Stride behårede knæskaller og fnulder-hud. Plus en bitte nyhed om mig

Annonce

Charmerende overskrift ikke?

Noget jeg altid ærgrede mig gevaldigt over som ganske ung. Det var det der med at den solkyssede hud allerede begyndte at fnuldre, så snart man sad plantet i flyveren på vej hjem fra sydens sol. Da vi var tilbage i hverdagen efter sommerferien, konstaterede min Alfred også at hans hud faldt af ude i badet. Det gør jo ikke noget, for heldigvis er huden fin og ny indenunder, men det føles nu alligevel rart med en gennemfugtet hud som ikke falder af. En plejet hud. Plejet hud som er blød og lækker og det føles godt at gøre noget godt for sig selv. Sådan bare helt generelt.

Jeg skifter lidt mellem at bruge Dermas bodylotion og kropsolie eller en kombination af begge for at holde min hud fugtet, og så skaller den slet ikke lige så meget efter en god varm sommerferie. Det er en af de eneste kropsplejerutiner jeg altid holder ved. Jeg kan slet ikke tage tøj på efter et bad, uden først at fugte huden på kroppen – det er lige så naturligt for mig som at børste mine tænder. Det føles forkert at lade være. Noget som er sket for mig, efter min alder er kravlet op at aldersstigen, det er at mine knæskaller er blevet sådan lidt meget tørre og skællede. Her hjælper en blanding af begge produkter altså rigtig godt. Det er underligt som mine knæskaller er aldersramt. Tør hud og stride hår – i stride strømme havde jeg nær sagt. Jeg har altid haft helt bløde lyse hår på benene, men pludselig er de på knæene blevet sorte og stride. I guder altså. Det næste bliver vel vorter og sorte hår ud af næsen. Ingen cremer hjælper på hårene, andet end skraberen – men plejen gør at tørheden forsvinder og det er da altid noget. Eller også må jeg til at udvide min lille rutine med en scrub eller noget i den duer. Det må jeg prøve. Samtidig med at jeg krydser fingre for at vorter og værk holder sig væk.

Egentlig er det lidt pudsigt, at jeg skriver forholdsvis mange ord om skønhed her på min blog. For jeg var ret så gammel førend det sådan begyndte at fange min interesse. Over 30-ish. Jeg ved ikke meget om det og er ingen ekspert, men jeg holder ofte ved det, som jeg kender i forvejen og vender tilbage til de produkter som virker. Jeg er fan af familiestørrelser og dele produkter. Kropsolie fra Derma er for eksempel god i lille Kalles bad, bodylotion bruger min fine mand også, ikke så tit – men det hænder. Hurra for metro mænd. Produkterne er uden parfume og dufter derfor hverken feminint eller maskulint, så de er altid gode som delere. Jeg synes det er rigtig rart, at pleje hele mit korpus og jeg er så småt begyndt at opdage og udforske nye produkter samtidig med at jeg holder ved de gamle. Skønhedsindustrien er jo enorm, for vi vil jo alle sammen gerne være skønne. Heldigvis kommer det meste indefra, men jeg synes altså ret godt om at passe på det ydre også. Blot med få, med gode produkter i mit toiletskab.

Derma Woman har mere eller mindre alt i forhold til både, ansigt, krop og hår og det er let at finde favoritter i blandt produkterne. Det er et af de produkter jeg altid vender retur til, det er enkelt og ikke så dyrt og så synes jeg det er et produkt man kan regne med. Derma er for mig lige med renhed, og det er det egentlig for alle. Fordi det er rent, samtidig med at det er godt. Alle produkter har de fineste certificeringer og faktisk var Derma de første her i Danmark, som lancerede en komplet serie som alle har Svanemærket, Astma-allergi mærket samt AllergyCertified. Det er da så sejt!

Som skrevet tidligere så er det ganske let at få fat i de gode produkter. Det forhandles både i Matas, online, i diverse supermarkeder og hos Nemlig.

Det var ordene fra mig. Jeg sidder her på mit hjemmekontor og tænk en gang den første september så får min lille butik her en kontor plads helt ude i byen. Jeg både glæder mig og er spændt. Og stolt. Mere om det en anden dag. Ihh, er bare så glad for at det går godt, sådan så jeg kan tillade mig at betale penge efter et ægte kontor. Det måtte jeg lige dele højt med jer.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *