Om #29

1. Kunne jeg ikke drømme om at drikke light eller zero. Hvis jeg skal drikke sodavand, så gør jeg det altså ordentlig med helt ægte fælt hvidt sukker i.

2. Har jeg flere gange taget mig selv i at sige nuhrrr og åhhhh over nogle fremmede menneskers babyer, hvis jeg passerer dem på gaden. I ved sådan med hovedet helt på skrå. Er det aldersbetinget at begynde på sådan noget? Jeg ønsker ikke selv flere babyer.

3. Syltede rødløg. Behøver jeg at sige mere.

4. Sidder jeg lige nu i dette øjeblik på terrassen i vores lille bungalow på Mallorca. Det er mørkt, sådan kulsort sydpå mørkt. Det er varmt, men på sådan en rar måde her i mørket. Min mand sidder ved siden af og drikker et eller andet spansk og vi har chips. Alt er godt.

5. Mine øjenæbler har det meste af dagen ellers siddet yderst på deres stilke. De store af mine børn svømmer begge uden svømmevinger nu og det gør altså, at der ikke er mange rolige øjeblikke ved vandet. På en måde var det nemmere, da de havde vinger på – så kunne man lige snige sig til at læne sig tilbage i solsengen, velvidende at deres hoveder var oven vande. Nu er en på Kalle og den anden sidder og drejer hovedet efter de to andre som hele tiden svømmer i hver deres retning. Hvilket gør, at jeg har et lille hold i nakken nu. Av.

6. Poolbaren havde heldigvis iskaffe på deres menukort. Jeg gik op til den søde bartender og han ville lave sådan en med vaniljeis. Ikke lige den type jeg havde i tankerne. Jeg forklarede ham, at det bare skulle være kaffe, mælk og isterninger. Det der så skete var ikke så godt, det var at manden først kom med en kop brændvarm automat kaffe, lavet med pulvermælk og derefter stillede han et glas med isklumper ved siden af. Åh nej, det smagte helt frygteligt.

7. Noget af det bedste jeg ved, når jeg er i udlandet er at gå i lokale supermarkeder. Altså bare sådan helt almindelige supermarkeder. Jeg elsker at gå rundt imellem rækkerne og lure på deres mad, skønhedsprodukter og slik. Så hyggeligt.

8. Tjekker jeg altid mine tre børn inden jeg går i seng. Giver dem dyne på og kigger på deres lyserøde øjenlåg med helt sorte lange misundelsværdige øjenvipper. Min mand synes det er lidt tosset at det behøver at være hver aften, men jeg kan ikke sove ordentligt, hvis ikke lige jeg har tjekket dem i deres små senge. Måske jeg har sagt det før her på bloggen, så beklager jeg.

9. Har jeg to huller i det ene øre og et i det andet. Jeg overvejer at få lavet et tredje hul i det øre med to. Jeg synes det er så pænt med en masse små fine ørestikker sammen. Men måske det er fjollet.

10. Har jeg altid sovet virkelig dårligt ved den mindste bekymring. Så ligger jeg der og vender og drejer det hele tusind gange frem og tilbage inde i hovedet, mens min krop ikke kan finde ro og derfor ligeledes også vender og drejer sig. Jeg har de sidste måneder sovet så dårligt, uden rigtig at være bekymret over noget. Jeg kan ikke helt sætte fingeren på noget, men jeg kan mærke jeg snart godt kunne bruge en hel nats søvn uden opvågninger. Øv, det er så frustrerende når søvnen ikke vil komme.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *