Strik og overtøj: Med tanke på livet med legepladser, arbejde og hverdag (plus en rabatkode)

Annonce Ellos

Jeg synes vi er lidt ramt herhjemme for tiden. Fire ud af fem har indenfor de seneste uger haft bræksyge og jeg vågnede søndag nat med den ømmeste hals. Hele søndagen overlevede jeg udelukkende på panodil og tanker om min seng og Netflix. Men med børn måtte jeg pænt vente på det blev aften og de skulle i seng. I dag er heldigvis bedre og ugen er skudt igang med en masse gode planer i vente. Jeg ved ikke om det er hele vejrskiftet, der gør at så mange går og skranter. Måske. Det er i hvert fald som om temperaturen er faldet og det er blevet ægte efterår. Jeg vil derfor gerne endnu en gang, tage jer med ud i nogle fine efterårsnyheder fra Ellos. 

Rabatkode til Ellos nederst i indlægget

Denne gang kommer det til at handle om lunt strik og overtøj. Jeg tror strik må være på min top tre, over beklædningsdele jeg elsker. Jeg synes der er rigtig mange flotte strikkede nyheder og jeg havde svært ved at begrænse mig. Men jeg er gået efter “sjovt” dyreprint, lidt farver og noget basis i lidt mere jordagtig farver.

Zebrastrik // Lilla // Leopard // Kanel brun // Blå // Lyserød

Jeg håber I er enige i at det ser ret så lækkert ud. Gode farver, print og teksture.

Striktrøjer

Strikken med zebraprint er jeg svært begejstret for. Både på grund af printet, men især også fordi den er sådan lidt lang i snittet og fordi sømmene på skuldrene går ned over selve skulderen. Det synes jeg er så pænt. Jeg ville primært style den løst udover en nederdel eller en kjole.

Nu vi er ved print, så ved I sikkert godt at jeg nok aldrig bliver træt af leopardprint. Ellers ved I det nu. Jeg elsker den måde, man med dette print nemt kan sammesætte flere farver, uden det bliver for rodet et print. Jeg ville bruge stikken nede i et par højtaljede bukser.

Den lilla, den kanelbrune og den blå har samme snit og jeg tænker det er sådan nogle striktrøjer som fungerer rigtig godt som basisstrik i klædeskabet. Jeg synes den runde hals, der sidder tæt omkring halsen er pæn og strikken er både pæn til bukser, nededele og kjoler. Og som altid også rigtig god med en blazerjakke over, gerne sådan en oversized en.

Den lyserøde har nogle fantastiske korte ærmer med en smule puf. Den findes for øvrigt også i hvid. Jeg ville bruge den med en tætsiddende langærmet indenunder, sammen med bukser med brede ben.

Overtøj

Jeg har udover strik fundet overtøj, som duer til lidt forskelligt. Med mit arbejde, hvor jeg ofte har møder og diverse events i byen, vil jeg gerne være sådan lidt smart. Omvendt vil jeg også gerne være bare en smule praktisk til ture på legepladsen med mine børn. Jeg hader at stå og fryse om numsen, så jeg har fundet noget der alt sammen dækker den godt ind.

Grøn frakke // Dynejakke // Ternet frakke

Jeg synes grøn ofte er en undervurderet farve. Grøn er pæn. En lidt klassisk frakke med bindebånd. Sådan en der er super god med en vamset strik under. Jeans eller bukser med brede ben. Ja, egentlig kan den det hele. Fest, hverdag og legeplads.

Dynejakke i en enorm lækker farve. Sådan en jakke der er god lune i og så den er god at cykle i, fordi lynlåsen kan åbne nedefra.

Ternet lang frakke i tern. Jeg er slet ikke færdig med tern endnu. Jeg tænker den ville være pæn med en hættetrøje under, måske bare en grå. Ellers en af alle de fine striktrøjer og lækre støvler.

Jeg nyder faktisk lidt at vejret indbyder til alt det som har ligget og ventet i skabet fra de sidste år, men hvis man mangler lidt nye tilføjelser til efterårsgarderoben, så var det her nogle af mine bud. Og så kan de shoppes med rabat.

Frakke i farven rust

RABATKODE TIL ELLOS

Med koden “405438” får man 30% rabat på den dyreste vare i indkøbskurven. Koden gælder på alt, undtagen på møbler og i forvejen nedsatte varer. Hop endelig videre med min rabatkode og se om der er noget du mangler.

Koden gælder til den 30. september 2019.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *