Om #26

Jeg har det virkelig svært med groft salt. Jeg bruger altid flagesalt. Min mand havde den anden dag købt groft og vi havde en lang salt diskussion. Det har ikke så meget med smagen at gøre, jeg kan bare ikke lide de der små klumper som knaser i munden. Det skal være flage. Efter et par dage, gav han mig ret.

Den anden dag sad jeg med Kalle og kiggede på billeder i en pegebog. Da der på en af siderne var en knallert, sagde han glad – sushi. Ha, så har vi nok haft lidt for ofte besøg af vores knallertkørende sushi bud.

Forstår jeg simpelthen ikke at alle youngsters går med sokletter i sibirisk kulde???

Jeg har været alene hjemme med børnene i de her dage og i går gik Alfred selv i skole. Han har plaget os i lang tid, men jeg har holdt på, at han lige skulle vente til efter sommerferien. I går da jeg stod alene med tre børn, hvoraf en af dem havde høj feber, så kunne jeg altså godt se fidusen i ikke at trække dem alle udenfor før otte. Vi bor 300 meter fra skolen og der kører få biler. Og jeg sværger, da jeg oppe fra vinduet så ham gå afsted, kunne jeg se at han med raketfart voksede en halv meter. Han var så stolt og glad. Jeg var også stolt.

Går jeg som i måske nok ved altid med neglelak. Mine ynglings er fra Essie og i farverne – Peach daiquiri, Watermelon, Really red, Too too hot og On the list.

Har jeg en to do liste, der ser således ud: Revisor, selvangivelse, rigshospitalet – brystkirurgisk afd, feriepenge, læge vedrørende hormoner.

Synes jeg ovenstående liste er virkelig trist og tør, den har faktisk set sådan ud et par dage eller ti, min plan er at der som minimum SKAL streges to i dag.

Er vi igen vågnet op til sne. Jeg.kan.ikke.mere!!! Åhhh, det havde været så yndigt i december, men ikke nu sgu da.

Jeg er i en alder af 38 begyndt at drikke kaffe latte. Det er kæmpe stort og skide hyggeligt. Og måske også lidt dumt, men jeg kan godt lide det.

Vil jeg rigtig gerne læse “Den der lever stille” af Leonora Christina Skov og “Jeg løber” af Anders Legarth Schmidt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *