Røjsere og et forår der føltes som sommer. Gid det må fortsætte forevigt

Annonce

Hold nu magle et forår vi lige er blevet færdig med. Helt ærligt mand, det har jo været det mest fantastiske. Der der med bare at gå udenfor, uden at skulle tænke på andet overtøj end et tykt lag solcreme, det er ægte livsglæde for mig og for alle mine børn.

Og så var der lige den der ene dag, hvor jeg havde begge drenge hjemme med noget sygdomsværk, som heldigvis ikke var særlig slemt, Det regnede den dag og hvis der er noget Kalle elsker, så er det at trampe og hoppe i vandpytter. Alfred var med på den, så vi tog røjsere på og trissede udenfor døren og direkte ned i stor pytte på vejen. Kalle har det med at stille sig i vandpytten, og så trampe hårdt og gentagende med den ene fod. Alt imens han hviner utrolig højlydt af fryd. Og at alle i hans nærhed bliver plaskvåde. Heldigvis smiler alle sødt til ham, når han står der med gule støvler på, smil om munden og hans ene dybe smilehul.

Selvom måneden er gået og der kun var en enkelt eller to dage med regnvejr, så er gummistøvler alligevel en vigtig del af mine børns sommergarderober. Ikke bare til weekender, med regnvejr – men rigtig meget til når de skal på diverse udflugter i deres institutioner. Især Alfred som går i skole har en fast tur dag og den går ofte ud i naturen og gerne steder med vand. Så også de dage uden regn, så synes han det er fedt at kunne gå ud i søen ud efter en særlig sten, eller hvis de er på stranden. Derfor har de altså alle tre altid fine gummistøvler klar. Termostøvler om vinteren og helt plain gummistøvler til forår og sommer.

Kalle og Selma har sågar et lille supplement til den “almindelige” støvle. De har begge sådan en meget kort støvle, en ankelstøvle i gummi, til de dage hvor det bare er lidt sjasket støvregn. Eller tidlige morgener med dug i græsset. De kortskaftede er især gode til de helt små, som kan have ret svært ved at gå ordentlig i de andre. De korte giver altså mere bevægeligthed. Og faktisk tænker jeg også at anskaffe et par til Alfred. Jeg har også selv nogen i voksenmodel og jeg elsker at de ikke er helt lange, hvis jeg fx har jeans på.

Bundgaard har til og med i dag et rigtig fint udsalg , hvor der også er gummistøvler at finde i både den korte og lange version. De står til en virkelig god pris, og selvom man slet ikke tænker på regn i disse dage – så er det altså rart at have dem klar, for mon ikke der kommer en dag eller flere mere.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *