det jo bare at vente og se om det overhovedet bliver rigtig koldt i år.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *