Om #5

1. Jeg er altså nu blevet 38 år. Det er helt fint og jeg glad for mit nye tal. Min mor og jeg fulgtes altid ad, så hun ville lige være blevet 68. Det kan jeg slet ikke forstå.

2. Får jeg utrolig mange plukkede sommerblomster fra mine børn i disse dage, flest uden særlig meget stilk. Og de SKAL alle hjem i vand og vase, så vi har små bitte vaser stående alle steder.

3. Sked Kalle i badet i går og jeg må erkende, at det bare ikke er mig med sådan noget findelt bæ i vandet. Hvis så bare for pokker det havde været en flyder. Det her var bare over det hele. Søren plejer at være den som tager sig af bæ og bræk her på matriklen, men han er ude at rejse, så jeg blev nødt til det. Overvejede faktisk kort at lade det være i vandet til han kom hjem.

4. Har vi grinet ret meget af hvordan en sætning kan ændre sig herhjemme. Selma var på café med Søren den anden dag og han spurgte hende om hun var faldet i staver, fordi hun sad og stirrede. Hun spurgte ham, hvad det betød og han forklarede hende det. Kort efter sidder Søren lige og tænker over noget og Selma, siger højt. – “far, du er gået i stav”. Søren fortalte mig det, da de kom hjem og Alfred havde som altid lange ører. Nogle dage efter siger Alfred til mig, da jeg står og kigger stille ud af vinduet – ” mor, er du gået i stok??”. Så nu går vi ret meget i stok her hos os, mest bare fordi det er sjovt at sige.

5. Tænk hvor glad man kan være for en opvaskemaskine, vaskemaskine og en tørretumbler. Christ, hvor er jeg glad for disse maskiner. Jeg hader dog at tømme dem!

6. Tænker jeg stadig en del over terror når jeg begiver mig omkring i Kbh. Det har jeg også skrevet mere om her. Det er skide ærgerligt, og jeg er så træt af det skal være sådan. Jeg gør det ikke med vilje, det er bare mit hovede, som ikke kan styre det.

7. Har vaskemaskinen bippet mens jeg sidder her og skriver og jeg kan næsten ikke overskue, at tage mig af det.

8. Bliver jeg lige overrasket hver gang over, at der nu er udsalg over hele byen og nettet igen Jeg synes lige der har været. Det er svært fristende, at shoppe – desværre har jeg en tendens til altid at falde for de nye varer og ikke udsalget som jeg kom for. Så jeg tror bare jeg holder mig på afstand.

9. Elsker jeg at lytte til denne podcast, når jeg cykler på arbejde. Den hedder Voksen ABC og den definerer vores voksenliv et bogstav af gangen. Det er så hyggeligt og jeg kan virkelig relatere til meget af det de to kvinder får talt om.

10. Prøver jeg at nå alt. At være en god kone, søster, datter, mor, ven og kollega. Egentlig bare at være et godt menneske. Jeg kommer nok til at stille lidt for høje krav til mig selv, for jeg bliver alt for forpustet og når ikke at gøre alt ligeså godt som jeg gerne ville. Det er svært.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *