Styling: Efterår som er blødt og lunt, både på job og i sofaen

Indeholder reklamelinks

Jeg sidder hjemme i blødt jogging i dag. Det er gråt og regnfuldt udenfor og om lidt skal jeg til et virtuelt event. Det er sgu ikke rigtig det samme, men det er bedre end ingenting og jeg får jo trods alt set mine kollegaer på den måde, selvom de kun optræder på en skærm i min stue.

Jeg sætter pris på bløde outfits sådan generelt, ikke kun når jeg sidder hjemme i min stue. Det er nok min første prioritet når jeg køber tøj, altså at tøjet er behageligt at have på og nummer to er at det skal være pænt også. Nedenstående er derfor styles der alle er behagelige, lune og pæne. Det hele kan bruges på kryds og på tværs. Være pænt til møder og arbejde – og pænt og rart hjemme.

Fleece / hue / ørestik / strømper / sko / joggingbukser / halsedisse / cardigan / jakke / top

Fleecen er sådan en jeg ville bruge under jakken, på de helt kolde dage. Og ellers ville jeg style den som en almindelig strik. Fx til de grå sweat pants sammen med strømperne, skoene og den grønne hue/hat. Tænker også den er fin til jeans eller leggings.

Jeg er den vildeste hue fan. Eller egentlig bare fan af al hovedbeklædning. Jeg elsker den lille skærm på den her og så tilføjer den farve til de fleste outfits. Jeg ville helt klart også beholde den på indendørs.

Hvor fedt er det lige at good old jogging er blevet sådan lidt fashion? Jeg bruger sådanne bukser fx med skjorter, høje sko, sneakers, strik og støvler. Ja, egentlig bruger jeg dem som jeg ville bruge et par jeans. Tænker den lilla cardigan ville være super fin sammen med dem. Gerne med den blå top under.

Halsedisse, en smart lille style. Hvis ikke lige man gider have en stor strik med høj hals på, men fryser med en skjorte, så er sådan en jo helt genial at tage over. Ja, i det hele taget god til at have over de fleste bluser og toppe.

Skoene ville jeg bruge med strømperne, men helt klart også med farvede strømper. Gerne de lidt tykke slags. Hjemmestrikkede måske.Tænker sagtes de kan bruges ind i vinteren med den tykke sål der.

Hjerteøreringen er ret stor og fylder pænt på øreflippen. Min yndlings lige pt.

Den quiltede jakke er vildt smuk og har en okay pris. Jeg ville bruge den med en stor hættebluse under. Lige nu måske mest bruge den som en indendørsjakke, altså mere som en cardigan. Og så har man den til foråret og kan bruge den som en jakke. Den er fin med halsedissen under og den grønne hue og sweat bukserne til. Og skoene og strømperne. Det sejeste sæt jo!

Toppen er i flere farver og er bare god. Jeg har altid en top inderst.

Det var det fra mig. Håber I får en dejlig weekend.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine

    Tak for en god blog.

    Jeg så på instagram, at du i en video havde et par strømpebukser med hvide prikker på. Jeg vil rigtig gerne høre, hvor de er fra? På forhånd tak!

    God weekend, Amalie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *