Pinsetur til strandhotellet, masser af plads til høj og lav, og noget om hjerterum

reklame ( da vi var inviteret på dette ophold)

Sådan i sidste øjeblik kom Bornholm lige ind fra højre. Vi skulle ellers have været i vores sommerhus, men pludselig dumpede der en invitation ind fra Strandhotellet i Sandvig. Sådan en virkelig skøn pinseinvitation, som faktisk passede perfekt sammen med at jeg har indgået et samarbejde med Destination Bornholm. Jeg kommer til at lave et indlæg mere om vores oplevelser på nordbornholm, ellers bliver det simpelthen for langt med alle mine billeder. Men altså vi sagde ja tak og drog afsted mod øen, for at være der i tre dage. Det er lige på grænsen til at være for få dage, når man rejser med tre børn som ikke er så store, men bortset fra det, så er sådan en forlænget weekend altså rimelig lækker. Og havde det været uden børn, så havde tre dage været lige i øjet. Det er nok til at man får udforsket området og hotellet og en eller to ture ud og omkring.

Dette indlæg kommer altså til at handle om vores ophold på Strandhotellet. Jeg skriver det kun fordi jeg har lyst og fordi jeg tænker jeg vil give tippet videre, hvis andre sidder og kunne have lyst til at feriere på den måde. I bunden af indlægget deler jeg en rigtig fin rabatkode til Strandhotellet.

Vi kommer en del på Bornholm kva min mands families tilhørsforhold til øen og at vi derigennem har en mulighed for at låne et sommerhus på Dueodde Strand. Vi kender derfor rigtig godt den sydlige del af øen og kommer meget i Svaneke, Nexø, Snogebæk og Listed. Denne gang skulle vi bo oppe nordpå i Sandvig. Naturen er lidt en anden deroppe. Der er rigtig mange klipper, naturen er mere rå og sådan virkelig meget bornholmer-agtig. Hvis man kan sige sådan.

I og med vi plejer at bo i sommerhus, når vi er der, så var vi faktisk lidt spændte på det her med at vi skulle bo på hotel med vores tre børn. Til gengæld så glædede jeg mig umådelig meget til at få serveret morgenmad og få lagt sengetøj på vores dyner og en fin middag lørdag aften. Så på den måde er hotel, jo lidt mere ferie – da man ikke selv skal meget andet end at nyde og suge til sig. Så det var det vi gjorde. Yay.

Hotelles bestyres af et virkelig sejt par fra København. De har tre børn selv og deres tanke er at det skal være et sted med plads til alle. Hotellets store rum med kæmpe vinduer med hav lige udenfor, er meget højtidelige. Stik imod stemningen, for den er ganske uhøjtidelig. Børnene må gerne løbe i de store sale, de må gerne tale højt og bare være dem selv. Derfor var det ganske enkelt helt afslappende at være på ferie med børn på et vaskeægte strandhotel.

Da vi ankom blev vi modtaget på fineste vis med nybagt rugbrød, lokal pølse og selvfølgelig de gode drikke fra Bornholms Mosteri. Så bliver det ikke meget mere Bornholmsk.

Fra sengen er der kig ud på det store hav og børn som kravler på daddy O’s gamle ryg. Vi havde fået et familie værelse, som består af to plan. Sådan så ungerne kan sove ovenpå, det var altså ret smart i forhold til sengetid og sådan.

Alle vindueskarme og hjørner havde fine vaser med blomster fra grøftekanten. Det er så dejlig danskt og for mig skal der faktisk ikke meget mere til end det.

Gamle møbler, nogle oprindelige fra det gamle hotel som blev opført helt tilbage i 1895. Andet er fundet på DBA og loppemarkeder. Hele Strandhotellet er gammelt og det ses selvfølgelig også, men få forbedringer er allerede gjort og flere er på vej. Hjertet er dog ellerede helt på rette sted og man føler sig virkelig velkommen mens man er der. Sådan en stemning er umulig at købe for ægte penge.

Der var to ret store rum, eller sale om man vil. Der var søjler, reposer og masser MASSER af lys. Virkelig pæne omgivelser også selvom gulvtæppet var gammelt og lidt plettet. For mig gav det bare stedet sjæl og masser af god histoire.

Lørdag aften var der middag på hotellet og efter middagen var der jazz. Hele setuppet omkring aftenen var simpelthen spot on. De to sale blev pyntet op og gjort klar dagen lang. Den ene sal kun med voksne, den anden sal med alle os med børn. En stort rundt bord til børnene og et stort rundt bord til forældrene. Vi voksne fik lækker tre retters menu og børnene fik serveret noget lidt mere børnevenligt, men stadig gourmet. Det blev den hyggeligste aften, med masser af snak og endnu flere grin. Børnene legede spontant hviskeleg, uden at kende hinanden. Den leg hvor et barn hvisker et ord i øret på sidemanden og så skal ordet ellers hviskes hele vejen rundt. De havde en fest! Efter middagen, listede vi ind til de andre voksne og lyttede til en meget fin koncert på en gammel scene i salen. Det er et jazz-klub koncept som kommer til at køre på hotellet og jeg lover jer for det er hyggeligt. Med eller uden børn. Ja altså det er jo skide smart også for dem uden børn, at de kan sidde der under middagen uden for meget børnelarm og for os med unger er det fedt at sidde sammen med andre voksne som er nogenlunde samme sted i livet. Kæft vi havde det sjovt altså.

Fine badeværelse og trappedetaljer.

Omme bagved Strandhotellet gemmer der sig noget af en perle. En fin have med gamle smukke havemøbler. Dem gad jeg godt at tage med op i vores sommerhus. Og tænk haven går under navnet Rosé haven og det passede altså meget godt til den eftermiddag jeg havde i haven, mens resten af min familie tog sig en lur på værelset. Der var altså også andre til stede, de var bare gået da jeg listede min telefon frem og tog et par billeder.

Vejen ind til haven går gennem et meget gammelt espalier. Planen er at der skal plantes blomster med farver som kan voksne sig op og sno sig over og ned på de fine stænger. Gosh det bliver altså pænt!

Små og store spillefingre.

Det var virkelig tre gode dage i Sandvig og jeg giver min varmeste anbefaling videre til dette dejlige smukke strandhotel med gode folk i kulissen. Hvis nogen skulle have fået lyst til en tur med eller uden børn over til denne lille bitte havneby med smuk natur, verdens bedste is og Hammers Hus og havet i baghaven, så har jeg en kode jeg lige vil dele med jer.

RABATKODE:

Med koden Trine20 kan du booke et ophold på Strandhotellet lige her. Koden er gyldig fra i dag d. 22. maj til d. 3. juni. Det eneste tidspunkt du ikke booke ophold på, er når der er folkemøde. Ellers er hotellet klar til gæster frem til d. 20. september.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *