Om #4.

1. Er jeg overdrevet vild med mugost og gerne med masser af blåskimmel. Og så laver Løgismose, sådan noget lækkert figenhejs, som smager godt på toppen.

2. Synes jeg det er så irriterende, når cyklister tjekker deres telefon når de holder for rødt. Fordi de ser slet ikke, når der bliver grønt og så blokerer de for os som holder bagved. Jeg bliver helt arrig på dem og kan godt finde på at sende dem et lidt spidst blik – de ser det bare ikke, fordi deres næse og øjne er nede i telefonen.

3. Er jeg alene hjemme i aften, inklusiv tre sovende børn, og jeg GLÆDER mig til at se det nye afsnit af SKAM.

4. Er der Distortion på Nørrebro i dag og jeg er rimelig lykkelig for at vi bor i sådan en lille familie oase, et stykke væk fra høj musik og skrald. Da Alfred var baby boede vi lige overfor spillestedet Rust, og derfor også deres kæmpe bas på gaden under Distortion. Det gav ligesom det sidste skub til at flytte fra en dejlig lejlighed og lidt væk fra al virakken.

5. Kan Kalle Emil sige nej og ja, men bruger det ret ofte omvendt. Så hvis man spørger ham om han er tørstig og han siger ja, skal man da virkelig ikke være så fræk at tilbyde ham en tår at drikke. For så får koppen et dask med hans lille fede hånd.

6. Elsker jeg alle former for kold sovs. Cremefraiche, dips, tapenader,aioli, guacamole, hummus, pesto, tzatziki (svært at stave til). You name it. Sådan en skefuld eller to kan for mig pifte de fleste måltider op.

7. Gad jeg rigtig godt have dem her. Mest fordi jeg synes stangen er sej. Og jeg har fødselsdag på tirsdag.

8. Tænker jeg egentlig lidt at spise dips med chips i aften. Det må man godt, når man er alene hjemme med tre børnebasser. Men selvfølgelig først når de sover. De er mine!

9. Glæder jeg mig allerede til at fejre et års bryllupsdag i september.

10. Skal jeg til at behandle min krop lidt pænere og har derfor aftalt med en veninde, at vi skal starte til yoga. Det bliver ikke kønt, shit jeg er så usmidig – men det bliver godt. Jeg er klar.

Med ønsket om en dejlig onsdag med eller uden distortion. Hej fra det stille Nørrebro.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *