Sofakompagniet: Vores nye sofa er landet

Annonce Sofakompagniet

Ihhh, hvor har jeg bare glædet mig til at det her ret så vigtige møbel i indretningen, ville lande lige ned i vores stue. Dagligstuen, eller sofastuen – som den faktisk går under hjemme hos os. Vores nye sofa er en spritny nyhed hos Sofakompagniet, den hedder Ellis og den findes i to flotte farver med mange forskellige måder at sammensætte den på. Den kan simpelthen sammensættes lige så den passer ind i langt de flestes hjem. Vi har med vores ombygning, fået en lidt mindre sofastue og har derfor valgt at få en lidt kortere sofa end den vi havde før, men med en chaiselong på. Sofaen er en to personers, men den har et ret langt siddemål på grund af de smalle armlæn, derudover er den dejlig dyb og rygpuderne kan snildt fjernes, så man kan ligge i ske med børn eller mand – ja eller begge dele på en og samme tid. Stuen er slet ikke færdig endnu, men bare det at vi nu har fået en sofa, det er så rart, så hjemligt – for det er ofte der vi er samlet som familie. Det er der vi sidder sammen i en stor bunke og egentlig tænker jeg lidt, at lige meget hvor stor en sofa vi fik, så ville vi sikkert stadig sidde i lag. Helt tæt en fredag aften, efter en lang uge på farten. Elsker det! Men okay, på et tidspunkt så kommer ungerne nok i en alder, hvor de enten sidder på værelset eller har brug for lidt mere plads omkring sig og her er Ellis rigtig smart, fordi den nemt kan vokse sig større, hvis behovet skulle opstå. Det er let at sætte et ekstra modul ind, for at gøre den længere. Derudover, synes jeg faktisk ofte det kan være svært at finde en lidt mindre sofa med chaiselong, det fungerer rigtig godt på den her model og så kan jeg godt lide at den ikke stikker så langt frem. Jeg synes Alfred ramte ret godt plet, da han så sofaen og sagde sådan – “aaah, den er sådan dejlig tyk i det”. Det er den nemlig. Rund, blød og buttet i udtrykket.

Ellis to personers sofa i farven Danny Amber med chaiselong

Vi har allerede en lille gul Herman sofa fra Sofakompagniet, som vi er meget glade for. Vores nye Ellis sofa er også gul, men har en helt andet tone. Den er i en mere brændt varm nuance og er simpelthen SÅ flot. Jeg er glad for vi valgte en sofa i en farve og elsker det den tilføjer vores hjem. Den kom ind af døren i går formiddags og jeg gik straks i gang med skruemaskinen, så jeg kunne sætte den sammen og få ben på den. Jeg havde Kalle hjemme, på grund et uheld i børnehaven , hvor han har fået en flænge i baghovedet. Stakkels lille mand. Han er heldigvis i et vældigt humør og “hjalp”mig derfor med at gøre den klar. Han var noget så travl med den lille legetøjsboremaskine. Han er helt sikker på, at han har sat flere af skruerne i vores sofa. Ha, i virkeligheden så forlængede han processen en liiiiiile smule. Lige så snart den kom på benene, så flyttede han ind på den, med sine legesager og dyne. Alt imens solen sendte os lune stråler ind af stuevinduerne. Ren lykke altså, både af den materielle type, men også af den kærlige slags.

Børnene de fik lov at indvie den med fredagsfilm og slik, sammen med vores overbo. Søren og jeg har nemlig været ud at fejre hans fødselsdag. Bare lige et par timer ude med god mad, snak uden afbrydesler og voksenhed. Så i dag er min plan at jeg sådan ægte skal nyde den pæne sofa. Det glæder jeg mig helt til.

De andre nyheder der er landet hos Sofakompagniet, er også virkelig lækre – formerne er runde og farverne er varme og indbydende. Apopro varm, så er jeg brændt varm på den stol her, den har den der 70’er vibe, som virkelig spiller godt ind i en lidt mere nutidig indretning. Vi valgte dog istedet at supplere sofaen med en Puf. No. 9, som fåes i flere flotte farver. Den kan bruges både til fødderne, til magasiner, legetøj, en ekstra sideplads eller faktisk bare som et sofabord. Man kan også stille en bakke på den, hvis man skal have plads til noget mere, mens man sidder i sofaen.

Måske I allerede kender Sofakompagniet godt? Jeg husker ret tydeligt, da de åbnede og jeg sendte allerede dengang lange øjne efter deres sofaer. Det er en dansk virksomhed og sofaerne stråler af godt dansk design. Ofte med et fint twist, som lige giver designet lidt kant.  Sofakompagniet er en online butik, og varerne bliver således leveret direkte til hjemmet når de er produceret. Så dejligt man ikke skal tænke på en trailer eller andre måder at få transporteret sit nye møbel hjem på. Jeg synes det fungerer godt i forhold til deres levering, hvor man får en SMS når sofaen er klar til at blive leveret og så ringer man ellers bare selv op og aftaler en dato indenfor et bestemt tidsinterval. Nemt.

Puf no. 9 i farven dusty rose.

Jeg synes farven på puffen spiller super godt sammen med sofaen og det er virkeligt lækkert at få tilføjet farver til de ellers hvide overflader i vores hjem.

Nu skal vi blot have malet gulvet og væggene i stuen – måske hænge et billede eller to op. Finde ud af om vores lille Herman sofa også kan stå i sofastuen, eller om den skal ind på Selmas nye værelse. Vi har en hel væg med reoler og jeg tænker lidt de skal ned, måske en enkelt bliver – for at skabe lidt hygge. Den er jo ret god til bøger, vaser og sådan. Vi skal have have et par nye puder og et slumretæppe til sofaen.  Ellers tror jeg simpelthen bare vi holder rummet relativt simpelt, sådan så sofaen får lov at dominere. Det er i åben forbindelse med spisestuen og som altid elsker jeg, at jeg kan strække mine øjne. Når man sidder i sofaen kigger man således ind i spisestuen, som går videre ind i det nye soveværelse.  Så man har ligesom et helt perfekt overblik fra den sofa.

Mand, jeg glæder mig til at stene serier i den, skrive indlæg på bloggen her, spise chips og bare hygge med familien. Og med de ord, vil jeg simpelthen bare ønske jer alle en dejlig weekend.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *