Om #31

1. Den første tår, når man har åbnet en dåsecola. Den er altså bare helt særlig god. Resten siger mig ikke så meget. Eller er det bare mig?

2. Har jeg abefødder. Eller det kalder min mand dem for. Jeg samler ofte ting op fra gulvet med dem, sådan så jeg slipper for at bukke mig ned. De sidste år, er det blevet til uendelig mange legomænd jeg lige har hapset med mine fødder.

3. Jeg forstår altså ikke øjenbryn med mærkelige former. Altså de øjenbryn som plukkes eller tatoveres, så de ser meget kunstige ud. Hvis man som jeg ser Forsidefruer, så ved man at de alle sammen har fuldstændig ens øjenbryn (og overlæbe næb). Og så er der dem som har kilometervis af mellemrum mellem deres tatoverede bryn. Jeg synes bare ikke det ser pænt ud. Noget andet jeg heller ikke forstår, det er dem som har det med at stikke tungen ud på alle deres billeder på Instagram. Ikke børn, men vokse mennesker som rækker tunge.

4. Har jeg set Sounds of Music en millard gange. Og Anne fra Grønnebakken. Og Sex and the City.

5. Kunne jeg den anden dag høre mig selv sige “nice”. Jeg kom simpelthen til det og jeg kan ellers ikke fordrage det ord. Jeg synes alle for tiden siger “mega nice” om ALT. Og jeg må simpelthen være blevet smittet. Det var om en kage, at jeg fik sagt at den smagte nice og jeg kastede op inde i min mund over mig selv. Jeg er altså for gammel til at sige mega nice om noget som helst.

6. Så jeg at der på TV2 kommer Lykkehjulet fordi det er 30 år siden det startede første gang. Tænk at det er 30 år siden – seriøst jeg husker altså ret tydeligt da det hittede. Det må sige noget om hvor få programmer der fandtes dengang, for jeg var kun 9 år gammel.. Tv2 var vidst ret nyt og jeg husker hvor stort det var, at der var reklamer. En helt attraktion. Og Elevatoren.

7. Ved jeg ikke helt hvem der er mest oppe at køre over kastanjer. Mig selv eller mine børn. Jeg bliver så nostalgisk når de ligger der og bare venter på at blive samlet op. Mine to store har fanget det, men Kalle kiggede på mig som om jeg viste ham en lort. Han gik bare iskoldt videre. Så kunne jeg selv står der med numsen i vejret og samle løs.

8. Har min mand og jeg lyst til at tage ud at rejse i efterårsferien. Åhhh, det gad jeg godt. Vi havde begge tænkt uafhængigt af hinanden, at vi havde lyst til at sige fuck det, og så lige nappe en uge i solen. Med ungerne selvfølgelig. Tror dog ikke vi gør det… For nogen er jo blevet selvstændig.

9. Lyder jeg som en sur gammel dame?

10. Selvom jeg er en ret analog type, så får jeg slet ikke printet mine billeder. Har nærmest ingen billeder af Kalle på papir og vores bryllupsbilleder findes også kun digitalt. Det gad jeg virkelig godt at lave om på. At få flere billeder ud på papir, istedet for at have dem alle sammen i en rodebutik på telefon og computer. Det må simpelthen på min to do liste. Sammen med alt det andet, som allerede står der.

Billedet har intet at gøre med teksten, men jeg gik forbi det fine bord her i eftermiddag og elsker bare København for, at alle caféer stadig har borde udenfor.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *