OM #27

Det er ved at være nogle uger siden sidste indlæg af den her “om” føljeton. Her kommer en ny dugfrisk en fra mine taster. Jeg håber I nyder weekenden og vejret. Jeg er alene med ungerne i dag. Kalle sover lur og når han vogner cykler vi alle ud i det blå. Det bliver hyggeligt.

1. Til december er det to år siden vi rejste rundt i Thailand. Når vi fik vasket vores tøj, så satte de søde thaidamer og mænd sådan en snor i tøjet. Jeg tænker det var for at kende tøjet fra hinanden, når det kom ud af vaskemaskinen. Jeg tænker tit på at tage snorene af, men de sidder altså stadig i mange af mine trusser. Og det er endda sådan en tyk grøn ulden garn sag. Nu må de altså af. Jeg gør det. Imorgen. Ps. Jeg har selvfølgelig taget det af ungernes. Det gjorde jeg med det samme. Typisk.

2. Noget af det værste jeg kan tænke på, det er at gå i svømmehallen. Har jeg sagt det før? Søren skal afsted med Kalle i morgen, for første gang i hans to år lange liv. Det var derfor jeg kom til at tænke på det.

3. Begyndte jeg at løbe den anden dag. Jeg har stadig ondt i min krop. Klart mand, når jeg kunne se i min løbeapp at sidste gang jeg løb var i 2014. Det er jo nærmest pinligt. Jeg er topmotiveret, så nu skal jeg bare holde det – tænker sådan hver anden eller tredjedag til en start. Så det betyder at jeg SKAL løbe i dag. (Og det har jeg gjort nu. Yay)

4. Peaky Blinders på Netflix. Såååå god. Inklusiv pæn mand med lækker stemme.

5. Selma sagde som det sidste inden hun skulle sove, at der er en dreng hun skal gå i klasse med, som er utrolig pæn i ansigtet. Og at hans øjenbryn er virkelig lange og meget smukke. Åh gud jeg håber sådan det er hans vipper, ellers er det jo det rene Ole Ernst.

6. Tror jeg vores hamster Bøvs er mest vild med mig. Den nærmest springer op i min hånd, når jeg åbner buret. Jeg er også overrasket glad ved den lille gnaver.

7. Skriver folk hele tiden til mig på Instagram at jeg ligner Anne Glad fra Kender du typen. Jeg kan slet ikke selv se det. Gør jeg virkelig det? Hun ser heldigvis sød ud. Og hun er også glad for farver .

8. Var der bedsteforældredag i vuggestuen i går. Jeg synes min far er så sej, at han møder op. De fleste andre bedsteforældre kom i par. Han havde sådan hygget sig og han og Kalle er et fint lille par. Kalle kalder morfar for baba, så sødt.

9. Vasker jeg mit hår en gang om ugen og det er nok også den eneste gang i løbet af ugen jeg friserer (reder?) det sådan rigtig. Jeg er kæmpe fan af tørshampoo. Jeg hader at rede i det, det tager en halv dag at rede ud hver gang, lige meget om jeg gør det dagligt eller ugentlig. Så det bliver ugentlig.

10. Glemte jeg at putte det her smukke armbånd på min ønskeliste. Elsker farverne.

11. Den der flotte lyserøde sodavand smager seriøst godt. pink grape, ajjjj den smager så dejlig friskt.

12. Lejede vi Snøvsen i går som fredagsfilm. (Altså børnenes fredagsfilm) Kæft den god. Jeg er vild med animationen i den, sådan helt barnlig og meget simpel. Den er virkelig sjov!

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *