Påske, forår og sommer på Bornholm

Ferien er slut og min familie er taget afsted på arbejde, i børnehave, i skole og i vuggestue. Jeg er dog så heldig at have lidt mere ferie. Luksus.

Sommerhus udenfor sommeren kan virkelig også noget. Klar blå himmel og læ i en krog på terrassen med solens stråler på kinderne. Bare rart.

Flere på Instagram har efterspurgt lidt rejsetips på Bornholm, så her kommer nogle af vores ynglingssteder. Og det er altså inklusiv børn.

Dueodde strand. Så smuk med det fineste hvide sand og roligt lavt vand.

Snogebæk. Er en lille bitte by og fiskerleje. Jeg har ikke selv oplevet det, men de skulle eftersigende holde en rigtig fin havnefest. Sørens Værtshus, som også et et pizzaria. Om sommeren kan man tage sin pizza med ned til vandet og sidde i hyggelige stribede strandstole. Snogebæk Røgeri, til frokost har vi et par gange spist fiskebuffet. Der er ALT, så hvis man elsker fisk som vi gør, så er det et hit.

Nexø Gamle Røgeri. Så hyggeligt et sted. Her kan man se hvordan de ryger fiskene og der er også en lille fin butik, hvor man kan købe fisk med hjem. Der er en legeplads, så når børnene har spist færdig kan de lege, mens de voksne kan spise og hygge. Win.

KlunserKongen i Nexø. Stort loppemarkedkoncept med forskelluge stande. Der er alt mellem himmel og jord. Vi fandt godt legetøj, lidt boligdims og gode strømpebukser til Selma.

Balka. Dejlig strand. Her ligger fx Weekendhytten Café , rimeligt prollet i det, men der er gratis minigolf, og det elsker mine unger altså. Der er også legeplads og deres burger er top. Og det er med smuk udsigt ud over vandet.

Svaneke. Den hyggeligste lille havneby. Fine små butikker med keramik, og kunst. Om sommeren kan man få en kort henstevognstur rundt i byen. Her er også en bolchefabrik, hvor børnene kan lave deres egen slikkepind.

Hullehavn. Lille strand mellem klipperne, hvor der også er en ret cool cafe. Virkelig dejligt sted at hænge ud. Der er ofte musik om aftenen.

NaturBornholm . Sort oplevelsescenter om Bornholms natur i fortiden og nutiden. Spændende for børn og voksne.

Dueodde Fyr. Smukt område og et hyggeligt udflugts mål. Hvis man har mod på at gå op i fyret er der en smuk udsigt.

Listed. Lille fiserleje, virkelig hyggelig med små strandstier i klipper, små bække og skov. En af stierne fører til lille bitte strand, hvor der er klipper man kan springe fra. Total ynglingsspot.

Hallegård Bornholm Lækreste delikatesser kan købes i deres gårdbutik. Deres pølser er virkelig gode. Og så ligger gården så smukt.

Og ellers er der jo mange mange andre gode steder, det her var lidt af vores, som alle er nemme og hyggelige, når man er afsted som en familie. Der er selvfølgelig og rigtig mange gode loppe steder. De findes over det hele.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *