Om #7 – summer edition

1. Er jeg fra nu af typen som medbringer egen hovedpude på ferier. Har haft det ondeste hold i nakken og har i 3 dage været på virkelig stærkt smertestillende medicin. Ferie med tre børn er jo ikke ligefrem afslappende og der er en del slæben rundt. Det kunne min nakke åbenbart ikke klare i kombination med en slatten hovedpude.

2. Elsker jeg maden Sol over Gudhjem. Total kliché her på Bornholm, men jeg er virkelig glad ved sådan en rubber.

2. Bader jeg ikke med mindre vandet er et stykke over 20 grader. Så jeg bader ikke i Danmark.

3. Købte vi for nogle år siden våddragter til børnene. Bedste investering, når man holder ferie i kære Danmark. De vil jo gerne bade hele tiden og førhen, indtil de var helt blå. Nu fryser de ikke nede i vandet og heller ikke når de kommer op. Måske jeg også skulle købe en?

4. Savner jeg min (daglige) iceblend i København.

5. Ligger sommerhuset på Bornholm ud til vandet i en skov. Her er helt stille, pånær træernes og havets brusen. Ungerne sover til over otte HVER morgen. Alle tre sgu! Det gjorde de også sidst vi var her. Jeg elsker huset utroligt højt.

6. Sådan noget ø liv på stranden, giver mig altid lyst til at købe stråhatte og flagrende gevandter. Det passer bare ikke så godt ind hjemme på Nørrebro.

7. Bliver jeg glad og trist på samme tid under sådan en ferie sammen som familie. Glad fordi det er rart at være sammen (og pisse hårdt). Trist fordi jeg opdager hvor meget jeg misser i hverdagen med børnene. Jeg elsker hverdagen, men det er virkelig få timer jeg er sammen med mine børn. På ferier opdager jeg hvor meget de kan, hvor meget de ved og hvor seje de er. Jeg ser det selvfølgelig også hjemme i hverdagen, men ikke så tydeligt og intenst som på en ferie.

8. Tænker jeg lidt over hvad jeg egentlig lavede på en ferie før børn. Tænk hvor uendelig meget ego tid jeg havde. En ting er sikkert, jeg værdsatte det ikke helt nok.

9. Kom vi i tanke om i går, at ungerne ikke havde været i bad i over en uge. De har badet i poolen hver dag, men er ikke blevet vasket sådan rigtigt. De så ud som nye efter den store tur under bruseren.

10. Glæder jeg mig til den is jeg skal spise senere. Isene her er virkelig gode, især i Svaneke. På madsiden er jeg gået helt kold på ideer til aftensmad. Vi vil gerne grille, men synes vi griller det samme igen og igen. I det hele taget er min opfindsomhed på måltider ved at være brugt op. Jeg trænger til et nyt repertoire at trække på, også når vi kommer hjem i hverdagen igen.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *