Om #35

Jeg har det virkelig stramt med de profiler på Instagram som placerer eller iscenesætter sovende børn i alle mulige forskellige stillinger. Prøv at tjekke det her hashtag ud #scenefromtheceiling, jeg kan ikke lade være med at synes det er så synd for de små sovende børn. Det kan da ikke være rart.

Blev jeg stoppet to gange i Legoland af forskellige kvinder der troede jeg var Anne Glad. Det sker faktisk ret ofte. Måske fordi jeg ser glad ud? Jeg er glad, bare uden Anne.

Det er sæson for stenbidderrogn og det er en af mine allerstørste livretter. Stenbidderrogn med cremefraiche, rødløg og purløg ovenpå en blinis eller på en ganske almindelig ristet rubber. Det smager jo SÅ godt.

Min mave knurrede den anden dag og fornemmelsen gav mig fuldstændig samme følelse indeni, som små spæde babyspark. Jeg tror aldrig jeg vil glemme den følelse og det huskede min sulte mave mig lige på. Tak for det.

Kan jeg aldrig ALDRIG vente på at min neglelak tørre. Det kommer altid på i sidste øjeblik og jeg tror altid jeg lige kan liste min jakke på, eller tømme opperen. Det kan jeg ikke…i hvert fald ikke uden at min nye neglelak får hakker.

Jeg har lidt samme slags “problem” med min mac og min telefon. De når aldrig at blive helt opladte. Så de kører konsekvent på den sidste juice.

Var jeg til et møde i går, hvor jeg fik serveret den vildeste chokolade croissant (se billede). Den var bagt som en snurre og så havde den flydende chokolade indeni sig. Jeg siger jer, at det var noget af en oplevelse. En rigtig laber én, ikke en køn en dog – vi havde chokolade overalt, men den smagte helt fantastisk. Den var fra mit eget hood, Andersen&Maillard- en rigtig hyggelig café på Nørrebrogade.

On that note, så har jeg genfundet min store kærlighed for blendede drikke. Og er tilbage på Espresso House og deres frapino med espresso smag – dog uden flødeskum, det bliver alligevel for sødt. Lidt noget andet end min selleri “kur”. Men der skal jo være en form for balance i sagerne.

Har jeg fortalt lidt om vores bryllup ovre hos Cathrine på hendes blog. Tænk at det allerede er to et halvt år siden vi blev gift. Det var i sommer jeg svarede på de fine spørgsmål og jeg blev helt glad da jeg så det var kommet på bloggen. Der er mange som har gæstet bloggen med deres fantastiske bryllupsfortællinger og jeg må ærligt tilstå, at jeg fik lidt mindreværd – for vores bryllup, var på ingen måde særlig fancy ligesom mange af de andres. Men det var vores og det var en helt fantastisk dag og aften. Så jeg har pakket mindreværdet væk igen.

Har jeg arbejdet hjemme i dag. Jeg har givet vores vitrineskab første lag maling. Mand, jeg tror det bliver flot i nye mørke klæder. Glæder mig til at vise jer det færdige resultat. Derudover har jeg lavet syltede rødløg til menuen i aften, de smager sygt godt og til nærmest alt jo. Menuen står dog blot på hotdogs, efterfulgt af fredagsslik, børnefilm og x-factor.

Glædelig fredag.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg kender ikke din blog, men tjekkede lige, fordi jeg læste om dit bryllup hos Cathrine. Og så vil jeg bare sige, at jeg synes, at dit bryllup har været det absolut skønneste at læse om, fordi det lyder så meget nede på jorden. Synes personligt de andre bryllupsbeskrivelser har været alt for perfekte og opsatte, og jeres er det eneste, jeg synes, det kunne have været sjovt at være gæst til ? Så pak endelig dine mindreværdskomplekser langt væk ?

    • Kære Tanja,
      Åh hvor blev jeg glad for din besked. Det var virkelig et sjovt bryllup med masser af liv og kærlighed.
      Kh fra Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *