Styling: Hverdagstøj der nemt kan dresses op og ned + en rabatkode

Annonce Ellos

Alle de planer jeg havde i denne uge, har jeg mere eller mindre ikke kunne overholde på grund af sygdom. Jeg har mest af alt siddet i sofaen i blødt tøj med en varm lille krop i favnen. Det har været en lidt svær uge. Jeg håber godt nok at den kommende uge, byder på flere lyse stunder uden den høje feber og snotnæsen.

Som I ved, så elsker jeg tøj der kan bruges til det hele. Tøj, man kan tage på om morgenen, aflevere børn i, arbejde i, tage til møde i og så endda beholde på, hvis man om aftenen skal ud at spise eller måske drikke en lille drink i. Alt mit tøj i garderoben kan det hele og det kan nemt rettes til med forskelligt tilbehør. Jeg synes simpelthen, det ville være for ærgerligt at have fine kjoler eller andet hængende, som kun måtte bruges til festivitas. Selv noget af det bløde tøj jeg har boet i, i denne uge kan også bruges på en måde, så det bliver mere festligt.

Til sidst i indlægget, deler jeg en rabatkode til Ellos

Jeg har i collagen herunder fundet lidt forskellige nyheder fra Ellos. Alt sammen noget, der kan bruges til alle lejligheder og så passer det hele sammen på mange forskellige måder. Jeg giver lidt eksempler under billedet. Umiddelbart ser det ikke videre festligt ud, men det tænker jeg snildt det kan blive. Til hverdag og til fest.

Overshirt/ Kjole / Taske / Jeans / Blazer / Bukser / Nederdel / Jakke

Jakke eller overshirt. Jeg har selv lignende, som jeg elsker og bruger rigtig meget. Jeg bruger den lige nu over kjoler, strik og til bukser med brede ben. Jeg bruger den som enhver anden sweater eller cardigan. Det smarte er bare, at når foråret kommer, kan den også bruges som udendørs jakke. En stor blød grå hoodie ville også være rigtig fin under den. Som den her.

En ret enkel kjole, men med et farverigt print. Jeg ville bruge den over de pæne jeans, med tasken over skulderen. Sådan ret hverdagsagtigt, men med en ekstra sko med hæl i tasken og læbestift kan sådan et sæt hurtigt piftes op til lidt mere lir.

Tasken, som jeg lynhurtigt kunne få fyldt op med alverdens rod. God til at have med på farten med og uden børn.

Jeg skal så meget have mig et par nye jeans og de her er et godt bud. Jeg kan rigtig godt lide deres facon og farve. Og så har jeg efter nogle år, hvor jeg ikke rigtig har gået særlig meget i jeans, virkelig genfundet lysten. Jeg kan bedst li’ at bruge dem, med lidt opsmøg forneden. Derudover er de fra linjen “A better choice”, hvor der er større fokus på bæredygtighed.

Den hvide blazerjakke ville være total perfekt sammen med de blå jeans eller over kjolen. Eventuelt med en strik under eller en stram langærmet t-shirt. Og som sædvanligt med sådan en blazerjakke, ville jeg size en størrelse op, så den var til den store side.

Og ellers er bukserne der passer til også rigtig pæne. Både sammen som et sæt, som ser så flot ud. Det er egentligt sjældent, at jeg sådan bruger tøj sammen som et tænkt sæt jakkesæt, men det kan virkelig noget. Jeg synes der er virkelig mange muligheder i det. Jeg ville også bruge bukserne til den ternede jakke med et par sneakers til. Eller sammen med kjolen.

Denimnederdelen er tilbage. Jeg havde en i årevis som jeg brugte virkelig meget og nu ærgrer jeg mig helt over, at jeg har solgt den videre. Fin med strømpebukser under og den hvide blazer jakke knappet eller hængende løst. Men altså til sommer med bare ben og klipklappere. Jeg glæder mig. Nederdelen er også fra “A better choice”.

Lige en jakke mere. Den kan virkelig også noget. Den er i fløjl og med bindebånd. Jeg tror især jeg ville bruge den som jakke, når det bliver forår. Ellers pæn til både kjolen, nederdelen og de blå jeans. Og siden jeg lavede collagen er den blevet udsolgt, så der var åbenbart også andre der syntes den var pæn.

Det er ikke fordi, at det er de mest larmende outfits, men jeg ville til hver en tid pifte dem op med et tørklæde i forskellige farver, hår og makeup, sneakers og sjove smykker. Gøre det til mit eget. Det kræver faktisk ikke særlig meget, blot få ting som giver outfittet lidt kant – lidt personlighed. Jeg har selv en farverig garderobe, men jeg har også tøj i afdæmpede farver. Tøjet her, er derfor også noget der let kan puttes ind i en eksisterende garderobe og mikses, med det man allerede har.

RABATKODE TIL ELLOS

Med koden “415414” får man 30% rabat på det dyreste produkt i indkøbtkurven + 5% ekstra på udsalg og kampagne priser. Gælder både på mode og på møbler.

Koden er gyldig til d. 31/1-2020

Tryk på linket her, hvis du skal ind og kigge eller shoppe hos Ellos

(Visited 53 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *