Styling: Mere strik og lidt gentagelser (+ en rabatkode)

Annonce Ellos

Det kan godt være at oktober indtil nu har vist sig fra sin lunere side og det er også helt ok. Jeg kan alligevel mærke, at jeg lidt glæder mig til den der danske kulde, der lige bider sig lidt fast i kinderne. Jeg kan se det på min påklædning, for jeg pakker mig allerede godt ind, hvilket faktisk resulterer i at jeg til tider kamp sveder, når jeg kommer cyklenede frem til diverse møder. Virkelig charmerende type. Faktum er bare jeg jeg elsker vamset strik, frakker og også store huer. Hey – og i går og i dag, har der jo faktisk været høj blå himmel og småbidende kulde i kinderne. På den der helt smukke danske måde.

I var glade for mit sidste indlæg sammen med Ellos omkring deres frakker, strik og sko – så jeg har fået lov at lave endnu et. Det bliver med nogle af de samme styles, men også med nye – agendaen er dog den samme. Lag-på-lag med en stor snert af vintermode over sig.

Til sidst i indlægget deler jeg en rabatkode til Ellos

Kortærmet strik // Brun rullekrave // Blå rullekrave //Parka //Frakke //Strik // Støvle // Sko

Jeg er VILD med den meget fine bluse med korte ærmer og de små perler på skulderen. Jeg ville bruge den med en langærmet bluse under, evt min lilla Nørgaard. Ellers ville jeg bruge den nede i bukser med brede ben med en blazer over. Til foråret blot med bare arme og måske en nederdel.

Denne sæson er jeg ret glad for rullekraver. Jeg bruger dem aldrig foldet pænt og “rigtig”, men mere sådan stående, ligesom hende med den blå rullekrave. Jeg kan godt lide de brede ærmer som går helt ned til hænderne og knapperne i siden. Perfekt udover en lang kjole eller lidt stramme jeans.

Parka jakken har et rigtig pænt snit og kan bruges både på legepladsen og til lidt finere brug. Jeg kan godt lide hætten og snoren i taljen – og så synes jeg den har den flotteste farve.

Jeg har jo selv den der rustrøde frakke og jeg er bare så utrolig glad for den, så I får den lige endnu en gang. Der er ikke mange tilbage, men måske du lige mangler sådan en og  har den rette størrelse. Den har desuden nogle gode dybe lommer.

En klassisk strik uden nogen særlig detalje, anden end det meget smukke farve. Rigtig god basisstrik som går sammen med det meste. Jeg bor i mine bløde uldne strikbukser og der ville den se rigtig pæn ud.

Støvlen med nitter havde jeg også med sidst, men jeg blev nødt til at have den med igen – den er nemlig bare så god. En lille hæl og et kort skaft. Bare super cool.

Leopard (smiley med hjerteøjne). Pæne altså. Måske man skulle nuppe dem i en størrelse større og så bruge dem med en lidt kraftigere sok i. Det tænker jeg altså kunne være sejt til et par jeans.

Det er sjovt, for jeg har det virkelig godt i smukke spraglede kjoler, toppe og tynde bluser – men mit sind og behov for den lidt mere huleagtige hyggestemning drages i efteråret altså efter de tykke kvaliteter og rullede kraver, selv når jeg sveder. Jeg er bare så klar på kulde.

RABATKODE TIL ELLOS

Med koden “403455” får man 30% rabat på den dyreste vare i indkøbskurven. Koden gælder på alt, undtagen på møbler og i forvejen nedsatte varer.

Tryk på linket her, hvis du skal ind og shoppe hos Ellos.

Koden er gyldig til den 31. oktober 2019.

Den rustrøde frakke.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *