Styling: Glitter, glimmer og festsæson (+ en rabatkode)

Annonce Ellos

December står for døren og allerede nu begynder jeg at fornemme, at de første julefrokoster er begyndt at dukke forsigtigt op derude. For nogen betyder det, at festgarderoben skal støves af eller måske skal man ud, for at erhverve sig et par nye styles. Jeg selv har faktisk ikke en eneste julefrokost i min kalender. Endnu. Jobmæssigt, skyldes det at jeg hverken sidder i et kontorfællesskab eller er med i et agentur. Jeg er jo bare mig i mit firma, måske jeg skulle købe mig selv en lækker frokost en dag i december? Tror nu hellere jeg vil gå ud med et par kollegaer så. Julefrokosten med veninderne løb stille og roligt ud i takt med, at vi har fået flere og flere børn. Jeg er dog sikker på, at julefrokosten kommer til at opstå igen, når tid er – indtil da, så spiser jeg gode frokoster på en anden måde. Ha. Og måske det alligevel ender med en spontan en af slagsen, man ved aldrig. Og glimmer kan man altid bruge, fest eller ej.

Ellos har en hel kategori som hedder “Festive Season” med en del festligtlige klæder. Kjoler, glimmer, velour, fine bluser og bukser. Jeg har jo egentlig ikke sådan særligt festtøj og hverdagstøj, men holder af at bruge det hele til det hele. Så på den måde investerer jeg sjældent i noget, som kun kan bruges ved særlige lejligheder.

Til sidst i indlægget deler jeg en rabatkode til Ellos

Jeg synes det handler meget om, hvordan man styler de forskellige dele sammen på kryds og på tværs. Accessories, sko og makeup kan gøre virkelig meget i forhold til hvor festligt et outfit skal være. Jeg har igen fundet lidt forskellige favoritter hos Ellos, alt sammen noget som ville gå rigtig fint sammen med noget af det jeg har i forvejen. 

Guld kjole / Blomster Kjole / Rød nederdel / Pumps /Cardigan /Buksedragt /Glimmerkjole / Bluse

Kjolen med guld og den med blomster er faktisk den samme, men med hver deres forskellige udtryk på grund af printet. Jeg er generelt vild med skjortekjoler, og den her har fine ærmer og slidser i siderne. Det er en kjole, der som sådan ikke ser ud af meget, men som fungerer super godt på. Jeg ville egentlig nok foretrække at bruge den ud over et par bukser. Bukser med brede ben og flotte høje støvler eller stilletter ville være et smukt sæt. Til en julefrokost kunne jeg godt finde på, at have bare ben – dog med en fin strømpe i et par hæle eller korte støvler.

Den røde satinnederdel har et godt snit og så ser den rigtig rar ud også. Sådan en, der kan styles både elegant og råt. Til hverdag ville jeg bruge den med sneakers til og en oversized strik. Og for mig er rød stadig julefarven nummer et. Jeg elsker rød.

Pumps med en rimelig lav hæl. Ingen tvivl om, at man får nogle labre ben når der kommer lidt hæl under fødderne, men det er heller ikke altid særlig behageligt. Den her højde er pæn og stadig helt behagelig at gå i. Den er skide pæn til jeans, men også til alt muligt andet. Jeg har lignende stående i mit skab og de går mere eller mindre til alt.

Cardingan, hvor jeg ganske enkelt ELSKER ærmerne. Flæseærmer, kan peppe det meste op. Selv en strikket cardi og så har den faktisk også lidt glimmertråde. Uh, tænker den er flot under en ternet brun blazer eller udover buksedragten her i collagen. Buksedragten, som jeg forøvrigt er særlig vild med. Jeg ville nok tage bæltet af og således bruge den mere løs i det. Den skærer pænt over brystet og jeg kan godt lide de lange stramme ærmer. Hvis det føles lidt stramt over brystet, er en blazer også en god løsning- gerne en lang en, der også dækker lidt af måsen. Og så lige tilsat de gode pumps.

Endnu en glimmerkjole. Men, se lige de draperinger og ærmer. Total fin! Jeg ville simpelthen bare bruge den som den er. Jeg ville dog lige tilføje lidt forskellige smykker, en taske med noget farve, rød neglelak og læbestift. Bom!

Endnu mere flæseærme-ish. Og så har den også sådan lidt høj hals (turtleneck). Den er lidt underspillet, men virkelig flot på. Igen, er jeg nok mere til at bruge den til bukser med brede ben. Den er også god som bluse under en sweater, hvor ærmer og hals titter frem.

RABATKODE TIL ELLOS

Med koden “405451” får man  5% ekstra rabat på alle de tilbud der i forvejen er i forbindelse med Black Friday.

Koden gælder på alt!

Tryk på linket her, hvis du skal ind og kigge eller shoppe hos Ellos

Koden er gyldig fra d. 25/11 – 2/12

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *