Om #6.

1. Blev jeg simpelthen så glad for den måde i modtog mit lidt svære indlæg på. Hold nu op, så mange søde varme beskeder jeg fik. Det er så rart, at blive forstået. Tak for det og tak fordi i læser med og tager jer tid til at skrive til mig.

2. Er det mig som klipper børnenes negle i husstanden. Det er tres negle sådan ca. en gang om ugen og det er altså uden mine egne. Det er mange!

3.Har min mand og jeg snart været sammen i 10 år. Hvornår skete det lige?

4. Drikker jeg øl på billedet. Jeg kan faktisk ikke så godt lide øl. Øl og kaffe er simpelthen ikke mig, så voksen bliver jeg åbenbart aldrig. Jeg var dog inviteret til at smage denne PISnerNørrebro Bryghus. Den er gødet med god gammeldags tis, eller pis om man vil, og dette direkte importeret fra Roskilde Festival. Det er da et skønt koncept og det er jo smart ikke at lade alt det (gode) tis gå til spilde. Hvis man som jeg ikke er helt tosset med kraftlig øl smag, så var den her meget mild, og sådan lidt frisk i det – den smagte godt.

5. Er det for øvrigt også mig som pakker til børnene, når vi skal på ferie. Når man som os skal holde ferie i Danmark, så slipper man nok ikke for gummistøvler, regntøj, strik og jakker. Og sommertøj – bare hvis nu sommeren alligevel kommer. Jeg kan faktisk slet ikke overskue at gå i gang. Måske jeg ville have nemmere ved det, hvis pakningen blot bestod af solbriller og klipklappere.

6. Er Kalle Emil begyndt at gå. Sådan helt forsigtigt. Han kan stadig ikke selv komme op at stå, heller ikke selvom han holder fast i en stol. Men hvis vi hjælper ham op, går han afsted på de tykkeste ben med et bredt smil om munden. Stoltheden ligefrem lyser med det største lys ud af ham. Det er så kært. Åh altså og så er han begyndt at gentage ord vi siger. Han siger derfor moar, og jeg lyser derfor om kap med min mindste mand i stolthedens tegn.

7. Kokosis sammen med chokoladeis fra Paradis, jeg siger det bare. Hvis man er vild med Bounty så bliver is versionen et hit. Det er alt for længe siden vi har hentet is derfra. Deres lakridsis er også overdrevet lækker.

8. Sover mine børn aldrig særlig længe i weekenden, men når mandag morgen er blevet til ret sen morgen, så sover de alle tre sødt til vi må vække dem. Det er så typisk. Jeg satser på vi kan holde en del mandage i ferien.

9. Prøver jeg at lade være med at blive så skuffet, når noget ikke bliver som jeg havde håbet eller satset på. Søren siger det er et kvindeproblem. Altså at vi forestiller os noget, og når det så ikke bliver præcis som i vores drømme så bliver vi skuffede. Ikke sure, men skuffede. Jeg gør i hvert fald. Jeg kan blive ærgerlig helt ind i mine knogler. Jeg er blevet bedre til ikke at have særlig store forventninger, men det er på en måde også kedeligt. Jeg vil have lov at drømme stort, så må jeg bare lige bruge tid på at ømme mig lidt efterfølgende, hvis udfaldet bliver mindre.

10. Skal vi kun sove to gange mere, så holder vi ferie i tre uger. Vi glæder os alle!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *