Sjældent hårvask, hurtighed og forskellige hår på hovedet

Annonce

Mit hår er simpelthen skørt. Uregerligt, krøllet og glat på samme tid, men også ret okay pænt. Heldigvis. Det synes jeg faktisk. Så den ros skal det alligevel lige have. Det her indlæg kommer til at handle om nogle af de produkter som altid er super gode for mit hår. Det som gør, at det tager minimalt af tid, er let at bruge og får mit hår til at se ud, som jeg bedst kan lide det. Det der med hurtighed er nok det vigtigste, jeg bruger aldrig særlig længe på badeværelset. På makeup og hår måske omkring ti minutter, med mindre mit hår skal vaskes. Jeg bruger nogle forskellige produkter i forhold til pleje og styling. Jeg bryder mig ikke om at mit hår ser for pænt ud, så måske jeg faktisk ligefrem forstærker det rodede udtryk en smule med de produkter jeg vælger at putte i – blot på en mere kontrolleret måde. For længe siden opdagede jeg at mit hår altid var pænere når jeg var sydpå og badede på stranden. Det blev sådan lidt stift og mine krøller samlede sig sammen uden elektricitet og for meget krus. Derfor snyder jeg hjemme på det lille Nørrebro badeværelse med en saltvandsspray som går ind og laver en copycat på sydens sol og salt Jeg bruger det især lige efter hårvask, hvor mit hår ser for pænt ud. Det giver håret sådan et nærmest surferagtige udtryk som jeg bedst kan lide det og det gør altså at det er tusind gange lettere at sætte, som jeg gerne vil have det. Jeg har i flere år “kun” vasket mit hår en enkelt gang om ugen, mit hår bliver sjældent fedtet, men jeg vælger alligevel at give det nogle pust af den gode tørshampoo. Det fungerer super godt for mig og mit hår. Tørshampoo giver tekstur og gør lidt ligesom saltvandet at håret bliver nemmere at style. Egentligt kan jeg aller bedst lide mit hår på tredje dagen og frem – efter en hårvask, så det er noget med at time det, hvis nu jeg skal noget hvor min hårhat gerne må være smart. Men hvis timingen går helt i vasken kan saltvand og tørshampoo næsten gøre det samme. Den tørshampoo jeg bruger er den eneste jeg nogensinde har prøvet, for den er simpelthen så fantastisk og så koster den ikke en bondegård.

Jeg deler en rabatkode til webshoppen Cocopanda nederst i indlægget

Cocopanda med det fantastiske navn, er for mig en relativ ny webshop. Det er en shop, hvor der findes mange kategorier indenfor skønhed. Kategorierne er overskuelige og det er let at finde præcis det som man søger. Der er mange forskellige mærker at vælge iblandt, så det er let at shoppe på kryds og på tværs af ynglingsmærkerne. Uden at gå i detaljen, så benytter Cocopanda sig af en særlig indkøbsmodel, som gør at priserne ofte er lavere end andre steder. Og så er servicen altså helt i top. Varerne kommer tit allerede dagen efter, man har bestilt dem.

Jeg holder meget af kategorien som hedder vegansk. Der findes de produkter som er uden parabener og andet skidt. Ikke at alle mine indkøb stammer derfra, men de fleste gør. To af mine børn har desuden arvet mine krøller og det lidt filtrede look, så fra den kategori har jeg købt sådan en leave-in spray til deres krøller. Jeg sprayer den i deres tørre hår om morgenen inden børsten kommer. Det er skide godt og hjælper på deres ugler, så det ikke gør ondt.

Jeg vasker som sagt mit hår en gang om ugen. Jeg vasker det i John Masters Organics, som dufter helt friskt og citrus-rart, og så giver jeg det efterfølgende balsam. Men kun yderst ude i spidserne ellers klasker det synes jeg. Jeg har vildt meget hår og det findes i flere teksture. Nederste lag er helt krøllet og det øverste og forreste er mere glat. Så mærkeligt, men krøllerne er kommet i forbindelse med mine graviditeter, så jeg er faktisk stadig ved at lære at få det bedste ud af mine forskellige lokker. Men fordi jeg har meget hår, så bliver det hurtigt tungt, hvis der kommer for meget balsam i. Uden balsam, er mit hår helt umuligt at rede ud. Så en smule får det alligevel at arbejde med. Derfor får det også ofte en kur med på vejen. Jeg reder nemlig i løbet af ugen så lidt som muligt i mit hår. Så efter hårvasken er det lidt et projekt at få redt det hele ud.

Efter min ugentlige hårvask lader jeg mit hår lufttørre efter jeg har redt det igennem og mens det er vådt, får det en tur med saltvandssprayen. Så sidder det der, i det våde hår og sætter sig fast mens det stille og roligt bliver tørt. Jeg ejer faktisk ikke en hårtørrer.Jeg lægger makeup, tager tøj på og hvad jeg ellers lige kan finde på i ventetiden. Hvis jeg vaskede hår hver dag, måtte jeg nok alligevel hellere få fat i en, ellers ville det tage for lang tid om morgenen. Hvis jeg synes mit hår er tungt at se på, efter det er blevet tørt – så får det lige et par pust med tørshampoo.

Selvom mine børn ikke er babyer længere, så er jeg altså stadig svært glad for mor-knolden eller barsels-knolden, som egentlig herhjemme hedder en tut. Den er nem lige at kaste op på hovedet og den første dag efter hårvask ender mit hår ofte sådan. I dagene efter, så bruger jeg mit krøllejern i det. Det er jeg blevet ret glad for at bruge, da det styrer mine krøller på en pænere måde. Jeg former lige nogle totter med jernet, sådan så mine krøller bliver mere ensartede. Det er noget jeg kun har gjort kort tid, men jeg synes virkelig det bliver pænt og ser mere ordentligt ud. De fleste dage behøver jeg ikke hårspray, så samler jeg enten mine spidser med en olie eller med den her tekstur creme fra John Master Organics, som virkelig er god. Den kan også bruges højere oppe i håret, til at forme krøllerne yderligere. Hårsprayen er dog rigtig god til de lange dage på farten, hvor håret lige har brug for lidt ekstra hold i hatten. Jeg har næsten lige opdaget den her fra Moroccanoli og den er simpelthen for vild. Den virker overdrevet godt og får styr på alt det hår som stritter.

Det var lige en gennemgang af nogle af de hårprodukter som blandt andet er at finde hos mig lige nu.

  • Shampoo fra John Masters Organics. En shampoo til tørt hår, som lige præcis går ind og giver mit hår den fugt det har brug for.

  • Balsam fra Johnmasters Organics. Balsam til det yderste af mine spidser, gør at mit hår er lettere at rede igennem. Hvis jeg putter for meget i, så har mit hår tildens til at blive for tungt og klasket.

  • Saltvandsspray fra John Masters Organics. Fungerer helt perfelt som styling i mit hår. Jeg putter det i, når håret er vådt efter hårvask. De andre dage bruger jeg det i tørt hår, som lige har fået en børste igennem sig.

  • Tørshompoo fra Batiste . Uundværligt i mit dulleskab. Jeg bruger den næsten dagligt. Den frisker mit hår op og gør, at det bliver nemmere at sætte som jeg ønsker

  • Texturizer fra John Masters Organics . Perfekt til at få samling på spidser og flyvske krøller.

  • Hårspray fra Moroccanoil. Den sidste finish, hvis jeg har krøllet mit hår med krøllejern, får det lige det ekstra hold med en spray.

  • Leave-in balsam Kids fra Revlon. Til mine to smås krøller. Jeg sprayer det i efter hårvask, men også hver morgen inden børstning af deres søde krøllede nakker.

Rabatkode

Spar fragten hos Cocopanda med koden TRINE i perioden fra fredag d. 31. august til søndag d. 9.sepember kl 23.59.

Hvis nu man shopper amok og køber for over 699 kr. så får man automatisk gratis fragt. Brug der koden TRINE100 og få hundrede kroner i rabat på dit køb. Koden er gyldig én gang pr. kunde.

Skøn weekend derude

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *