Pressetur og savn på forhånd fra det falske Hotel Bella Sky

Jeg sidder i en stor hotelseng helt mutters. Og jeg skal sådan lige lande i det, inden jeg helt kan nyde det. Jeg har dog lige skævet lidt til roomservice menukortet og jeg tror min rumlende mave er enig med mig i, at jeg nok bør bestille noget mad. Min søndag er helt anderledes end den plejer at være og om lidt, så vil jeg nyde de næste timer helt alene og fra i morgen de næste dage på job langt væk hjemmefra. Jeg skal på en pressetur til Amsterdam i morgen tidlig og frem til på onsdag. Min første pressetur til et andet land som blogger (influncer). I fredags besluttede jeg mig simpelthen for, at jeg ville overnatte på et hotel tæt på lufthavnen, sådan så jeg ikke behøver at vække min familie, for at tage tidligt afsted mandag morgen. Det er sådan noget jeg aldrig gør. Jeg vil derfor få det bedste ud af det, få slappet lidt af og få styr på lidt arbejde, inden jeg vil se en film under den hvide knitrende hoteldyne. Det lyder da ret lækkert, gør det ikke?

Turen hertil blev dog lidt længere, end jeg i første omgang havde tænkt. Min søde lillebror, havde tilbudt at køre mig hertil, altså til Bella Sky, som jeg glad bookede i fredags. Han gik med ind, fordi vi lige ville drikke en kop kaffe sammen i caféen, inden han skulle hjem igen. Jeg havde så af en eller anden ukendt årsag, booket et værelse til den 24 november. Wtf. Flot Trine! Og endnu mere typisk Trine. Jeg kan simpelthen ikke komme på en logisk forklaring på, hvordan datoen på den måde har snydt mig. Andet end at jeg har meget at se til, både jobmæssigt og personligt, så min hjerne har åbenbart drillet mig. Alt var fuldt booket, så jeg stod lidt slukøret (tæt på at tude) med min kuffert og planer om at lakere negle efter en tur i karbadet. Min bror bor på Amager og tilbød, at jeg da bare kunne sove hos ham. Først holdt vi dog fast i vores plan om kaffe, og smuttede på Bingo på Amagerbrogade og imens vi drak kaffe, havde min søde mand booket et værelse til mig på et andet hotel og det er altså således herfra jeg skriver disse ord. Herfra min seng kan jeg næsten kigge over på terminal 2 og jeg kan simpelthen tøffe derover i morgen og tjekke ind.

Da jeg glad stod ud af bilen klar til at smutte ind på det skæve hotel (som så ikke er der jeg bor alligevel)

Kaffebaren på Amagerbrogade Bingo.

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig virkelig meget, men jeg savner også min familie på forhånd. Jeg tror dog det bliver rigtig rart for mig, at tjekke lidt ud hjemmefra. Det kan alle nok have brug for, jeg har i hvert fald. Selvom jeg ikke helt vil være ved det, så jeg nok noget af en tryghedsnarkoman. Det lyder måske dumt, især hvis ikke selv man har børn, men når jeg er vant til at være den der er den alle ugens dage, så kan det godt være lidt svært at slippe og slappe af. Ikke fordi jeg ikke stoler på, at de har det godt derhjemme, det ved jeg de har 100%. Det er bare fordi vi normalt altid er sammen. Det er noget jeg øver mig på, jeg øver mig på at gøre lidt mere, som jeg ikke gør for nogen andre end mig selv. Noget hvor jeg ikke er moren. Og det har jeg altså gjort med den her lille ekstra overnatning.

En lille seddel til hver af mine børn inde i deres små senge.

Jeg har tænkt mig at få en fabelagtig tur og den starter nu! Jeg føler mig enormt heldig og priviligeret. Og nu kommer den mad, jeg har fået bestilt i mellemtiden. Juhuuu. Jeg er klar med et indlæg i morgen omkring min uge, hvor jeg også fortæller lidt mere om hvad det er jeg skal i Amsterdam.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *