Smukke klæder #4

Blå kjole / Blå strik / Sølv bluse / Gule bukser / Kjole med bindebånd / Bukser med print / T-shirt / Sneakers / Strømper / Støvler / Jakke / Grøn kjole

Okay, i er flere som gerne vil have mere mode – så jeg tænker at “smukke klæder” bliver en mere fast genganger. Og heldigvis synes jeg det er ret så hyggeligt at lave. Nogen gange vil det blive et indlæg med noget af det jeg selv ejer, sådan så tøjet kan ses på og andre gange vil det være som herover. Altså med klæder som jeg gerne ville eje og som jeg finder smukke. Jeg kan næsten snuse foråret, i hvert fald i mine drømme og i få glimt når lyset og solen sender den helt særlige kraft afsted ned i vores kolde danske hjerter. Derfor har jeg fundet noget som kan bruges lige nu mens det stadig er gråt og koldt, men i lag for at holde på vores varme. Så kan vi som tiden går langsom afklæde os det yderste lag, mens det forsigtigt begynder at spire udenfor. Ihhhh hvor jeg glæder mig. Kan i mærke det? Jeg tror det bliver godt dette forår. Men ærlig talt så ville nogle dage med strid frost og lidt sne nu også bringe mit barnlige smil frem. Når jeg shopper, så tænker jeg altid på hvordan tøjet kan bruges på forskellig vis. Sådan er det også med ovenstående. Det meste kan bruges sammen på den ene eller den anden måde. Jeg vil prøve at gå frem stykke for stykke og fortælle hvordan jeg ville style det.

Den blå strik – en Ganni look-a-like, sådan en strik kan bruges til nærmest alt jo. Lige her tænker jeg den kunne være top fin udover den grønne og den gule kjole. Den ville også være fin indenunder den overdrevet fine jakke sag fra Ganni, den med de gule blomster.

De gule bukser og sølvtoppen er det helt perfekte match, det er fra Ganni og ikke helt billigt – men jeg elsker at blande det festlige med det mere casual. Det ville være flot med de fine sneakers, men også sejt med noget med hæl. Jeg ville bruge blusen nede i bukserne. Mand det gad jeg godt at eje. Jeg er og bliver fan af Ganni.

Den smukke blå kjole med det fine snit ville jeg i denne kolde tid bruge udover et par jeans, med en strik eller en habitjakke over. Til sommer ville jeg tage bare ben på med de prikkede strømper og de skønne sneaks.

T-shirt, som er fin til bukserne med det lækre print. Et rigtig pænt miks. Efter jeg har fået fjernet mit underliv, har jeg det faktisk bedst med ikke alt for stramme bukser. Tænker disse ville opfylde dette og samtidigt være pæne.

Den grønne kjole er jo også virkelig pæn bare som den er og gerne med støvlerne til. Og så ville jakken med de gule blomster også være rigtig flot til. I denne tid ville jeg bruge den med strømpebukser eller bukser indenunder. Til sommer med fine strømper og sko eller bare tæer i sandaler.

Den lange gule kjole. Farven, ahrmen altså den er flot. Til sneaks, pumps og sandaler. Knappet helt op som på billedet, men jeg ville helt klart mest bruge den med åbne knapper foroven. Jeg ville putte en top med blonder eller en t-shirt med noget sejt print under.

Det var ordene om “de smukke klæder” for nu. Det hele ville for øvrigt bruges med røde negle og fine spænder i håret. Jeg er blevet så glad for spænder og forskellige måder at bruge dem på. Næste “smukke klæder” bliver måske konverteret til smukke accessories istedet. Og så er i også flere som efterspørger et indlæg om hvad det egentlig er jeg skal lave og det skal i få. Jeg skal bare lige have lidt mere at fortælle først. Lukket nogle aftaler og sådan. I ved det med færgerne ik? Det kommer og jeg håber det bliver snart.

Tak for jer. Hi hi, tænk at I kan at bruge mit tøjvalg til inspiration. Det havde min familie nok ikke regnet med dengang jeg var barn. Min mor arbejdede i en, dengang ret sej, tøjbutik i vores hjemby og da jeg blev gammel nok til selv at cykle ind til hende efter skole, korsede hun sig og nærmest gemte sig bag disken når hun så mig. Jeg havde for det meste gummistøvler og en alt for stor tophue på, som var trukket helt ned i panden. Der gik lang tid før jeg fik mine egne øjne op for alt det smukke som hang lige der på alle bøjlerne i butikken.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *