Staycation: Tanker om sommerferie + en rabatkode

annonce Ellos

Jeg går og tænker lidt over vores sommerferie i disse dage (og nætter). Jeg tænker på hvad vi mon skal finde på. Indtil jeg får mig et overblik, så har jeg forskellige planer i ærmet.

Et koncept, som jeg er ret vild med og som jeg ved mine børn godt gider. Det er hvis vi er hjemme og har god tid til at være sammen. Jeg tror det er vigtigt, hvis man vælger at holde ferie hjemme, at man har en plan, sådan så det ikke “bare” bliver almindelig hverdag. En staycation skal føles som ferie. Jeg tror, at jeg ville planlægge diverse udflugter. Være turist i egen by og besøge forskellige aktiviteter og venner i området i løbet af hjemmeferien. Blandet med dage hjemme, uden andet indhold end samvær, for det er ofte ret undervurderet. Men noget jeg ved, mine børn elsker. Dage, hvor vi kan være spontane og gøre lige det vi har lyst til…næsten.

Ellos Staycation + en rabatkode nederst i indlægget

Ellos har just lanceret en ny kollektion. Staycation hedder den, en kollektion med produkter som giver den der lidt særlige følelse af at være på hotel, selvom man egentlig bare er hjemme. Lækre håndklæder, sengetøj der knitre, morgenmad på sengen og tøfler klar på gulvet. Det er ikke altid så meget der skal til, for at opnå den der rare feriefølelse. Det kræver selvfølgelig mere end et par tøfler, men med en god plan, så tror jeg faktisk godt det kan være en succes at ferierere hjemme på Nørrebro. Jeg ved ikke hvad vi ender med, men jeg har samlet lidt forskellige produkter fra Ellos Staycation kollektionen. Der er virkelig meget lækkert. Og det fungerer jo ikke kun i forhold til hotelfølelsen, det fungerer bare i det hele taget rigtig fint i hjemmet. Også i hverdagen.

Kimono / Zebra pudebetræk / Tæppe / Håndklæde / Sengekappe / Pudebetræk

Jeg elsker weekender, hvor man kan trisse rundt på bare fødder og morgenkåbe hele dagen og den her er så fin, at jeg også ville bruge den over et par bukser med en bluse indenunder.

Jeg har noget for zebra print. Zebra og leopard – jeg drages altid mod det. Jeg har kjoler med begge prints hængende i skabet. Dette pudebetræk i hør er altså også så fint.

Åh tæppet i collagen. Jeg går og overvejer om ikke jeg skal have et tæppe i lejligheden. Lige nu er det kun inde på Selmas værelse at der er tæpper. Jeg tror det ville være ret hyggeligt i stuen også. Jeg er vild med tonerne i det her.

Stort blødt håndklæde. Det er da ægte hotelfølelse! Selv på verdens mindste badeværelse. Og så et lille bare til at tørre hænderne i. Det store er nærmere et badelagen, man kan pakke sig selv helt ind i det. Tænker også det skal med på stranden til sommer.

Sengekappe, ha ha elsker at man kalder det en kappe. Lige nu forbinder jeg kun det ord med superhelte, som jeg taler utrolig meget om sammen med min mindste helt herhjemme. Jeg har længe drømt om sådan en til min seng. Jeg synes det tilføjer noget afdæmpet eksklusivitet til soveværelset. Og tænk på alt det, som man kan gemme af vejen under sengen med sådan en på.

Pudevår med en lille kant eller flæse. Virkelig fin også farven. Den findes flere andre flotte farver. Puder er altid en god måde, at tilføje lidt nye toner i hjemmet på en forholdsvis budgetvenlig måde. Flæsen minder om puderne i en stor blød hotelseng.

Viskestykker, som selvfølgelig også kan bruges i brødkurven proppet med lækre croissanter på sengen.

RABATKODE TIL ELLOS

Som lovet har jeg en rabatkode til jer. Med koden “415414” får man 30% rabat på det dyreste produkt i indkøbskurven + 5 % ekstra på udsalg og varer med nedsatte priser. Gælder på alt!

Koden er gyldig til og med d. 29 februar.

Find alle produkter fra Staycation lige her

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *