Pakkenilliker til sydens sol, forventningens glæde og andre nødvendigheder

Annonce

Det er ved at være nu. Vi skal på ferie, vi skal til Mallorca. Sidst vi rejste udenlandsk var det til Thailand og Kalle var så lille at han ikke husker turen. Men nu er han så stor at han forstår, at noget godt skal ske. Han har længe flakset med armene og fortalt gud og hver mand, at han skal ud at flyve. I morgen nat skal vi derfor vække tre små forventningsfylde størrelser. De både glæder sig til at skulle op om natten, til taxaturen ud i lufthavnen, til flyveturen og til Mallorca. Glæden smitter umanerligt meget og jeg har søreme også sommerfugle i maven min. Dengang jeg var barn var vi ofte på kør-selv-ferie og jeg kan snildt huske feriefølelsen i maven, den startede så snart jeg blev vækket om natten og satte mig ud på bagsædet. Den der helt specielle forventningensglæde.

Jeg er ved at pakke. Jeg skal pakke til ti dage på Mallorca og jeg skal pakke til mine tre små mennesker også. Det er altså til tider nogengange lidt uoverskueligt, men jeg prøver at være i god tid (ha hvem narre jeg). Jeg prøver – det lykkes bare aldrig helt. Men oppe i hovedet laver jeg lister og så begynder jeg langsomt at lave tre små bunker. Først med undertøj og så bygger jeg nogle små sæt af deres tøj som stables og tilsidst har jeg tre små tårne af tøj. Et til dem hver. Min mor erfaring siger mig at minimum et barn, kommer til at få feber, slå sig eller få ondt i maven – så derfor er næste punkt at få pakket apoteket ned. Næsespray, termometer, panodil og plastre.

Når børnenes ting er klaret, så er det min tur. Først undertøj, badetøj og igen sæt som kan krydses lidt forskelligt – på den måde slipper jeg for at tage for meget med. Eller noget. Jeg har sgu altid for meget med. Så toilettasken. Jeg har en makeuppung og så en større en til shampoo, bodylotion og sådan. Og så har jeg sådan en efterhånden stor plastik toilettaske til vores solcremer.

Dengang vi var børn, der tror jeg aldrig vi havde solcreme med hjemmefra. Vi købte bare noget på destinationen, måske det også har været fint nok – men jeg vil nu gerne sikre mig at det som jeg skal fedte mine børn dagligt ind i er effektivt OG ordentligt i forhold til deres små kroppe og naturen. Det er Derma. Og det er også derfor det, som jeg kommer til at fylde i min plastik sag. Vandfaste gode solcremer. Jeg kan mærke at jeg er begyndt sådan helt generelt at tænke en del mere over hvilke produkter jeg og vi bruger. Jeg er virkelig glad for Derma og bruger noget fra alle deres kategorier. Jeg har sagt det før, men det er en solcreme de fleste kan være med på sådan rent prismæssigt og så har den alle de fine certificeringer. Det er da ret sejt. Solcremen er en helt almindelig solcreme uden alle mulige andre features. Den virker og så er den forøvrigt rigtig let at få smurt ind i huden, hvilket jo er ekstra rart for børnene. Derma Kids er yderligere mild og derfor god til børn og andre med sart hud.

Noget som jeg også altid medbringer, det er Dermas vådservietter – de er jo gode til alt og ikke bare i skiftesituationen. Vi bruger dem til virkelig VIRKELIG meget. Pletter på tøjet, lort (!), fedtede hænder, til lige at tørre håndvask og toilet over i en hurtig vending og andet snask. Der kommer en pakke med i kuffertten, men så sandelig også i håndbaggagen. Faktisk ved jeg slet ikke hvordan vi levede uden vådservietter i tidernes morgen – de bliver helt sikkert hængende hos os, også når ingen bruger ble længere. Jeg handler ofte hos Nemlig og der køber jeg lige sådan en stak vådservietter. Skide nemt! Nå ja, og så er de selvklart også fuldstændig rene i forhold til parfume, parabener og farvestoffer.

Jeg har lagt lidt håndbagage sager frem. Lidt underholdning til flyveturen, vådservietter, pas og solcreme. Har faktisk også badetøj. Jeg har alt for mange gange oplevet at bagagen ikke kom frem sammen med mig, så jeg har altid lige lidt ekstra i håndbagagen. Ja og også en del mere end på billedet her, men altså i så god tid er jeg slet ikke. Resten bliver pakket i morgen aften.

Nu er det bare at vente og så skal vi kun sove to gange mere. Og så håber jeg ikke vi har glemt noget vigtigt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *