Om #36

Det er længe siden, at jeg har udgivet sådan et indlæg her med ti punkter om et eller andet. Mest om mig, ha – #bloggertype.  Jeg synes jeg er inde i en periode, hvor jeg har mange tanker om indlæg jeg gerne vil skrive, men ofte bliver det blot en kladde og så går jeg i stå. Så nu ryster jeg posen lidt med et indlæg i punktform. Det må simpelthen være muligt at færdiggøre ti ting relateret til mig selv. Here goes.

1. Jeg kan simpelthen ikke falde i søvn, hvis skabslågerne i soveværelset er åbne. Heller ikke hvis dørene står mere åbne end de plejer. Det stresser mine øjne og jeg finder ikke søvnen, før der er styr på det. Det er slet ikke fordi jeg er draget mod feng shui, men halvåbne låger og døre er bare irriterende, sådan ret generelt faktisk.

2. Jeg mødte min mand for 12 år siden. Vi mødte hinanden på internettet og det var virkelig pinligt på det tidspunkt. Det har jeg også fortalt om tidligere, kan bare ikke finde det indlæg. Mener dog ikke, at jeg har fortalt at min brugernavn på datingsiden var “Mussel” – simpelthen fordi jeg var vild med Mega musselmalet fra Royal Copenhagen. Jeg synes egentlig stadig at det meste med mussel print er ret fint, meeeen det var også som om jeg blev mættet af det på et tidspunkt og jeg kan helt krumme tæer over, at jeg valgte det navn.

3. Giver ordet “fødselsberetning” mig myrekryb. Ikke på grund af fødslerne, men fordi så mange deler deres fødsel og alle bruger ordet fødselsberetning om deres skriv. Der må ligge hunredvis af kvinders beretninger om deres fødsel derude (nok mest i blogland) og måske er det bare mig, men er det virkelig interessant for andre at læse om alle andres fødsler? Måske er det bare mig.

4. Er jeg ret åben som person og falder som oftes let i snak med de fleste mennesker. Uden jeg kan sætte en finger på årsagen, så er der alligevel nogle mennesker som gør mig utryg. Mennesker hvor der opstår en lidt akavet tavshed og hvor jeg ikke helt ved hvor jeg skal gøre af mig selv. Sådan har det altid været.

5. Her efter sommerferien er vi faldet i take out fælden. Vi bor et sted, hvor der i gåafstand findes uendelig meget lækker mad og det er bare alt for nemt. Men det er også alt dyrt i længden og nu har vi aftalt at vi den næste måned ikke må købe et eneste take out måltid. Jeg bliver derfor nødt til at tænke i noget madplan, ellers klarer vi det aldrig.

6. Blev min lillebror gift i forrige uge med sin brasilianske kæreste. Det gjorde mig så stolt, så rørstrømsk og så glad. Det er virkelig besværligt at få lov at blive sammen, når man gerne vil bo i Danmark og den ene part kommer fra et land langt borte. Brylluppet var et stort fedt bevis på, at kærlighed overvinder alt. Nu starter mange måneder med sagsbehandling hos Udlændingestyrelsen.

7. Har jeg nu et barn i 1. klasse og en i 3. klasse. Det føles altså ret vildt og meget voksent. Jeg tænker dog stadig i flere situationer på sætningen “kommer der mon snart en voksen?” I princippet er jeg jo nok den der er den.

8. Jeg har det sådan lidt blandet med at efteråret snart er på vej. På den ene side, så elsker jeg sommer og ønsker det skal vare uendeligt. På den anden side, så er jeg vild med årstider og glæder mig til tykke sweatre i lag og varm chai te. Uh og søndagsgryde med kartoffelmos. Jeg håber dog stadig på noget sensommer.

9. Nu har jeg snart været fyrre år i tre måneder og jeg sværger, at det overhovedet ikke føles anderledes. Der bliver talt meget om en ny version, når man fylder fyrre. En version 4.0 – men jeg mærker ikke at noget er anderledes. Måske havde det været det, hvis ikke vi havde fået vores barn nummer tre, for så havde vi måske nok følt os mere frie end vi gjorde i trediverne, da vi havde meget små børn. Vi er stadig samme sted og så alligevel overhovedet ikke, jf. punkt 7. Måske min nye version kommer, når jeg rammer femogfyrre og alle børn er større? Jeg tror faktisk at min version går ud på, at jeg finder lidt mere frem af mig selv igen. Det er svært, men jeg øver mig.

10. Jeg har brugt en stor del af weekenden på at rydde op på Kalles værelse. Han stoppede med at bruge ble i februar og havde stadig sit puslebord hængende på væggen. Det skal ned og legetøj skal videre sammen med noget af tøjet. Jeg tuder lidt over, hvor hurtigt det hele er gået med ham. Alt for hurtigt, også selvom det er fantastisk at han er blevet så stor og dygtig. Og hvis jeg virkelig skal opgraderes til noget, så er det jo nok den vej det skal gå med alle børnene. Giver det mening?

Jeg holder loppemarked på Nørrebro sammen med  Mille Fryd (hende med de fine strikkedesigns) lige straks. Melder dato ud i den kommende uge. Vi sælger alt fra børnetøj, legetøj, masser af vores eget tøj, sko, lidt interiør og måske Mille også sælger noget garn.

Fra en eftermiddag, hvor der var en snert af det særlige sensommerlys.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *