Om #33

1. Når jeg drikker chai latte, som jeg elsker, skal jeg altid have det hele med. Derfor opdager jeg ofte efter flere timer at jeg har indtørret chai mælkeskum i panden. Hvis ikke selv jeg opdager det, så har min søde veninde gjort mig opmærksom på det flere gange. Det er jo fordi det sidder på koppens kant og når jeg sådan bæller, så rammer kanten mig i panden.

2. Tror Kalle konsekvent, at jeg har en baby inde i mine bryster. Han peget altid på dem og siger “mor har baby”. Øhh nej skat, ingen baby – heller ikke i maven.

3. Når jeg skriver en sms, og skal skrive sød skriver jeg ALTID sæd istedet for. Det er noget rod.

4. Jeg har bestilt en tid til forundersøgelse i forhold til mit indlæg om blandt andet mine øjenlåg (eller mangel på samme). Tak for jeres beskeder om jeres låg, dejligt ikke at være alene og fedt at så mange faktisk allerede er blevet opereret. Jeg tænker at tage jer med på min øjenlågs rejse. Hvis I har lyst?

5. Har jeg stadig ikke købt en eneste julegave. Har på fornemmelsen, det bliver noget netshopping. Selvom jeg faktisk næsten altid køber i fysiske butikker. Altså sådan i det hele taget. Jeg ser nemlig med mine fingre.

6. Har jeg sat mig på min stamcafé, efter en hel uge syg hjemme sammen med min ældste som også er syg. Min mand er hjemme med ham i dag. Det føles totalt luksus, at være alene, samtidig med at mærke byens plus – som jeg elsker. Hele det her selvstændige liv, giver til gengæld kæmpe meget mening efter sådan en uge. Muligheden for at kunne arbejde hjemme fra sengen eller sofaen. Eller blot at kunne udskyde et par ting, for at være der for min Alfred. Uden pres og stress. Simpelthen noget af det bedste.

7. Tager jeg i morgen når jeg har spist morgenmad toget ned til min far i Vordingborg. Jeg skal til julehygge hos en gammel veninde og så sover jeg dernede til søndag. Det har jeg aldrig gjort før. Og måske er det min første nat væk fra familien efter vi er blevet fem. Gud, kan det virkelig passe. Det er altså snart tre år siden vi fik Kalle. Nej hov, jeg har været væk en enkelt nat på noget kursus for over et år tid siden. Men det her det er ren fornøjelse. Jeg glæder mig. Og selvom jeg snildt kunne tage bilen, så tror jeg at jeg napper toget og vil glæde mig over at kunne sidde i ro og fred og titte ud af vinduet. Alene.

8. Får mine børn altid sådan en skrabejulekalender af deres morfar. Alfred er sikker, altså sådan 100% sikker på at han vinder en million, fordi han har syv af de ti juletræer allerede. Ha, jeg har haft sådan en kalender siden jeg var barn og har højest vundet en halvtreller. Og har nærmest hvert år haft ni af de forbandende juletræer Er der nogensinde nogen som har vundet mere end det? Det er så sødt, som han bare ved han vinder. Hvis han gør, så giver han sgu en rejse til Thailand. Jeg håber sørme han har ret.

9. Var jeg ovre på Selmas fritidshjem og se Lucia optog i går. Selma har glædet sig længe og jeg måtte altså lige klemme et par små tårer da hun gik der så smuk med hendes lille søde sangstemme. Hun elsker alt sådan noget og næste uge skal hun spille teater. Hun skal være Grevinde Danner og hun mener stadig hun hedder Grævlinge Danner. Alfred fik et spil Sorteper af nissen i går og på kortene er der afbilledet et grævlinge par. Dame grævlingen har en fin kjole på og Selma udbryder (selvfølgelig) – ” se mor, det er den jeg skal spille i næste uge”. Åh altså, jeg giver op.

10. Talte jeg med en barndomsveninde den anden dag. Vi talte om frisørspejle, som hun også har et dårligt forhold til. Vi talte også om vores tidlige ungdom i provinsen. Vi var sådan en ret stor gruppe af venner og det var virkelig nogle gode folk, men der var godt nok også mange stoffer involveret. Når jeg tænker på det nu er det nærmest sådan helt surrealistisk. Dengang var det bare sådan det var, stofferne var der bare – selvom alle var helt almindelige velfungerende unge. Jeg var selv alt for stor en kylling til at prøve sådan noget – ja eller fornuftig, ville mine forældre nok formulere det. Jeg kan ikke en gang finde ud af at inhalere en cigaret.

11. Efterlyste jeg færdig dej på Instagram, da jeg er elendig til at bage. Alt var udsolgt her i København og jeg måtte selv bage. Det blev den vildeste smulderdej, men det lykkes alligevel ungerne og jeg at få stukket nogle kager ud. #morerstolt

God weekend til jer. Nu vil jeg bevæge mig hjem til sygehulen derhjemme igen.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Deje, der skal samles, er bare noget bøvl. En “rigtig” peberkagedej, der skal køres på maskine, er tusinde gange lettere (og mindre uhåndterbar og krummende). Annemette Voss har en super en i sin nyeste kogebog.

    • Hej Marina, Jamen det var sgu en rigtig peberkagedej – men jeg kan bare ikke bage. De blev dog overraskende gode alligevel. Tak for tip til god opskrift. Den prøver jeg næste gang. Kh T

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *