Søndags billede cruise #2

Så blev det søndag og sikke en. En hvid en. Vi startede dagen med en køretur som endte med at vi måtte vende om på grund af vejrforholdene. Vi mødte den ene bil efter den anden, som lå i grøftekanten. Så vi turde ikke fortsætte vores færd. Det har sneet kraftigt hele dagen og på trods af varmegrader er her virkelig meget sne. Så vi har altså mere eller mindre været sneet inde siden i formiddags. En lidt lang dag, men alligevel også rigtig hyggelig. I morgen drager vi hjem og krydser for at vejene er ryddet for sne i morgen.

Jeg vil simpelthen også lige sige TAK for jeres alle virkelig søde beskeder omkring mit sidste indlæg. Hvor de dog alle varmede mig og så er det dejligt ikke at føle sig alene. Tak for jer.

Denne omgang Cruise bærer stort set kun præg af ferie og Bornholm. Jeg håber i kan klare det.

Mandag og tirsdag var jeg alene hjemme med ungerne. Vi hyggede med togbane og meget andet leg. Tirsdag prøvede jeg desperat at pakke til vores sommerhus tur. Ikke skide let med tre børn i røven, skal jeg hilse og sige.

På vej til færgen i Ystad med tid til tidlig aftensmad på mågen.

Færge tidsfordriv og tre på stribe.

Ahhh god tid til lange morgenmads seancer med både to og tre serveringer. Sådan er ferie. Nattøj, chokolademadder ad libitum, og denne påske med ild i brændeovnen som bonus.

Sne og påske krea. Jeg elsker alle de fine tilbud her på øen. Der har været et mekka at vælge imellem i forhold til påske aktiviteter med børn. Vi var på vinbar i Listed, som altså kombinerede æggejagt og krea med vino til de voksne. Sgu et godt koncept. Vinbaren ved vandet hedder den hyggelige bar.

Gåtur i smukke Svaneke med dens finurlige butikker i pæne gamle huse.

Den særlige sommerhus vibe. Elsker den!

Café hang out med godt legehjørne. Guldbønnen i Nexø.

At være så heldig at have en veninde som bor herovre, og så lige nappe et par timer sammen uden børn.

Fabrik keramik udsalg. Fabrikken som blandt andet brænder for Stilleben. Det bedste var nuppet da vi kom, men der stod så meget fint klar til ovn og glasering.

Verdens mest nuttede børnedessert som ikke behøver at være så stor.

Nå ja og sne i stride strømme. Sjovt at opleve ægte vinter – bare ikke helt ligeså sjovt som det ville have været, hvis det havde været i december. Men smukt er det, her ude i skoven hvor vi bor.

Jeg har boet i uldne sweatre hele ugen. Nu er jeg klar til noget lidt lettere. Kom så forår!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *