Om #9.

Jeg forstår ikke, at jeg hver evig eneste gang rammer mine ører forkert, når jeg skal sætte mine høretelefoner ind. Hver gang kommer højre ind i venstre og omvendt. Hver gang!

Har Selma længe talt om en onkel Andersen og jeg har bare sådan sagt ja og nå og ikke helt vidst hvem hun ævlede om. I dag gik det så op for mig, at det var H.C. Andersen.

Er jeg lidt ved at udvikle tics over den helikopter som konstant flakser rundt over Nørrebro.

Kan min Alfred læse. Tænk en verden som åbner sig for ham nu. Det er stort, når den kode pludselig siger knæk.

Har jeg nok den næstdårligste stedsans, den eneste som topper mig – det er min mand. Vi er utrolig glade for hver vores GPS. Apropos GPS, så bruger jeg Google Maps og jeg synes simpelthen pigen som dirigerer mig, lyder så sød. Jeg er vild med hende og meget taknemmelig også.

Er vi startet på den nye sæson af Game of Thrones og jeg synes det var lidt for meget at de i første afsnit sagde: winter is coming og winter is here virkelig mange gange. Bortset fra det, så er alt godt og Jon Snow er stadig pæn.

Vi har ikke tv i sommerhuset og vi har glemt vores iPad på Nørrebro. Den som ungerne plejer at titte på, når de vågner kl. numse og de voksne gerne vil sove mere. Nu ligger der en stak bøger klar i sofaen. Spændt på hvornår de kommer ind til os og siger godmorgen.
Det er nu så rart ikke at have tv her, men vi overvejer snart at få noget net installeret. Der er grænser for hvor meget ludo, man kan spille på en regnvejrsdag.

Den der ubådssag giver mig så mange kuldegysninger. Hvad pokker er der dog sket nede i den ubåd. Jeg ville seriøst aldrig sætte mine fødder i sådan et væmmeligt undervands rør. Gys! Jeg håber inderligt at sagen bliver løst. Stakkels familie.

Tænk at det snart bliver efterår. Punktum.

Er jeg gift med den dejligste nørd. Ur nørd. Min mand elsker ure, og går så meget op i detaljer som jeg slet ikke forstår. Detaljer som mit øje end ikke engang kan se.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *