Om #8.

1. Hader jeg at der ligenu er en masse i medierne om gangstere/bander her på vores Nørrebro. Skrid eller opfør jer pænt på vores fine bro. Aj, det er simpelthen så ærgerligt, især for alle de gode gode mennesker som hver dag knokler og gør det skide godt i vores samfund.

2. Griner jeg stadig inde i mit hovede over Selma. Hele sommeren har hun hver gang vi har været ved havet spurgt om det var ok hun lige gik ud i vandet og shoppede lidt.

3. Sommeren, hvilken sommer?

4. Bliver jeg stolt, glad og mega skræmt over at i er så mange som gider at læse med her. Tak skal i have. Hver og en.

5. Savner jeg mine veninder, som jeg ikke rigtig har fået set her over ferien. Glæder mig til at se dem igen.

6. Har jeg en dreng som er vild i varmen over matematik i skolen. Det har han stensikkert ikke fra mig. Jeg er så dårlig til tal. Jeg ser simpelthen ikke logikken i det. Det gør han.

7. Når jeg hører sangen vi er røde vi er hvide, kan jeg ikke lade være med at blive rørt. Sådan helt bævrende underlæbe rørt. You go girls.

8. Lige nu er Selmas hofret markrel med mayo. Til morgenmad. Noget af en stinker at starte dagen ud med. Godt det ikke ender i håret som det gør på Kalle.

9. Drak jeg en Sommersby Sparkling Rosé, som nogle søde lejere havde efterladt i vores sommerhus. Uh den var god og smagte virkelig af en til. Tak for den.

10. Har jeg siden i fredags været så træt så træt. Sådan helt gennemsyret træt. Træt i kroppen, træt i øjnene. Og nu gør min hals ondt når jeg synker. Av av. Jeg håber at natten kurerer det, jeg gider ikke og jeg har heller ikke tid til at være syg.

11. Åh ja lige en sidste inden jeg sover. Kalle er begyndt at kalde på Alfred og Selma. Ad aaaaddddd for Alfred og Maaaaa, for Selma. Det lyder så sødt. Ligesom når han siger dit dit istedet for dyt dyt. Måske man skulle have været der, men jeg smelter helt over sådan en lille fin stemme som former ord.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Årh ja, sådan en fin lille barnestemme. Noget, jeg faktisk har tænkt meget over, de gange jeg har været gravid, er, hvordan mine børns stemmer ville komme til at lyde. Lidt skørt måske, men synes, at det har været så hyggeligt at tænke på.

  • Årh ja, sådan en fin lille barnestemme. Noget, jeg faktisk har tænkt meget over, de gange jeg har været gravid, er, hvordan mine børns stemmer ville komme til at lyde. Lidt skørt måske, men synes, at det har været så hyggeligt at tænke på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *