OOTD: Indian summer + dato for loppemarked

Det er mandag og jeg burde egentlig lave mit faste mandagsindlæg med Mayland Kalender und alles, men hjulene er stadig ikke helt i gang og jeg tænker derfor, at der ikke er noget sådan særligt at berette om fra min kalender. Det er en god uge, men mest noget med mig og min computer, lidt møder og MASSER af tid med mine børn. I næste uge er der igen mere forskelligt i mine dage, men indtil da nyder jeg stadig roen, også selvom jeg faktisk savner hverdagen en smule. Den hvor der er mere fart på. Jeg savner sgu mennesker i min arbejdshverdag.

Men i dag, starter hverdagen igen med vores normale deleordning. Og efter fjorten dage, uden at have haft børnene hjemme under mit tag, så er jeg fuldstændig salig. Det er det her, der er mit virkelige liv. De dage børnene er hos mig. De andre dage er også gode, men bare ikke lige så gode.

Vejrguderne lover sommer ugen ud og man kan da håbe på, at det bare fortsætter derudaf med høje temperature. Tænk hvis det bliver indian summer, det gad jeg godt og på en måde, så synes jeg faktisk at vi alle sammen fortjener det stort. Jeg har i den forbindelse fundet lidt nyt, man kan drømme om til den sensommerlige garderobe. Der er både noget lunt, noget blødt og noget utrolig pænt. Eller altså, jeg synes jo det hele er pænt.

Jogging bukser / Krave / Skjorte / Sneakers / T-Shirt / Tank top / Scrunchie / Stribede bukser / Strik / Grønne bukser

Loppemarked

Jeg sælger ud af mit og ungernes tøj, dimser, små møbler, smykker og andet godt i august. Så kan det jo være, at jeg efterfølgende lige skal forkæle mig selv med noget nyt og det kunne meget vel blive noget herfra. Som så mange gange før holder jeg loppemarked i vores beboerlokale i gadeplan. Jeg rykker så meget udenfor på fortorvet som muligt og holder døren åben i bedste corona stil. Der vil selvfølgelig også være håndsprit i døren. Kom glad.

Loppemarked på Fensmarkgade 27, 2200 Kbh N. Søndag d. 16 august kl. 9

Nå men inden loppemarked, så en lille gennemgang af de lækre sager oppe over.

Jeg er vild med blød jogging og også med lys lilla. Ikke bare som hyggebuks, men også stylet med høje støvler eller stilletter. Bukserne kan desuden bruges med alle overdele i collagen.

Skjorten fra Ganni. Ej men altså. Jeg så det nye print live den anden dag og jeg elsker det. Jeg tror i det hele taget, at der flytter meget blåt ind i garderoberne denne sæson.

Jeg drømmer altid lidt om nye sneakers. Og de her er så flotte med den gule farve synes jeg.

Krave med leoprint – alt er godt. God udover t-shirts, både med korte og lange ærmer og også udover strik. Den pepper det meste op, på sådan en fin måde.

Tanktop med rib. Jeg synes lige præcis at den udskæring giver pæne skuldre og med varmen derude, kan man snildt stadig flashe dem.

Mini Mouse. Kunne være fin med højtaljede jeans og en oversized blazer over. Eller til de stribede eller grønne bukser. Bare fin!

Hårelastik med batik og flotte farver. Pæn i håret eller omkring håndleddet som et smykke. Det er sådan en nem måde, lige at tilføje lidt farve.

Den blå strik er SÅ smuk synes jeg. Farven og den høje hals. Sådan en der er god at have med til de kølige aftener. Jeg tror jeg ville bo i den i de kolde måneder.

Stribede bukser. De er så fede. Både som hverdagsbukser med sneakers, men igen også med hæle og skjorten fra Ganni måske.

Bukserne i den smukke grønne farve fra Stine Goya så jeg den anden dag og de er endnu smukkere i virkeligheden. De har elastik i taljen og det der med både at føle sig smart og behagelig i sit outfit, det er jeg vild med.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *