På travbanen med højt humør.

I dag har det været gråvejr og faktisk nærmest lidt koldt i det. Danmark for dævlan, og så lige her på din solskins ø. Vi har nu haft en dejlig dag alligevel og her til aften var vi simpelthen til hestevæddeløb på travbanen. Seriøst, lige så gyseligt som det måske lyder for nogen, lige så sejt var det. Der var propfyldt med mennesker af alle slags. Jeg havde faktisk taget læbestift på, men det kunne jeg godt have droppet. Tror måske mere jeg havde forvekslet løbet med et lidt finere Derby, og det var det bestemt ikke. Det var helt nede på jorden og så alligevel med den herligste snobbede gammel dansk film stemme som speaker. Det var så dejligt at lytte til. Mange havde kæmpe madkurve med. Der blev grillet, spist flødeboller, chips og drukket sodavander og øller i lange baner. Så garvede var vi slet ikke. Vi havde heldigvis nogle badehåndklæder i bilen som i kunne sidde på og så købte vi pølser og slik.

Vi stak Kalle hans første slikkepind (ja sådan er det at være barn nr. 3)og den var noget sur, men så alligevel bragte den kæmpe overraskelse og lykke. Først var der hønseskidning. Jeg anede ikke der var noget, som hed sådan. Hønsene gik simpelthen rundt på en forstørret bankoplade og sked løs på numrene, numre som man så havde købt. Vi vandt ikke.
Så var der travløb og vi havde spillet på to heste i fire løb. Alle hestene hed noget alla Sir Lancelot, Sky, Spiderman Alabama og Pegasus og børnene valgte kun heste udfra deres “seje” navne. Vi vandt på en af hestene og det var hele turen værd. Børnene dansede og hoppede og heppede.

Jeg sender min største anbefaling afsted på travløb i Aakirkeby på Bornholm. Det er virkelig en rigtig god familie udflugt. Næste gang tager vi sgu madkurven med, så blender vi bedre ind blandt de andre gæster. Jeg husker at min morfar tog til trav hver lørdag med blød hat hele min barndom, jeg var med en enkelt gang eller to og jeg husker det også som et kæmpe hit.

Nu vil jeg trisse ind i stuen igen. Her i sommerhuset er der kun net ude på badeværelset, så jeg sidder derude og råhygger mig.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *