Søndags billede cruise #1

Jeg har tænkt mig at lave en lille copycat her, fordi jeg selv elsker at læse og især se små indblik, hos andre jeg følger med hos. Derfor vil jeg prøve at lave et lille kig fra ugen der er gået hver søndag. Ikke så mange ord, mest billeder. Jeg synes ofte ugerne flyver afsted og jeg gætter på, at rigtig mange har det på samme måde. Derfor synes jeg det er en god måde, lige at sætte sig ned og se tilbage på det der var. Måske lige benytte sig af muligheden for at sætte lidt ekstra pris på det.

Jeg håber jeres uge har været fin og I har en hyggelig søndag aften.

Jeg springer lige direkte ned i et fint morgenmøde, hvor der var sådan to basser inkluderet. Hvor heldig har man lige lov at være. Nu hvor der er så meget hype om Juno på Østerbro, vil jeg lige smide Nørrebros Andersen & Maillard med på hypen. For de der var usandsynligt gode. Prøv dem, det vil du blive svært glad ved.

Jeg havde en sød journalist forbi til et ret svært interview den anden dag. Lidt sværere end jeg lige havde tænkt. Jeg tænker jeg giver lyd, når det er ude her efter påske. Vi talte om at miste, vished om fæle gener, døden, sorg og om håb. Det var sgu lidt tunge drenge. Jeg var helt færdig efterfølgende. Selma var hjemme med feber og jeg tror hun var den eneste grund til at jeg ikke splattede helt ud.

Jeg var inde omkring Kongens Nytorv og det er helt underligt som man pludselig kan strække sine øjne, fordi hegnet omkring metro byggeriet er væk. Smukke torv altså, med Nyhavn i baggrunden. Får stadig sus i maven, når jeg er derinde. Sådan helt turist agtigt, selvom det er min by.

På vej til en kær med smukke blomster.

Jeg var forbi Multifoms nye designunivers på Grønningen. Vildeste køkkener, badeværelser og skabsløsninger. Det var virkelig smukt!

Kalle banan er en lille heldig skid. Hans søskende forguder ham og gider ham altid. Selma cyklede rundt med ham, og hver gang hun standsede skreg han med sin skrappe stemme, “mere mere mamaa (selma)”. Det er forøvrigt på en af de rigtig gode legepladser på Nørrebro. Flyverlegepladsen i Stefansgade.

Se lige den her seriøse vintergæk. Jeg fandt den sammen med Alfred og sagde til ham, at det var en dobbelt vintergæk. Lidt efter kaldte han på mig og sagde han havde fundet flere dobbeltdækkere. Jeg elsker at selvom han er 8 år, så er der stadig de mest fantastiske krøller på sproget.

Fineste gamle hus i Vordingborg. Tænk at have sådan en fin indgang.

Ren morfar lykke. Selvom han savner min mor stort, så har han altså visse fordele ved at være ene mand om tjansen.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *