Purely Refillery: Grønne værdier og en ny genopfyldningsstation

Annonce Purely Professional

Jeg bruger ikke voldsomt mange skønhedsprodukter, det har jeg aldrig gjort. Det var først da jeg kom i trediverne, at sådan noget begyndte at fange min interesse. Man kunne ønske, det var kommet lidt tidligere – måske det havde rettet mine “livsrynker” lidt mere ud. Jeg er dog med alderen blevet mere bevidst om at passe bedre på hår og hud, samtidig med at jeg forsøger at gå efter brands med ordentlige værdier. Jeg har ikke så mange rutiner, men dem jeg har, er gode og hurtigt klaret. Og det handler mest om fugt, simpel rens og pleje.

Purely Professional et dansk brand, som jeg tænker vi her i Danmark rigtig nok kan være stolte af. Jeg har selv brugt Purely i en del år efterhånden og lidt efter lidt er der tilkommet flere yndlings. Det startede med serum, siden fulgte olien med mere og senest deres shampoobar. Alle tre produkter bor fast ude på mit lille Nørrebro badeværelse og bliver klikket hjem igen, så snart det er opbrugt.

Hvem er Purely Professinal

Jeg er ret vild med at Purely er en familievirksomhed. Far, som er kemiker og hans to døtre. De både udvikler og producerer produkterne til håret og huden. Alle deres produkter er no nonsense. De er altså rene, uden parfume og uden unødig kemi. De ingredienser, de bruger i produkterne er ganske få, men yderst virksomme og tilmed milde.

Purely har senest taget skridtet videre i forhold til at imødekomme den mere grønne livsstil som skåner miljøet, sådan så det nu ikke kun er indholdet der er skabt med omtanke for miljøet. Meget af deres emballage bliver lavet af genbrugsplast/pap og der er altid fokus på ikke at bruge noget som er unødigt. Ligesom med deres ingredienser. Og det er faktisk ret meget deres røde tråd i alt hvad de gør.

Purely Refillery

Genopfyld dine Purely produkter på Purely Refillery. Det her, det er intet mindre end genialt. Og noget, som jeg synes Purely Professinal kan være utrolig stolte af. Jeg er i hvert fald stolt af, at jeg får lov til at arbejde sammen med dem omkring deres koncept.

Hvad er det dog for noget kan man måske tænke? Det er meget mere simpelt end det måske lige lyder. Refillery er en genopfyldningsstation som findes på udvalgte apoteker. Et sted, hvor man kan komme med sine tomme flasker og få dem genopfyldt. Såre simpelt! Plastisk er jo på den måde et ret fantastisk materiale, fordi det ikke sådan forgår – det kan holde i hundrede år, hvis ikke forevigt. Således kan de tomme shampoo og conditioner flasker fra Purely altså genanvendes i et væk med denne mulighed. Så længe flasken er intakt og rengjort.

De produkter det drejer sig om er:

Shampoo 0 – som er til krøllet hår og min yndlings

Shampoo 1 – til fint og normalt hår

Shampoo 2 – dybderensende

Shampoo 4 – mod skæl

Conditioner 1 – til fint hår

Conditioner 2 – dybdevirkende

Før man kan genbruge sine flasker er det vigtigt at de er rengjort med vand, sæbe og eventuelt lidt sprit. Man fylder selv sine flasker op på ny og på stationen ligger labels, hvor man skriver dato på, så man kan holde øje med holdbarheden. Fra de bliver fyldt kan de holde sig i maks seks måneder.

Vi skal genbruge det vi kan endnu mere

Det allervigtigste med det her tilbud, er at man som forbruger, er med til at gøre en forskel i forhold til miljøet, ved at genanvende plastikflaskerne. Derudover sparer man faktisk også 20 kroner på produktet og sådan noget er jo altid værd at tage med sig. Det er rigtig godt at få affaldssorteret sit plastik, men med Purely Refillery, kan man altså gøre brug af sit plastik mange mange gange inden det ender i sorteringen. Det giver jo virkelig god mening på co2 udledningen og jeg kan helt undre mig over, at det ikke er noget vi gør det meget mere i.

Purely Refillery er et ganske nyt tiltag og lige nu kan man få genopfyldt sine flasker på apoteker i Kolding, på Frederiksberg, Østerbro og Amager – men mon ikke den mulighed breder sig til resten af landet også? Det håber jeg da.

Læs: Genopfyld dine Purely produkter på Purely Refillery

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *