Smukke klæder #5 – overgangstøj (altså til voksne) m.m.

Min mand gjorde mig opmærksom på, at det da egentlig var længe siden jeg havde talt om smukke klæder her på bloggen. Og det har han da i grunden ret i. Det må jeg hellere lave om på, for jeg elsker stadig mode i stor stil. Selvom det er varmere end varmt og jeg snart har slidt alle mine sommerkjoler helt op, så ved vi jo alle at der kommer en tid her i vores omskiftelige Danmark, hvor vi igen skal putte os i tykke strikkede sager om morgenen og om aftenen og i bluser som ikke kun har en strop, men måske et lille ærme eller sågar et helt langt et. Stadig ikke vintersager endnu, men sådan lidt mere overgangsagtigt. Jeg siger ikke at jeg glæder mig, men altså det kan bestemt også noget. Og jeg har derfor snuset lidt rundt og fundet noget af det som uendeligt gerne måtte fise hjem i mit klædeskab. Jeg tror faktisk jeg bliver nødt til at klikke noget af det afsted med det samme.

De her to farver sammen, altså de er så smukke synes jeg. Sikke et sæt!

Bluse H&M // Bukser Blanche (ikke online endnu)

Sidste vinter var jeg så glad for min baret og den her må gerne flytte ind til de kølige tider. Jeg elsker alle former for t-shirts og den her er så fin med kanterne, striberne og teksten.

Baret Monki // T-shirt Monki

Slå-om bluse med flagrende ærmer. Lige noget for mig. Ligesom farven og prikkerne er.

Slå-om bluse Ganni

Sneaks skal man aldrig gå ned på og de her er så flotte i farven synes jeg. Pæne bare virkelig pæne. Og de der shorts ville være rigtige pæne med den grønne prikke bluse og selvsamme sneaks. Ja faktisk synes jeg de passer rigtig godt sammen med alle overdele i dette indlæg.

Sneakers Garment Project // Shorts Zara

Igen en sej t-shirt og de der bamseagtige slippers har jeg sværmet lidt om, for de er alt for varme pt. Men jeg tror sgu og må eje dem

T-shirt H&M // Slippers Monki

Kan man få for mange net og tasker? Jeg kan åbenbart ikke.

Net Blanche

Lyserød mohair og uld lækkerhed. Den tænker jeg ville være god, både i overgangen, men også til vinter. Den er endda på bud. Den gule sweat er sådan en jeg garantrisse ville bo i.

Strik Envii // Sweat fra MbyM

Sneakers i gode farver. Lidt en bloggersko, men hvor om alting er så er den altså flot og rar at gå i.

Sneakers New Balance

Mig i min ynglingskjole fra Sofie Sol – liiiidt krøllet, fordi den havde ligget i en kuffert. Jeg glæder mig til at have den på igen, når temperaturen falder en smule. Den findes i mange flotte farver og mønstre. Jeg ved at der er en webshop på vej, indtil da sælges de inde hos Nørgaard på Strøget.

Jeg håber i kunne finde lidt overgangs inspo i ovenstående, men for nu da bliver jeg i mine tyndeste kjoler med strop, korte shorts og toppe – alt andet er sgu for lummert.

God dag.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine…jamen, der er jo så lækkert… skal klart klikke den prikkede trøje hjem! Du har før talt om nogle gode bh’er (tror de var fra only) – men jeg kan sgutte finde dem – kan du smide et link? 😊

  • Hej Trine…jamen, der er jo så lækkert… skal klart klikke den prikkede trøje hjem! Du har før talt om nogle gode bh’er (tror de var fra only) – men jeg kan sgutte finde dem – kan du smide et link? 😊

  • Jeg kan strikke og gør det meget😊mest til andre og ville derfor elske at få en trøje som er til mig selv 👍🙏🙏🎄

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *