Om #30

1. Elsker jeg simpelthen at mine børn, især min datter, er vild med at lege frisør med mit hår. Noget af det bedste jeg ved er nemlig hår-nusning, og selvom hun er en smule hårdhændet, når hun øver sig i at flette mit store hår, så er hendes små fingre alligevel rare.

2. Hvis jeg siger råddenskab og bh, er det så noget I kender? Ahrmen sådan noget babsesved, det kan virkelig hørme fælt. Dengang for mange år siden, da jeg rejste rundt i verden i flere måneder med en rygsæk, erindrer jeg kun at have taget en enkelt bh med. Og på et tidspunkt opdagede min veninde og jeg at vi nok hellere måtte vaske vores, for hele rummet stank af råddenskab. Der gik lang tid, før vi lokaliserede lugten, men vi opdagede til sidst at den kom fra os selv og det lille beklædningsstykke. Gisp altså.

3. Da vi var på Mallorca, kørte vi forbi sådan et reklameskilt for en stor vand forlystelsespark. Deres nye attraktion var fremhævet med stort, med festlige balloner og konfetti – og tænk så hed den “Tsunami”. Det er sgu da bizart.

4. Der var et barn, som spurgte mig den anden dag, hvorfor jeg altid havde knold. Mit korte svar ” fordi jeg har for mange børn”.

5. Savner jeg mine veninder som er på ferie, det føles underligt tomt med dem ude af landet. Også selvom jeg slet ikke får set dem nok, når de er i landet heller.

6. Da jeg var omkring 13-14 år blev jeg stoppet af en model spejder, eller hvad sådan en hedder. Jeg husker tydeligt at jeg havde cykelshorts på, hvide faldned-strømper og sorte falske palladium sko. Jeg kan huske jeg blev beæret, men mine forældre var ikke med på, at jeg ringede tilbage til hende. Det var jo inden internet og mobilos, så damen fra Unique Models gik rundt og spejdede på gader og stræder. Skægt hvordan livet havde været hvis jeg havde sagt ja. Jeg tror dog ikke, at det havde bragt mig så langt. For jeg er ikke særlig høj og mine ben er pilskæve.

7. Alfred spurgte mens vi sad i bilen, om vi måtte springer over her. Det betød, om vi måtte overhale. Tror han forvekslede det med at stå i kø.

8. HBO dokumentaren “The Jinx”, mand den er god. Og tankevækkende. Jeg fatter simpelthen ikke det amerikanske retssystem. Det her med kautioner og juryer, det er da i grunden lidt spøjst. Jeg er jo også gået lytte amok i disse dage. Jeg er lige blevet færdig med “Papmache-reglen” og er lige startet på “Jeg løber”. Jeg har hørt et kvarter og er helt færdig – den er hård lytning skal jeg love for, men bogen er også skrevet med håb mellem linjerne, tro og kærlighed.

9. Skal mine to store børn på ferie nede i Vordingborg hos min far. For første gang. De bliver hentet på søndag, jeg glæder mig og tisser i bukserne på samme tid. Ikke fordi jeg ikke kan slippe dem, for det kan jeg snildt – men er bare ikke vant til ikke at have dem hjemme. Men de glæder sig og det gør min far også – og det gør mig så glad i maven. Tænker at finde en barnepige til Kalle ( hallooo søde overbo) og stikke af en aften med min mand.

10. Jeg startede for længe siden på et indlæg om dårlig søvn og nu har den her hedebølge pustet liv i indlægget igen. Fuck hvor jeg sover skidt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *