Styling: Sensommer med længde på ærmer og kjoler

Annonce Ellos

Selvom sommeren heldigvis er tilbage igen, så lurer sensommer og efterår lige om hjørnet. Jeg er derfor så småt begyndt at tænke på, at ærmerne skal være lidt længere, det samme med kjolerne. Farverne lidt varmere og som altid, tænker jeg også i, at tøjet skal kunne styles på forskellige måder, sådan så man får det optimale ud af et  køb. Og egentlig vil jeg helst ikke kun tænke i årstider, mit tøj må gerne kunne bruges efterår, vinter, forår og sommer. Efteråret gør dog at jeg holder endnu mere af de lidt varmere farver. Det er som om det bare passer perfekt sammen med mit efterårs sind og bladene på træerne.

Rabatkode til sidst i indlægget

Ellos har fået en masse nye varer hjem. Og der er både brunt fløjl, brede ben, puffede ærmer og pang. Jeg har fundet nogle favoritter frem, sammen med mine ord omkring hvordan jeg selv ville bruge tøjet. Alt sammen noget jeg håber I kan finde inspiration i. Noget af det jeg især har haft fokus på i dette indlæg, er nogle af de lækre detaljer, som de forskellige stykker tøj ligger inde med. Bare vent og se.

Grøn kjole / Skjorte med pufærmer / Grøn skjorte /Slå om-bluse / Kjole i slangeprint / Skjorte med sløjfe

Den grønne kjole er særlig fin på grund af de smukke ærmer og de stofbetrukne knapper foran. Jeg ville style den med mine farvede sneakers og som jakke ville jeg bruge en oversized habithakke. Når det bliver koldt, vil jeg bruge kjolen udover et par blå jeans og måske en lille støvle.

Jeg bliver mere og mere glad for at gå i skjorter og synes de er pæne sammen med både bukser og nederdel. Ærmerne og farven er skøn på den her i en rosa brun nuance. Jeg ville nok bruge den hængende løst udover et par brede bukser og med en knap ekstra åben og så en top indenunder. Gerne en blonde top.

Og jeg ville køre helt samme model med skjorten i grøn.

Den lidt skøre blomstrede slå om-bluse, som jeg er ganske vild med, ville jeg bruge til et par højtaljede bukser. Jeg synes sådanne “slå ommer” bliver endnu pænere, hvis man putter dem ned i bukserne, det giver en ekstra fin effekt på udskæringen.

Kjolen i slangeprint kan jeg godt lide på grund af dens lille peplum skørt i taljen og på armene. Jeg ville bruge et par farvede strømper og sneakers til den og måske et håndbånd med farver på. I Kulden ville jeg bruge pink strømpebukser under.

Endnu en skjorte og med en elegant sløjfe bagpå. Ihhh, så fin. Ned i bukserne med den og op med håret, så sløjfen kommer til sin ret.

Lyserød bluse / Brune bukser i fløjl / Grøn bluse / Stribet bluse / Bukser i varm rød

Jeg har forsøgt at sætte de forskellige styles op, sådan så man kan se hvordan de passer sammen i forskellige kombinationer. Og så med lidt ekstra billeder, hvor modellen har tøjet på. Personligt kan jeg bedst lide at se tøjet på, det gør det lidt nemmere at bedømme hvordan tøjet sidder.

Den lyserøde bluse med seje ærmer og et slags peplum. Den ville være god sammen med begge par bukser. Jeg tænker dog især, at den ville gøre sig godt sammen med bukserne i en varm rød farve. Det ville være sådan et sæt, jeg kunne bo i. Sneakers er jo altid et hit, men med hæle på, ville det gøre sættet en smule mere festligt.

De brune bukser i fløjl, har et mega cool snit – dog synes jeg, at det kræver at benene har en vis længde (det har mine ikke), men jeg ville virkelig gerne prøve dem på. Man kan jo altid prøve dem og sende retur, hvis ikke det duer (det rimer sgu). Bukserne er nærmest født til skjorterne oppe i øverste collage også.

Den grønne bluse i samme print som kjolen, har en fin talje og knapperne går igen. God til jeans og igen til de brune bukser.

Den stribede bluse, den har jeg og den har altså sådan et lidt ekslusivt look over sig. Bare rigtig pæn.

RABATKODE TIL ELLOS

…som lovet.

Med koden “405408” får man 30%  rabat på den dyreste vare i indkøbskurven. Koden gælder på flere forskellige mærker, dog ikke på møbler og på i forvejen nedsatte varer. Hop endelig videre med min rabatkode og se om der er noget du mangler.

Koden gælder til den 31. august 2019.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *