Sidde-situationen i sommerhuset, flytbare møbler og andet pænt

Annonce

Vi har længe, ja faktisk alt for længe, talt om at vi skulle have noget at sidde lidt mere henslængt i på vores terrasse i sommerhuset. De sidste år deroppe, har vi siddet knapt så meget ned på grund børnesituationen, og vi har egentlig bare haft vores havestole til at sidde i, altså sådan nogle med helt ret ryg og så tæpper til at ligge på. Men vi har ligesom manglet noget vi kunne læne os tilbage i. Noget som også let kan flyttes lidt rundt. Flyttes fra terrassen ned til trampolinen, når der er opvisning dernede. Det er der nemlig tit. Derfor har vi valgt sådan nogle helt oldschool strandstole, som også let kan klappes væk og ind i skuret, når vi ikke er i huset.

Jeg har kendt til Bloomingville i lang tid og har forskellige sager fra dem i begge vores hjem. Jeg synes deres brand er utrolig alsidigt og meget smukt i designet. Det er alsidigt på den måde at det ofte kan passes ind sammen med den indretning man i forvejen kører med. Derudover synes jeg at nogle af produkterne er helt perfekte i forhold til sommerhusstemning, mens andet gør sig rigtig godt i vores lejlighed i byen. Og så er der selvfølgelig også en del som passer ind begge steder på en og samme tid. Nogengange skal der ikke så meget til, for at få det hele til at spille på ny. En ny vase kan ændre et helt rum, en kop på hylden eller et nyt tæppe til sofaen. Jeg ændrer sjældent ved vores grundindretning, men elsker at tilføje nyt i det små. Det er også en god måde at snige en ny farve med ind i indretningen på. Så kan den jo altid sprede sig ud på det lidt større interiør med tiden hvis det føles godt i maven og i øjnene som ser.

Liggestol med prikker // Brunt tæppe

Jeg har altid været vild med den her type stol og heldigvis er min mand enig.Træet er så pænt i farven og kvaliteten er robust. De små prikker fornyer de klassiske striber og så giver de mig sådan en rar badehotels følelse. Stolen har flere indstillinger og det er dejligt let at indstille hvor henslængt man ønsker at sidde i den. Sammen med stolene bestilte jeg også sådan et fint lille bord. Ja faktisk er det vist en taburet, men det fungerer perfekt som et lille bord eller skammel ligeså. Den kan bære 100 kilo, så den kan alligevel klare en del. Jeg tror mest vi kommer til at bruge den som et ekstra bord, eller en lille ekstra børnestol til når vi har gæster. Den er hul og derfor ikke ret tung – så den er også nem at flytte rundt på. Den kommer både til at fungere indenfor og udenfor hos os. Jeg elsker kurveflet sådan helt generelt, men i vores sommerhus der passer det altså bare endnu bedre ind sammen med de gamle smukke rammer huset danner for indretningen.

Flet taburet

Denne her fantastiske sommer har gjort at vi næsten ikke har lagt fokus indendøre, men har levet på bare tæer udenfor fra tidligt om morgenen til sent om aftenen. Så der er helt automatisk opstået små oaser på terrassen og nede i selve haven. Der synes jeg at møbler som ikke nødvendigvis behøver at have en fast base er gode at have – for vi flytter rundt på det hele mange gange om dagen, sådan så især de små kommer i skyggen og ja fordi vi rykke rundt i forhold til hvad vi lige laver.

Brun kop i stentøj

Orange skål

Udover de rigtig fine møbler synes jeg også at udvalget af stentøj og glas er noget så fint. Der er nogle flotte farver og former at vælge imellem og her synes jeg delene fungerer godt både i sommerhuset og hjemme. Jeg tror måske jeg sniger koppen med hjem til Nørrebro, for den er så pæn. Vi har haft vores sommerhus i over syv år og vi har aldrig tidligere opdaget at vi havde brombær, men da vi kom derop sidste weekend, vupti så var der masser af de lækre bær. Skålen i den smukke farve blev tømt af fedtede børnefingre nærmest mens jeg lige tog de her billeder. Den er god til snacks, dressing, nødder og hvad man ellers kan finde på at putte i den.

Se – nu står de der så fint og venter på vi kommer og klapper dem ud igen. Tænk at vi nu har så store børn, så Søren og jeg faktisk helt ægte kan sidde i sådan nogle stole og hygge, mens børnene bare leger og underholder sig selv og hinanden. Se dét er jeg altså også enorm stor fan af.

Du kan se alle varene fra Bloomingville her og du finder en oversigt over de forskellige butikker lige her .

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *